Sigara içince akciğerlerim acıyor?

Yeniyim, diğer arkadaşlarımda ilk başladığında böyle bişey olmadığını söyledi ama ben içime çekince akciğerlerim çok acıyor neden olabilir? Bu zamanla geçer mi

(Bırak diyenler yazmasın çok nadir içiyorum zaten)
İsterseniz ayda bir için, vücut tepki veriyorsa inatla içmenin bir anlamı yok. Mesajı alıp bırakın , akciğer dile gelip İÇME diyemeyecegine göre işaretleri takip edin.

Yeniyim, diğer arkadaşlarımda ilk başladığında böyle bişey olmadığını söyledi ama ben içime çekince akciğerlerim çok acıyor neden olabilir? Bu zamanla geçer mi

(Bırak diyenler yazmasın çok nadir içiyorum zaten)
Nadir içiyorsanız içmeyin neden zorluyorsunuz??
Ölmek istiyorsanız böyle yavaş ölürsünüz

Peki ya o zaman içmem zaten bağımlılığım yok çok fazla yeni de paket almıştım. Doktora gitsem nedeni bulunur dimi
Bu şekilde başlanıyor zaten. Genelde bağımlı değilim, nadir içiyorum, istersem bırakırım diyerek başlanır ve tiryakiliğe doğru gider. Kendinizi kandırmayın hiç değilse. Sigara zevk için değil nikotin bağımlılığından dolayı içilir. Bağımlı değilseniz bırakın, madem ki akciğerleriniz acıyor...

Bu şekilde başlanıyor zaten. Genelde bağımlı değilim, nadir içiyorum, istersem bırakırım diyerek başlanır ve tiryakiliğe doğru gider. Kendinizi kandırmayın hiç değilse. Sigara zevk için değil nikotin bağımlılığından dolayı içilir. Bağımlı değilseniz bırakın, madem ki akciğerleriniz acıyor...
Yeni paket aldım o ne olacak

X