Nasil biraktirdiniz nasil bir tavir segilediniz davranislariniz nasil oldu merak ettimBen on yıllık sigara kullanıcıSı olan eşimi üç aydan daha kısa bir sürede bu illetten kurtardım. En büyük adım kendi isteği olacak. İstemeli gerçekten bırakmayı.
Adım adım oldu çok sinirleniyordum. Öncedende biliyordum içtiğini fakat benim evimde annem babam kardeşlerimden hiçbiri kullanamadığı için sigara içen bir insanla nasıl zorluklar çekilir bilmiyordum. Bide migrenim var benim üstüne. Önce paketi elime aldım kontrollü içti. Söz aldım benden habersiz kaçamak yapmayacağına dair. İlk hafta zor oldu. Bazen kaçamaklar yaptı ama hepsini geldi söyledi dürüst oldu. Hafta hafta azalttık sigarayı. Birkaç hafta sonra günde bir taneye düştü. Sonra iki güne bir sonra arası bayağı açıldı hiç içmemeye aramamaya başladı bünyesi. Temiz havaya alışınca ciğerleri artık sigara kokusu dahi midesini bulandırmaya başladı. Geceleri daha rahat nefes aldığını farketti. Merdivenleri nefes nefese çıkmadığını artık tıkanmadığını farketti. O pis koku üzerinden kalktı. Daha kaliteli yaşamaya başlayınca hiç aramadı artık yanında içseler dahi rahatsız oluyor. Senin desteğin sinirlenmek yada tamamiyle anlayış olmayacak. Kararlı olacaksın. Kontrol senin elinde olursa daha kolay olur. Ama eşin buna müsade edecek gerçekten isteyecek bırakmayı. Inşallah daha kısa bir sürede bırakır eşin. Bu arada yok efendim sağlığına şöyle zararlı böyle zararlı diye başında söylenmeyin hiç etki etmeyecektir. Kendinin görmesi lazım bunu farketmesi lazım.Nasil biraktirdiniz nasil bir tavir segilediniz davranislariniz nasil oldu merak ettim
Dr gitmek istemiyor 3yildir bi iciyor bi birakiyor kisa sureli bu gun dayanamadim 1 paket sigarayi kirip cope attim sinirledin ise gitti birazdan gelir nasil bi tavir koyucam bilmiyorum inatmi ediyo bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?