Sigara hayatınıza ne gibi zararlar verdi ?

ben ıcmıyorumm
ama verdıgı zararlardan bırı ustume sınen kokudan nefret edıyorum !

sigaraya bağlı bronşit oldum buna rağmen 2 yıl içtim devam ettim.hemde azalttım ama yıne faydası yok gunde 5 tane içiyodum aman azalttım bu kadardan bişey olmaz dedim.
artık nefes verirken bile hırıltı duymaya başladım.28 yaşındayım ve 2 gündür içmiyorum ama aklıma gelince kötü oluyorum ve cok korkuyorum tekrar başlıcam diye elim ayağım durmuyo nasıl atıcam bu alışkanlıgı nezamna aklıma gelmıcek unutucam tamamen :KK43:

sigaraya bağlı bronşit oldum buna rağmen 2 yıl içtim devam ettim.hemde azalttım ama yıne faydası yok gunde 5 tane içiyodum aman azalttım bu kadardan bişey olmaz dedim.
artık nefes verirken bile hırıltı duymaya başladım.28 yaşındayım ve 2 gündür içmiyorum ama aklıma gelince kötü oluyorum ve cok korkuyorum tekrar başlıcam diye elim ayağım durmuyo nasıl atıcam bu alışkanlıgı nezamna aklıma gelmıcek unutucam tamamen :KK43:

çok geçmiş olsun canım inan üzüldüm:1no2: biraz sabret 3 hafta gayret et içmemek için sonra eskisi gibi istemiceksin zatenyasakkelime yaşında genç kolay atlatırsın inş sağlıkla ve mutlukla günler geçirmeni dilerimşutarafagittia.s.

bende balgam oluyor hep mutsuzum kızgınım sıgara ıctıgım ıcın ozguvenımı kaybedıyorum gergınım ıstemıorum ama onusz hayatım cok sıkıcı olacak zaten sıkıcı sankı o olmazzsa hayattan zevk alamam gıbı yılların alıskanlıgı hele gozumuzde buyuttukce dahada zor oluyor

bende balgam oluyor hep mutsuzum kızgınım sıgara ıctıgım ıcın ozguvenımı kaybedıyorum gergınım ıstemıorum ama onusz hayatım cok sıkıcı olacak zaten sıkıcı sankı o olmazzsa hayattan zevk alamam gıbı yılların alıskanlıgı hele gozumuzde buyuttukce dahada zor oluyor

maddi zarardan öte demekki insanı içten içe yıkıyor:1no2:

bende ıcmıyorum oglusum dogalı oncdende tek tuk ama esım ıcıyor ve hem maddı hem manevı cok zararı var kokusu gercekten berbatya

saymakla bıtmez cok sukur bırakalı 6 ay oldu dunyada rahatlık varmıs nefes aldıgımı hıssedıyorum şimdi o benı degıl ben onu keyıfle ıcıyorum:nazar:

malesef içiyorum.malesef diyorum çünkü sigarasız yapamam gibi geliyo bana.keşke içmesem keşkeeee:KK43::KK43::KK43:

benim bugün 8,günüm:))
bende sigarasız hayat anlamsız olur ne yaparım nasıl vakit geçer dedim ama geçiyomuş
inanın hepimiz yapabiliriz...

bende ne guzel hamıleyken bırakmıstım sonra ne oldu bılmıyom :1no2: tekrar basladım suan ıcıyorum hemde baya baya ıcıyorum tıryakılıklerımden bıtanesıde buuuuuuu allah sonumuzu hayır etsın :Saruboceq:

Senin bırakma ihtimalin sıfır canım. 7 sene önceki bırakma girişimlerimdebende aynen senin düşündüğün gibi düşünüyordum.bırakmıştım ve çok mutsuzdum,hayat geçmez gibi geliyordu.Kaçınılmaz son 20 gün sonra başladımmm.
bir yıl önce beyinde bitirdim.Dünyanın sonu olmadığı gibi içenlere acır gözle bakıyorum şimdi,sankikendim içmemiş gibi.
Bu beyin gücü hakikaten çok büyük,kullanmasını bilenlerea.s.

ben normalde içmiyorum ama bazen can sıkıntısından tek tük içiyorum bu tek tük içmeler ilerde bağımlılık yapar mı acaba?

ben normalde içmiyorum ama bazen can sıkıntısından tek tük içiyorum bu tek tük içmeler ilerde bağımlılık yapar mı acaba?

aman derim yaa..sıkıntıyla içersin sonra mutluyken içersin 1-2 sonra muhabbette içersin derken paket alıp başlamışın.tek tükse bırakın nolur

24 marttan beri içmiyorum sanırım başardım artık sigaradan kurtuldum
ama büyük konusmakta istemiyorum :lepi:

2. kattan sonraki merdivenleri çıkışımdan sonrasında abartısız 5. dk nerden nefes aldığımı kestirememe sorunu :roflol:sigarayı abartıp fazla içtiğimde aşırı derece de baş ağrısı, kışın bolca grip olurum boğaz ağrısı ve boğazımın gıcık yapması muhakkak hastalığıma eklenir. En son olarakta bütçeme verdiği zararı göz ardı edemem.

13 şubattan beri 13 mayısda 2 tane 25 mayısda 1 tane kaçırdım onun dışında şimdilik iyi

13 şubattan beri 13 mayısda 2 tane 25 mayısda 1 tane kaçırdım onun dışında şimdilik iyi

bende 24 marttan beri içmiyorum şimdiye kadar hiç kaçamağım olmadı suan iyi durumdayım ama olur dıyede korkuyorum cunku cevremde cok duydum bırakıp bıkac ay sonra baslayan yada tek bır tane icen.bende yaşarım dıye korkuyorum
özellıklede uzuntulu streslı bır anımda ıçersem dıye korkuyorum sende boyle bır durumdamı yaptın o kaçamakları???

bütün kışı depresyon bir halde geçirdim. bir baktım göbek kalça o biçim. hadi zayıflayayım dedim ama maalesef yürüyüşü devam ettiremedim. çok yoruldum, tıkandım resmen. neyse bir sabah kalktım kızdım kendime. her sabah ağzımda garip bir tat, spor yapamadığım için sürekli genişleyen bir vücut, kötü kokan ev ve kıyafetlerim. bir hesapladım her ay en az 90 tl sigaraya gidiyor bu ne dedim. 14. günümdeyim. hala içmedim. sadece ablamdan geçen gün bir fırt aldım o kadar. bu arada 1,5 kilo verdim. daha nice 14 günler diliyorum kendime.

X