Merhaba;
Ben yaklaşık 25 yıllık sigara bağımlısıydım. Moraterapi ile 70 gündür içmiyorum.İlk 2-3 gün halsizlik ve uyku isteği yapıyor. Çalışıyorsanız, haftasonuna denk getirin. Bu günlerde bol sıvı alımı, imkan varsa hamam, sauna vs. dönemi kolay atlatıyor. Ciddi olarak hiçbir sıkıntı yaşamadım ve sigarayı aramadım. Ama gerekli olursa ücretsiz 2. seans ile destek oluyorlar. ( Eşim için gerekli oldu, yapıldı ve sonrasında çok rahatladı ) Bende ise uygulamadan 10 gün sonra hafif bir depresif hal oldu. Bitkisel bir damla ve renk terapisi uyguladılar. Sonrasında sorun olmadı. Kabızlık, iştah açılması gibi bir sorun da olmadı. Ücreti 300 TL Aylık sigara parası. Artık sabahları öksürük krizlerim yok, her kapalı mekandaki huzursuz hallerim yok, dişlerim-tırnaklarım beyazladı, saçım, üstüm temiz kokuyor vs vs vs.
Başka merak ettiğiniz bir şey olursa cevaplamaya çalışırım. Bırakmak isteyen herkese kolaylıklar. Bu arada bana da bırakmak o kadar zor geliyordu ki adeta korkuyordum sürekli erteliyordum. Hatta işlem yaptırdığım ilk gece yaktım bir tane yapamayacağım diye. Ama o son oldu. Bu kadar da kolay yapılabiliyormuş.