Sigara illeti

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kizlar 27 yasinda öğretmenim. Sigaranin zararlarinin da farkindayim ama artik bağımlısı oldum ve farkli bir ilde çalıştigim icin de ailem bilmiyor.Yaz tatilinde çok az iciyorum arkadaşlarımla buluşursam vs.
Bir haftadir icmiyordum bugün dayanamadım dün uyuyamadim artik sigara icemedim diye.Yuruyus bahanesiyle çıktım sigara içeyim dedim bir park vardi.Kamelyalardan birine oturdum. Karşıdan komşunun ortaokula giden oğlu geldi gördü mu bilmiyorum hemen sondurdum. Arkamı döndüm parktan uzaklaştım. Gorduyse aileme soyleyecek biri sizce ne demeliyom bilirlerse uzulurler bilsinler istemiyorum. Nasıl inkar edeyim ,dahası birakam varsa nasil bıraktınız zararlarinin da farkindayim ama bir haftayi gecsin icmeyeyim basima agrilar giriyor o gece uyuyamiyorum

Uzman yardımı alın, mesleğim olsa öyle yapardım

Ailenizede dürüst olun

Çünkü kaçamaklar gibi görğrsen sigarayı dahada bağlanırsın.

Uzman yardımı alın, mesleğim olsa öyle yapardım

Ailenizede dürüst olun

Çünkü kaçamaklar gibi görğrsen sigarayı dahada bağlanırsın.
uzulmeyeceklerini bilsem.çalismadan once sigaran nefret ederdim duramazdim sigara icenbirinin yaninda beni hep oyle görüyorlar

benzetmiş dersin ne olacak,çok ışık var mıydı parkta?
ben içmedim dedikten sonra sanki videon fotoğrafın mı var.
boşver içmedim de.

uzulmeyeceklerini bilsem.çalismadan once sigaran nefret ederdim duramazdim sigara icenbirinin yaninda beni hep oyle görüyorlar
Yasaklar cazibeli gelir

Kısıtlanan herşey dahada cezbedici olur

Onlara söyleyin

Bırakmak için uzman desteği slacağınızdan bahsedin

Ben 8 9 sene içtim. champixle 1 sene bıraktım sonra tekrar basladim. Hamile kaldigimi öğrendiğim an ağzıma sürmedim bir daha.
Kafada bitecek işte . Akupunktur falan yaptıran var .

Ben 8 9 sene içtim. champixle 1 sene bıraktım sonra tekrar basladim. Hamile kaldigimi öğrendiğim an ağzıma sürmedim bir daha.
Kafada bitecek işte . Akupunktur falan yaptıran var .
evet kafada bitecek dediginiz gibi.ailem.bilmeden bir de birakabilseydim

Kalp.krizi geçirmiş ve doktor sigarayı birakman gerek dese bırakırdn:) yada akcger kanseri sigara birakmalisin dese yne birakirdin

Eşim champixle birakali 4 yıl oldu.Cok zorlanmadi diyebilirim.Daha rahat hareket ediyor sigarayi biraktiginda 10 kilo almisti onuda 13 kilo olarak geri verdi.Daha hareketli ve zinde.En onemlisi ozguveni yukseldi.
Umarim en kisa zamanda siz de bırakırsınız

Yeterince bırakmak istenince bırakılıyor. 10 yıla yakın içtim. 6 ay olacak nerdeyse bırakalı hala canım çeker aldığım o keyifi. Bir iki nefes çekerim eşimden iğrenç yani. Ama artık beyinin hangi gölgesinde nasıl yerleşmişse.

21 ilkesini uygulayın...

Ben hayatımdan şekeri çıkardığım ilk 3 gün yataktan çıkıp tuvalete gidemedim. İnsan şekere bile bağımlı oluyormuş da haberim yokmuş. Kaldı ki sigara tam anlamıyla zarar. Kendinize 21 gün sigara diyeti koyun ve bozmayın diyeti baş ağrınız da geçecek yeter ki süreyi tamamlayın

Yalana karşıyım ama bilmemeleri daha iyi böylelikle siz de rahat rahat içemediğiniz için daha az içmiş olursunuz. Niyet olduktan sonra bırakabilirsiniz, Sigarada fiziksel bağımlılıktan kaynaklanan yoksunluk belirtileri iki hafta sürüyor, gerisi psikolojik. Başaracağınıza inanıyorum. Gerekirse bırakmak için destek alın.

İlk defa duyuyorum,uygulayacağım

Ben 7 sene içtim öyle böyle değil gün de 1 buçuk paket sabah ac 7 de işe giderdim evde 3 tane rahat içerdim 10 gibi kahvaltı desek o zamana kadar 2 tane derken gece bile kalkıp içtiğim olurdu takı evlenene kadar nişanli olduğum zamanlar eşim rahatsız oluyordu hissediyordum onun yanında içmemeye başladım derken evlenecegimize 2 ay vardı tartıştık sigara yüzünden yemin ederim bi daha içmeyecem dedim ve o günden sonra içmedim şimdi 1 buçuk sene oldu kokusu midemi bulandiyor diyeceğim o ki siz dayanabiliyosun içmemeye ırade meselesi inşallah bırakabilirsiniz ama çevrenizden destek almalısınız ben çok sinirliydim kizgin öfkeli annem kardeşlerim eşim destek oldu alttan aldılar ve atlattım yürüyüşe çıktım sigara içme isteği gelince bisiler atıştırdım atlattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…