öncelikle tebrik ederim bırakmayı başardığın için vereliniortakbende sigara tiryakisiydim. 2 ay oldu bırakalı..birçok başarısız girişimden sonra sonunda başardım.
çok seviyorum sigarayı diyodum.niye bırakıyımki diyordum.ama ben şu sebeple bıraktım sigarayı.ya hamile kaldığımda daha öncekiler gibi bırakamazsam diye çok korktum ve beynimde bitirdim onu.hiç kolay değil tabiiki yılların alışkanlığını silip atmak.ama kendimi hazırladım ve nefret ettim çok seviyorum dediğim alışkanlığımdan.
bendeki iyi değişimleri gören kocamda bıraktı ki o benden çok daha fazla tiryakiydi.çocuğumuza kötü örnek olmak istemedik biz.ve gerçekten sigarasız hayat bambaşkaymış bunu gördükten sonra eline bile almıyorsun sigarayı.
o nedenle bence bu yasakları bir başlangıç kabul etmeli.yani yasak diye sinirlenmemeli sigaraya daha çok sarılmamalı...
sigara zararlı ve kötü birşey beynimize bunu kabul rttirmeliyiz diye düşünüyorum.
inşallah sigarayı bırakmak isteyenler bırakır...
heheheheh bende içtim demin gizli gizli.
acayip sarıyomuş yaaaaaaaaaa
kaydirigubbakcemile5 canım sağol ben içmeyen için tanınan hakların yarısına sahip olmak saygı görmek istiyorumkaydirigubbakcemile5kesınlıkle ablacım aynen katılıyorum sana.. kaydirigubbakcemile5
ben bu yasaya neler diyorum başlasam susmam...
ama şunu diyorum ve sana katılıyorum,
insanları muhbirliğe itiyor.
millet birbirini ispiyonlayacak, resimler falan çekilecek..
sigara içmek ayıp bir şeymiş gibi algılanmaya başladı.
küt diye gazeteciler geliyor, sigara içenleri çekiyor, masanda içmeyenlere soruyor
rahatsız oluyor musunuz efendim diye.
ben elimde sigara,televizyonda dayımlara gözükmek istemiyorum kardeşim!
bence bu yasağın arkasında barların kapatılması var...
halkın sağlığının düşünüldüğünü hiç sanmıyorum
halkın sağlığı düşünülüyor olsa bi çok sorun var zaten
hani keneden ölenleri kimse görmüyor mu?
her gün izliyoruz ya, her gün birileri ölmüyor mu keneden? hani bu sağlık değil mi?
bu bi örnek.
peki açlık yoksulluk, sebebi bilinmeyen bebek ölümleri, halkın psikolojisinin iyice bozulması??
hani bunlara kimse bir şey yapmıyor bir sigara mı dokundu?
mekanlarda sigara içilen, içilmeyen bölüm olur
herkes tercihini yapar ya.
ama böyle anarşi altında gibi kurallar koymanın alemi ne?
bi sonraki yasak ne?
Dün bir düğünden dönerken feribotta dışarda açıkhavada gördüm burada sigara içmenin cezası 69 TL yazıyordu...
Açık havada yaaaa kaydirigubbakcemile3
insanlar yinede içiyorlardı ama hepsi denize düşecek kadar bellerinden aşağıya sarkmıştı...:1shok:
Yakında dışarıda içmekte yasaklanır ..
Nasıl olacak bilmiyorum..:1no2:
Alışkanlık zor bırakmak tabii ama birgün hepiniz bu zehirden kurtulursunuz inşallah...:Saruboceq:
sokakta da yasaklansın havayı kirletiyoruz.
ben sigara içen biri olarak içmeyenlere her zaman saygı duydum dumanımın ucu başkasına gitse kalkıp yer değiştirdim rüzgarın yönüne doğru oturdum.
yerini ayarlarsın kardeşim yaparsın sağlam havalandırmanı sigara içenler siz burda takılın dersin.
sokakta içiyoruz da noluyo, kapı ağızlarındayız e o kapıdan geçmek isteyen insanlar dumanımıza mağdur olmuyor mu oluyo.
üstelik ben sokakta başkasının dumanından rahatsız bile olurum ağzıma ağzıma üfleyince.
zaten bi çok tiryaki eminim bahçeli olan yerlerde rahatça sigara içmek için bahçe bölümüne oturuyodu ben dahil.
bu kadar sıkıya gerek yok yasaklanması gereken onca şey varken...
bir de şu boyutu var;sigara pek çok hastalığın sebabi ve bu hastalıkların tedavisi için harcanan paraları düşünün ülkemizin ekonomisini düşünün
kendinize acımıyorsanız,içmeyenlere saygı duymuyorsanız hiç olmazsa ülkemizi düşünün,çocuklarınızın geleceğini düşünün!
ben öyle düşünmüyorum artık ben rahat rahat kafeye gidip oturabilirim dolayısıyla esnafların müşterileri artacak kaydirigubbakcemile2
ben öyle düşünmüyorum artık ben rahat rahat kafeye gidip oturabilirim dolayısıyla esnafların müşterileri artacak kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?