• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara için Mora terapi(Neosante Biorezonans)

busonolsun14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
12
0
86
44
Bolu
mora terapi diye çeşitli illerde sigarayı bırakma merkezleri varmış.1 seansla bırakılabileceği falan yazıyor internette.bırakırken ki olumsuz etkilerinde yaşanmayacağı yazıyor.böyle bir merkez aracılığıyla bıarakan var mı merak ediyorum.:delphin:

evet canım benim erkek arkadaşım neosante'de bıraktı. tek seferde bırakılıyor doğru. kendisi 13 yıllık sigara içicisiydi. 9 ay içmedikten sonra bir süre yeniden içti ve yine aynı merkeze gitti, şimdi yine 5 aydır içmiyor. artık kurtuldu anlayacağın. çok başarılı bir yöntemleri var. tavsiye ediyoruz.

ilgin için öncelikle çok saol.bulunduğum ilde de böyle bi merkez olduğunu öğrendim.ama öncelikle kesinlikle bırakmaya kararlı olmam ve hazır hissetmem gerekiyo sanırım.bir de ücret konusunda bilgin varsa öğrenmek isterim.araştırdığım kadarıyla tek seans 250 üsdü falanmış ama net bilmiyorum.teşekkürler...

bırakanlar varmış ne güzel. başka bu yöntemle bırakan varmı?

Arkadaşlar ben uzun 13 yıldır içiyordum sigarayı ve çok denemem rağmen hiç başarılı olamadım sigara bırakma konusunda 11 aylık bebeğim var hamilelik döneminde mide bulantısından içemedim doğumdan sonra tabi tekrar başladım malesef eşimde içmiyor çok baskı yapmasına rağmen hiç bırakamadım ve mora terapiyi duydum eşim onuda deneyelim dedi izmir de 2 yerde varmış biz myclinica die biyere gittik yakın die 55 dakika süren 1 seansa aldılar beni, bi cihaza bağlıyolar çıktığımda canım sigara istemiyordu 2. gün yine istemedi 3. yine derken 2 . ayım halada istemiyor hatta itiraf edeyim çay içerken 4. gün çok aklıma geldi yaktım gizlice ve ilk başlarken tiskinirizya o hissi hissettim ve attım bir dahada denemedim zaten,artık nikotin kokmuyorum eşim kızmıyor bebeğim nikotinsiz süt alıyor yediğim yiycekler daha lezzetli vb... Yani kesinlikle tavsiye ederim işe yarıyo :32::32:

Merhaba;

Ben yaklaşık 25 yıllık sigara bağımlısıydım. Moraterapi ile 70 gündür içmiyorum.İlk 2-3 gün halsizlik ve uyku isteği yapıyor. Çalışıyorsanız, haftasonuna denk getirin. Bu günlerde bol sıvı alımı, imkan varsa hamam, sauna vs. dönemi kolay atlatıyor. Ciddi olarak hiçbir sıkıntı yaşamadım ve sigarayı aramadım. Ama gerekli olursa ücretsiz 2. seans ile destek oluyorlar. ( Eşim için gerekli oldu, yapıldı ve sonrasında çok rahatladı ) Bende ise uygulamadan 10 gün sonra hafif bir depresif hal oldu. Bitkisel bir damla ve renk terapisi uyguladılar. Sonrasında sorun olmadı. Kabızlık, iştah açılması gibi bir sorun da olmadı. Ücreti 300 TL Aylık sigara parası. Artık sabahları öksürük krizlerim yok, her kapalı mekandaki huzursuz hallerim yok, dişlerim-tırnaklarım beyazladı, saçım, üstüm temiz kokuyor vs vs vs.
Başka merak ettiğiniz bir şey olursa cevaplamaya çalışırım. Bırakmak isteyen herkese kolaylıklar. Bu arada bana da bırakmak o kadar zor geliyordu ki adeta korkuyordum sürekli erteliyordum. Hatta işlem yaptırdığım ilk gece yaktım bir tane yapamayacağım diye. Ama o son oldu. Bu kadar da kolay yapılabiliyormuş.

Ben moraterapi biorezobans la sadece 5 saat içmeden durabilmiştşm, o da verdiğim paranın hatrına :) Bana komik gelmişti, daha yağılırken bile inanmadım.yok avcunda top tut, yok göbeğine para gibi bi metal bantlıolar fln...zaten metal alerjim var, kaşınmaya başladım attım o metali.Neymiş sigara içerkenki frekansımızı ölçüp tersini yüklüyormuş o metale de bilmemne.o kadar para almayı biliyorsunuz, uyduruk bir teneke kullanmayıverin bi zahmet, titanyum fln alerji yapmayacak bişey kullanın.Son bir sigara içirip onu ıslatıp bi tüpe koyuyorlar, neymiş canım çektikçe onu koklayacakmışım.Kendim o kadar para vermeden izmarit koklayamıyorum sanki.Bırakabilenler için sevindim, ama bana hiç güven vermedi bu yöntem, para tuzağı gibi geldi.

