Sigara içince akciğerlerim acıyor?

Bak şu an o paketi içmiyorsann 😂 Açtın konuyu pöfüttürmeye kaçtın değil mi? Bak şaka bir yana cidden nikotin bağımlılık yapar. Öyle ben nadir içiciyim, kahve yanında ayda 2 kere içerim vs kendini kandırmacadan ibarettir. Kafada o sigara içeceği günü bekler insan. Sözde az içerek az zarar göreceğine inanarak, kendine eziyet çektirir bazıları. Yavaş yavaş artar bu sayılar ve genelde tiryakiliğe gider.

Son düzenleme:
Bırak diyecekler yazmayacakmış, tm.

Bırakma. Akciğerin diyor ki teşekkürler bana bu cennetten bi parçayı armağan ettiğin için. Yeni de paket almışsın, akciğer kanseri, KOAH olmanızdansa 50 TL daha önemli. İçin, devamke
Tamam tamam paketimi arkadaşıma verdim içmiyorum. Kendime zarar vermek istemiyorum gencecik yaşımda teşekkürler destek için 🙂

Yeniyim, diğer arkadaşlarımda ilk başladığında böyle bişey olmadığını söyledi ama ben içime çekince akciğerlerim çok acıyor neden olabilir? Bu zamanla geçer mi

(Bırak diyenler yazmasın çok nadir içiyorum zaten)
O zaman doktora gidip durumu anlatın ve size bu acıyı kesmesi için ilaç vermesini isteyin. Ağız tadıyla içemiyorum doktorcum deyin.

Hayatımda duydugum en saçma sorulardan biri.sigara içiyorum neden ciğerlerim aciyor?acaba neden olabilir demekki size yaramıyor.birak demeyin demissiniz ne diyelim cigerleriniz aciyana kadar için asla bırakmayın.bu şeye benziyo bozuk yiyecek yiyip zehirlendikten sonra ben neden zehirlendim demeye benziyo.

Azicik pintimisiniz acaba. Bende sigara icicisiyim malesef de hem akcigeriniz aciyormus hem de yeni paket ne olacak diye soruyosunuz. Ay şaka gibi. Ceyizinize saklayin. Ya da ziyan olmasin bi gece oturun icip bitirin iciniz rahat uyuyun bosa gitmedi diye. Size verebilecegim en mantikli cevap bu.

Yeniyim, diğer arkadaşlarımda ilk başladığında böyle bişey olmadığını söyledi ama ben içime çekince akciğerlerim çok acıyor neden olabilir? Bu zamanla geçer mi

(Bırak diyenler yazmasın çok nadir içiyorum zaten)
Bence içmeyi gerçekten bırakın nadirdir olsa bırakın ve bir doktora görünün inşallah küçük bir şeydir

X