pembehera Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2009 1.449 16 116 İstanbul 29 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Zehir #21 bu resimlerden birini eşimin her an görmesi için bilgisayara arka plan yaptım. teşekkürler paylaşımın için, dilerim en kısa zamanda başta eşim ve annem olmak üzere tüm tiryakiler bu illetten kurtulurmafoldumben
bu resimlerden birini eşimin her an görmesi için bilgisayara arka plan yaptım. teşekkürler paylaşımın için, dilerim en kısa zamanda başta eşim ve annem olmak üzere tüm tiryakiler bu illetten kurtulurmafoldumben
seksibebek Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2010 32 0 86 İstanbul 15 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Zehir #22 bizim gibi iradesizler hakediyo bu resimlerdekileri kendimden de bu hayattan da nefret ediyorum. hayttan hiç zevk almıyorum
bizim gibi iradesizler hakediyo bu resimlerdekileri kendimden de bu hayattan da nefret ediyorum. hayttan hiç zevk almıyorum
H Hkvk Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2009 521 76 98 34 Ankara 5 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Zehir #23 Zararlarını herkes biliyor ama bırakmaya yetmiyor Önce nikotin baımlılığını anlamak gerekiyor bence allen carr kitabı veya videosunu öneririm Benim 12 gün oldu bırakalı Yine de motive olmak için işime yaradı foto.lar teşekkürler
Zararlarını herkes biliyor ama bırakmaya yetmiyor Önce nikotin baımlılığını anlamak gerekiyor bence allen carr kitabı veya videosunu öneririm Benim 12 gün oldu bırakalı Yine de motive olmak için işime yaradı foto.lar teşekkürler
Z zerrinplt Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2013 159 6 0 34 Malatya 16 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Zehir #24 inş bırakabilriz gerçekten çok istiyorum ama olmuyor