uzulmeyeceklerini bilsem.çalismadan once sigaran nefret ederdim duramazdim sigara icenbirinin yaninda beni hep oyle görüyorlarUzman yardımı alın, mesleğim olsa öyle yapardım
Ailenizede dürüst olun
Çünkü kaçamaklar gibi görğrsen sigarayı dahada bağlanırsın.
Kizlar 27 yasinda öğretmenim. Sigaranin zararlarinin da farkindayim ama artik bağımlısı oldum ve farkli bir ilde çalıştigim icin de ailem bilmiyor.Yaz tatilinde çok az iciyorum arkadaşlarımla buluşursam vs.
Bir haftadir icmiyordum bugün dayanamadım dün uyuyamadim artik sigara icemedim diye.Yuruyus bahanesiyle çıktım sigara içeyim dedim bir park vardi.Kamelyalardan birine oturdum. Karşıdan komşunun ortaokula giden oğlu geldi gördü mu bilmiyorum hemen sondurdum. Arkamı döndüm parktan uzaklaştım. Gorduyse aileme soyleyecek biri sizce ne demeliyom bilirlerse uzulurler bilsinler istemiyorum. Nasıl inkar edeyim ,dahası birakam varsa nasil bıraktınız zararlarinin da farkindayim ama bir haftayi gecsin icmeyeyim basima agrilar giriyor o gece uyuyamiyorum
Yasaklar cazibeli geliruzulmeyeceklerini bilsem.çalismadan once sigaran nefret ederdim duramazdim sigara icenbirinin yaninda beni hep oyle görüyorlar
oyle yapicam galiba yok cok fazla ışık yoktubenzetmiş dersin ne olacak,çok ışık var mıydı parkta?
ben içmedim dedikten sonra sanki videon fotoğrafın mı var.
boşver içmedim de.
haklısınızYasaklar cazibeli gelir
Kısıtlanan herşey dahada cezbedici olur
Onlara söyleyin
Bırakmak için uzman desteği slacağınızdan bahsedin
oyle yapicam galiba yok cok fazla ışık yoktu
evet kafada bitecek dediginiz gibi.ailem.bilmeden bir de birakabilseydimBen 8 9 sene içtim. champixle 1 sene bıraktım sonra tekrar basladim. Hamile kaldigimi öğrendiğim an ağzıma sürmedim bir daha.
Kafada bitecek işte . Akupunktur falan yaptıran var .
İlk defa duyuyorum,uygulayacağım21 ilkesini uygulayın...
Ben hayatımdan şekeri çıkardığım ilk 3 gün yataktan çıkıp tuvalete gidemedim. İnsan şekere bile bağımlı oluyormuş da haberim yokmuş. Kaldı ki sigara tam anlamıyla zarar. Kendinize 21 gün sigara diyeti koyun ve bozmayın diyeti baş ağrınız da geçecek yeter ki süreyi tamamlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?