Ben 7 sene içtim öyle böyle değil gün de 1 buçuk paket sabah ac 7 de işe giderdim evde 3 tane rahat içerdim 10 gibi kahvaltı desek o zamana kadar 2 tane derken gece bile kalkıp içtiğim olurdu takı evlenene kadar nişanli olduğum zamanlar eşim rahatsız oluyordu hissediyordum onun yanında içmemeye başladım derken evlenecegimize 2 ay vardı tartıştık sigara yüzünden yemin ederim bi daha içmeyecem dedim ve o günden sonra içmedim şimdi 1 buçuk sene oldu kokusu midemi bulandiyor diyeceğim o ki siz dayanabiliyosun içmemeye ırade meselesi inşallah bırakabilirsiniz ama çevrenizden destek almalısınız ben çok sinirliydim kizgin öfkeli annem kardeşlerim eşim destek oldu alttan aldılar ve atlattım yürüyüşe çıktım sigara içme isteği gelince bisiler atıştırdım atlattım
Sevginin gücü işte, kötü bi alışkanlığı bırakmanıza vesile olmuş. Ben de bugün itibariyle kendim için demek istiyorum artık içmiyeceğim diye bir kaç kitap okudum alışkanlıklar üzerine kısa süreli bıraktım ama her seferinde bir bahaneyle geri başladım. Bazen üzülünce, bazen heyecanlanınca ve çoğunlukla da yanımda birisi içince içme ihtiyacı duyuyorum ve ardı sıra pişmanlık ayrıca alerjik rinitim var ve sigara tetikliyor
Bırakman konusunda bir öneri veremem kelin ilacı olsa başına sürermiş..
Direkman çok doğal bir şekilde karıştırmış diyin çok rahat bir tavırla. Çocuğun lafına inanıp sana inanmicaklarsada evet içiyorum diye makaraya vurur gibi yapıp
Sevginin gücü işte, kötü bi alışkanlığı bırakmanıza vesile olmuş. Ben de bugün itibariyle kendim için demek istiyorum artık içmiyeceğim diye bir kaç kitap okudum alışkanlıklar üzerine kısa süreli bıraktım ama her seferinde bir bahaneyle geri başladım. Bazen üzülünce, bazen heyecanlanınca ve çoğunlukla da yanımda birisi içince içme ihtiyacı duyuyorum ve ardı sıra pişmanlık ayrıca alerjik rinitim var ve sigara tetikliyor
Bugün itibariyle tekrar bıraktim yaklaşık 1 saat oldu icmeyeli aman inşallah bu sefer daha önce ki düştüğüm tek seferden birşey olmaz hatalarına dusmicem