Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ıcmıyorumm
ama verdıgı zararlardan bırı ustume sınen kokudan nefret edıyorum !
sigaraya bağlı bronşit oldum buna rağmen 2 yıl içtim devam ettim.hemde azalttım ama yıne faydası yok gunde 5 tane içiyodum aman azalttım bu kadardan bişey olmaz dedim.
artık nefes verirken bile hırıltı duymaya başladım.28 yaşındayım ve 2 gündür içmiyorum ama aklıma gelince kötü oluyorum ve cok korkuyorum tekrar başlıcam diye elim ayağım durmuyo nasıl atıcam bu alışkanlıgı nezamna aklıma gelmıcek unutucam tamamen
bende balgam oluyor hep mutsuzum kızgınım sıgara ıctıgım ıcın ozguvenımı kaybedıyorum gergınım ıstemıorum ama onusz hayatım cok sıkıcı olacak zaten sıkıcı sankı o olmazzsa hayattan zevk alamam gıbı yılların alıskanlıgı hele gozumuzde buyuttukce dahada zor oluyor
bende balgam oluyor hep mutsuzum kızgınım sıgara ıctıgım ıcın ozguvenımı kaybedıyorum gergınım ıstemıorum ama onusz hayatım cok sıkıcı olacak zaten sıkıcı sankı o olmazzsa hayattan zevk alamam gıbı yılların alıskanlıgı hele gozumuzde buyuttukce dahada zor oluyor
ben normalde içmiyorum ama bazen can sıkıntısından tek tük içiyorum bu tek tük içmeler ilerde bağımlılık yapar mı acaba?
13 şubattan beri 13 mayısda 2 tane 25 mayısda 1 tane kaçırdım onun dışında şimdilik iyi