Sağol canım.. Tedavi yönünü ben bazen söylüyorum,araştıralım belki faydası olur diye.Ama pek oralı olmuyor.Özellikle kızım artık babasını sigara içerken görünce çok fazla üzülüyor.Eşimde üzülüyor,evde zaten balkonda içerdi,artık evde hiç içmemeye çalışıyor.Ama görevde içiyormuş,yalanda söylemez,soruyorum pişmanlık içinde evet diyor.Tedavi kısmını ben önerdim ama fazla araştırmadım canım açıkcası,olmazsa bir araştırayım ben yönlendirmeye çalışayım.İnşallah eşim ve bu iğrenç şeyi içen herkes bırakır ve kimse zarar görmez..tedavi icin basvurdunuz mu hic canim
kendi kendine birakmasi cok zor gibi gorunuyor
Rabbim yardimciniz olsun insallah(icen herkesin)
su an gercekten hickiriklarla agliyorum ne olur duygu sömürüsü gibi algilamayin.en cok zoruma gidende kendinin haberi olmamasi.belkide söylemedigimiz iyi oldu bilemiyorumki.babama böbreginde kist oldugunu ve kist gittikce böbregi zedeledigini söyledik.hayirlisiyla su mübarek günlerde allahim kurban oldugum yarabbim yüzümüze bakarda sag salim atlatir ameliyatini.
bu sigara gercekten fena birsey.benim babam bu sene cok rahatsizlandi ve dr.a götürdük.bundan üc ay önce guatr ameliyati gecirmisti ve sonuc o illet hastalik cikti.ama dr.bu hastaligin muhtemelen akcigerde baslayip oradan guatra sicramis olabilecegini söyledi direk yüzümüze.neyse tetkikler yapildi tomografi,biopsi,cigerden parca alma falan derken,patolojiye gönderildi.dr,filmleri eline aldiginda,amca bu cigerlerine ne yaptin böyle dedi ,isin garibi babam sigarayi birakali 21 sene oldugu halde halen izlerini tasiyordu.neyseki cigerlerinde o hastalik yoktu ama bu seferde idrarindan kan gelmeye basladi.hadi bir daha muayene filan derken,babamin sol böbreginin artik bitmis oldugunu ve alinmazsa daha kötü olacagini söylediler.kanser illeti böbregi sarmis ve bitirmis.ayin basinda ameliyati var ve cok riskli diyorlararkadaslar ne olur yalvariyorum babam icin dua edin.:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?