- 4 Şubat 2015
- 6.033
- 12.247
- 248
- Konu Sahibi gecenin_resmi
Günaydın hanımlar. Ciddi anlamda tavsiyeye ihtiyacım var. Bildiğiniz sigara yüzünden mutsuzum. Babam çok sigara içerdi. Hemde tütün sarardı. Cebinde de hiç parası olmazdı. Maddi olarak çok çektik bekar iken. Ekmek alacak paramız yoktu ama babama sigara yetiştirirdik. Sigarasını içerken diğerini yakar kültablasına koyardı. O bitince diğerini. Birazda inada yapardı biz yapma etme dedikçe.arabasını satmadan önce bizi misafirlikten almaya gelmişti. Camları kapatıp içmiş. Teyzemi de bırakacaktık kapıları açınca dışarıya duman boşaldı. Teyzem Allahtan kork, sanki semaver yanıyor içeride,çocukların ciğerlerine yazık demişti. Yürüyerek gitsinler o zaman demişti. Bildiğiniz bile isteye zarar veriyordu. Kanser olduğunu öğrendiği gün bıraktı. Neyse evlendim şimdi de eşim. Adam sanki kendini kaybediyor. Eşimin inada zarar vermek için yapma huyu yok ama çok abartıyor. Dün oğlum aşırı huysuzdu gene. Kucağa alıyorum yere ağlıyor, yere bırakıyorum kucağıma tırmanıyor. Uzun süre devam etti uyumuyor da.eşime Burnumun delikleri titriyor tansiyonum düştü galiba sen mamasını hazırla da verelim uyusun yoksa bayılacağım dedim. Gitti bekle bekle gelmiyor. Gittim ki elinde telefon sigara keyif yapıyor. Sinirden ağladım. Isınmasını bekliyorum dedi. Benim beş dk ya hazırladığm mama 15 dk nasıl sürer dedim kavga ettik.gece olan olay şu saat olmuş canımı sıkıyor. Havaalanında bagajları beklerken sen bavulları al ben Bi sigara içip geleyim dedi. Ozaman tersledim. Çocuk kucağımda iki büyük bavul ben banttan nasıl çekip alatım dedim. Afra tafra yaptı kavga ettik. Öncesinde uçağımız aktarma olduğu için ve ilk uçak geç geldiği için bizim uçak kaçmıştı. Başka uçak olmadığı için firma bizi bir otele gönderdi. Görevli araca kadar bavullara yardımcı oldu servise koydular. Bu yine sigara içiyor. Ben araç ta idim. Havaalını görevlisi sigarayı sonra içersin adamı ne bekletiyorsun demiş adam da iç kardeş bişey olmaz demiş. Kendi anlattı. Önce kızdım görevliye ama sonra hak verdim yaşlı adamı ne bekletiyorsun öldün mü. Biz birinci katta oturuyoruz. 3. katta oturan adamı, gece bir kaç kez çöp atmaya inerken kapı önünde içerken gördüm.adam evde bebk var diye 3 kat aşağı iniyor ama bizimki bebek olmasına rağmen camı bile açmıyor gidiyor mutfakta içiyor. Perdem sapsarı yıkıyorum da açılmıyor. Ramazandan sonra bırakırım bayramdan sonra bırakırım tatilden sonra bırakırım diyor ama yok. Yazık günah 43 lira 5 te zam gelecek miş 48 lira günlük para verilir mi diyorum tartışıyor. Her yönden razı olduğum adamdan sigara yüzünden soğuyorum. Bak diyorum sigara bırakma polikliniği var akupunktur var gel gidelim diyorum sanki adama küfrediyorum sinirleniyor. 2 amcan baban 60 yaşında kalp krizinden öldü yapma diyorum yok anlamıyor.
Çözüm varsa kızlar gerçekten çok daraldım. Sigara için insan boşanmayı düşünürmü ben düşünmeye başladım.
Çözüm varsa kızlar gerçekten çok daraldım. Sigara için insan boşanmayı düşünürmü ben düşünmeye başladım.