Merhaba;

Ben yaklaşık 25 yıllık sigara bağımlısıydım. Moraterapi ile 70 gündür içmiyorum.İlk 2-3 gün halsizlik ve uyku isteği yapıyor. Çalışıyorsanız, haftasonuna denk getirin. Bu günlerde bol sıvı alımı, imkan varsa hamam, sauna vs. dönemi kolay atlatıyor. Ciddi olarak hiçbir sıkıntı yaşamadım ve sigarayı aramadım. Ama gerekli olursa ücretsiz 2. seans ile destek oluyorlar. ( Eşim için gerekli oldu, yapıldı ve sonrasında çok rahatladı ) Bende ise uygulamadan 10 gün sonra hafif bir depresif hal oldu. Bitkisel bir damla ve renk terapisi uyguladılar. Sonrasında sorun olmadı. Kabızlık, iştah açılması gibi bir sorun da olmadı. Ücreti 300 TL Aylık sigara parası. Artık sabahları öksürük krizlerim yok, her kapalı mekandaki huzursuz hallerim yok, dişlerim-tırnaklarım beyazladı, saçım, üstüm temiz kokuyor vs vs vs.
Başka merak ettiğiniz bir şey olursa cevaplamaya çalışırım. Bırakmak isteyen herkese kolaylıklar. Bu arada bana da bırakmak o kadar zor geliyordu ki adeta korkuyordum sürekli erteliyordum. Hatta işlem yaptırdığım ilk gece yaktım bir tane yapamayacağım diye. Ama o son oldu. Bu kadar da kolay yapılabiliyormuş.

merhaba sigarayı bırakmaya çalıştığım için araştırıyorum siz memnun kalmışsınız suan da ne durumdasınız acaba

Merhabalar kızlar sigarayı bırakmak için destek almak için internet de sigarayı bıraktırma merkezi ararken www.sigaraylasavasanlar.net sitende Tandoğan adında kişi ile tanıştım bana telefonda cihazımız ile 3 Seans uygulama yapacağını 3 günün sonunda sigaradan tiksineceğimi sigarayı istemeyeceğimi gibi vaatler verdi ücretimiz 550 tl dedi bende inandım umut kapısı işte bu sigara lanetinden kurtulmak için hiç düşünmeden parası batsın dedim kötü günler için biriktirdiğim 550 tl alarak ankarada maltepe köprüsü yanındaki sigara bıraktırma merkezine gittim seans başlamadan parayı aldı seanslar bittikten sonra ben 4.gün sonunda sigara içtim ve kesinlikle ve kesinlikle sigarayı istememe tiksinti durum oluşmadı hemen tandoğan aradım sigara içtim dediğimde niye içtin dedi sonra ofise çağırdı bir seans daha yaptı daha uzun sürdü son seans neyse ertesi gün krizler devam etti ben yine içtim baktım ki bana uyguladığı seanslar hiç bir işe yaramadı,Kişiden paramı geri istedim para iadesinin olmadığı söyledi bende sizin cihazın bana etki etmediğin söylediğimde içmeseydin gibi alaycı konuştu.Dedim ben size niye geldim bu 550 tl size niçin verdim bana yardım etmesi için sigara krizini atlatamadığım zaman sigaradan tiksinmek için yardımcı olmanız için verdim dedim.Kişi hiç bir şekille iade yok dedi bende bana makbuz fiş yasal bir belge ver dedim ben şikayetimi yasal yollardan arayacağımı söylediğimde belge vermiyorum ben senin belgenin doldurdum istanbuldaki vakıfa yolladım git şikayet et dedi.Ben burada seans aldığıma dair bir belge ver yasal olarak hakkımı arayım dedim sonra böyle sinirlenme ben vakıf başkanı ile görüşeyim senin parayı isteyim dedi beni 1 aydır bekletiyor yalan söylüyor başkan yurt dışında başkana ulaşamadım maksat olayı soğutmak.Ben artık paranın peşinde değilim istemiyorum da ama bu kişi Makbuz vermesini gereken yerlere şikayet edeceğim Çünkü bizim gibi müşterilerinden aldığı paraları gelir olarak göstermiyor bu kişinin bağlı olduğu vakıf SİGARAYLA SAVAŞANLAR vakfına bağlı olduğunu söyledi onuda araştıracağım bağlı ise oraya da şikayet edeceğim Vakıf,Dernek hizmetleri karşılında müşterisine fiş veya fatura kesmek zorundadır.Sizinde başınıza böyle olaylar gelirse Lütfen Şikayet Edin.

Merhaba ben sigara değil ama Zayıflamak için gittim sözde ekmeği ve şekeri sileceklerdi.Kadıköy neosanteye gittim hiçbir halta yaramadi hepsi yalan yahu olan 800 tl param oldu

Back