• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sigara içmek istemiyorum ! :(

_Birce_

cennet dudaklarınmış öpte öleyim !!!
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
1.103
1.566
158
35
mrb arkadaşlarr. benim üyeliğim olmadığı için arkadaşımdan yazıyorum. sağolsun şifresini verdi burdan sizinle dertleşmek yardımlaşmak istiyorum.
ben 2 eylül çarşamba günü saat 2 de son sigaramı içtim ve sigara bırakma kararı aldım. ilk gün çok kolaydı. 2. gün ondan daha zordu. 3. gün daha zordu. cumartesi ve pazar bütün gün evde olduğum için resmen krize girdim. ağladım eşime yalvardımm ama beni çok iyi idare etti sağolsun. dün yani 4. gün yine bi kriz geldi eşim de artık sinirlendi git al iç naparsan yap dedi. saat 6 gibi. ben de gittim sigara aldım. ama hemen içmedim. akşam yemekten sonrada içmedim. ama 10 gibi bir tane içtim eşimden gizli. ona aldığımı da söylemedim zaten. şimdi işteyim yanıma 1 tane almıştım yine içtim. şu an yanımda sigara yok evde. ve içinde 18 tane var. sigarayı aldığım an pişman oldum zaten keşke almasaydım dedim. ama alınca da içmeden duramıyorum. heleki akşam yemeğinden sonra resmenn perişan oluyorum. şimdi içtim ya rahatım yine bırakcam die konuşuyorum ama 1 saat sonra 2 saat sonra yine kriz geldiğinde napıcamm.
sigarayı bırakan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi. nikotin bağımlılığıyla başa çıkıyorum bence. sorun psikolojik bağımlılık. günde 10 tane içerdim. hep o içtiğim anlarda krize gircek gibi oluyorum.
size kısaca sigara içtiğim zamanlardan bahsedeyim.
ilk sigaramı sabah kahvaltıdan sonra 8,30 gibi
2. sigaramı saat 10,30 gibi
3. sigaramı öğle yemeğinden sonra 12,30
4. sigaramı öğleden sonra 2 de
5. sigaramı öğleden sonra 3,5
6. sigaramı akşam yemek yaparken 6,5 gibi
7. sigaramı yemekten sonra 8 gibi
8. sigaramı akşam 9 gibi
9 ve 10. yu da yatana kadar içerdim işte
özellikle akşam içtiğim sigaraları çok arıyorum.
allan carr ın kitabını okudum videosunu izledim tamam etkili ama 3 gün sürdü bende etkisi sonrasında yine bildiğimi okudum.
bırakan arkadaşlar bi el atın gözünüzü seveyim.

Direneceksin canın ne kadar isterse istesin gidip almayacaksın gidip alırsan ve alacağını bilirsen bırakmazsın ben bıraktım ama nasıl bıraktım birde bana sor gün içinde ağlıyordum resmen ağzıma sigara tadı her yerden sigara kokusu geliyordu ağzım sulaniyordu resmen ay bi tane olsada içsem diye düşün doğru düzgün yemek yemeyen ben sadce sigara içeceğim zaman bi kaç lokma bişey atiştıran ben resmen oburiks oldum hiç ağzım boş durmadı çok zorlandım ama sonunda bıraktım inat ettim almicam dedim almadım arkadaş ortamında arkadaşım al bi tane iç dedi yok dedim içmedim başıma az mı ağrılar girdi ama dayandim sonunda o beni değil ben onu yendim şuan birisi sigara içiyor ya kokusu inan les gibi geliyor midem bulanıyor zor tutuyorum kendimi ama tabi yalan söyleyemem bazen hala canım istemiyor diyemem bazen istiyor ama içmiyorum ve inşallah ta icmicem eşin içiyor mu ?

mrb arkadaşlarr. benim üyeliğim olmadığı için arkadaşımdan yazıyorum. sağolsun şifresini verdi burdan sizinle dertleşmek yardımlaşmak istiyorum.
ben 2 eylül çarşamba günü saat 2 de son sigaramı içtim ve sigara bırakma kararı aldım. ilk gün çok kolaydı. 2. gün ondan daha zordu. 3. gün daha zordu. cumartesi ve pazar bütün gün evde olduğum için resmen krize girdim. ağladım eşime yalvardımm ama beni çok iyi idare etti sağolsun. dün yani 4. gün yine bi kriz geldi eşim de artık sinirlendi git al iç naparsan yap dedi. saat 6 gibi. ben de gittim sigara aldım. ama hemen içmedim. akşam yemekten sonrada içmedim. ama 10 gibi bir tane içtim eşimden gizli. ona aldığımı da söylemedim zaten. şimdi işteyim yanıma 1 tane almıştım yine içtim. şu an yanımda sigara yok evde. ve içinde 18 tane var. sigarayı aldığım an pişman oldum zaten keşke almasaydım dedim. ama alınca da içmeden duramıyorum. heleki akşam yemeğinden sonra resmenn perişan oluyorum. şimdi içtim ya rahatım yine bırakcam die konuşuyorum ama 1 saat sonra 2 saat sonra yine kriz geldiğinde napıcamm.
sigarayı bırakan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi. nikotin bağımlılığıyla başa çıkıyorum bence. sorun psikolojik bağımlılık. günde 10 tane içerdim. hep o içtiğim anlarda krize gircek gibi oluyorum.
size kısaca sigara içtiğim zamanlardan bahsedeyim.
ilk sigaramı sabah kahvaltıdan sonra 8,30 gibi
2. sigaramı saat 10,30 gibi
3. sigaramı öğle yemeğinden sonra 12,30
4. sigaramı öğleden sonra 2 de
5. sigaramı öğleden sonra 3,5
6. sigaramı akşam yemek yaparken 6,5 gibi
7. sigaramı yemekten sonra 8 gibi
8. sigaramı akşam 9 gibi
9 ve 10. yu da yatana kadar içerdim işte
özellikle akşam içtiğim sigaraları çok arıyorum.
allan carr ın kitabını okudum videosunu izledim tamam etkili ama 3 gün sürdü bende etkisi sonrasında yine bildiğimi okudum.
bırakan arkadaşlar bi el atın gözünüzü seveyim.

ben DE senin gibiyimmm :( aklina geldikce su ic arkadasim biraz azaltiyo istedigi ve sunu aklin da tut bu sigara krizi geldi ama 3 dk icerisin de bu kriz gecicek diye dusun goreceksin ki 3 dk icin de istegin gecicek ve 15 dk sonra tekrar isteyeceksin yine 3 dk icerisin de istegin gecicek bi de boyle dene bakalim

Back