Sigara çocuk sahibi olmayı etkiler mi ?

selam arkDşlR ELBETE SİGARA ZARARLI BEN DE EŞİMDE KULLANMIYORUZ AMA HAMİLELİĞİENGELLER DIYOR YA DOKTORLAR VALLA BOŞ BENCE ELTIMM ÖYLE ÇOK İÇİYORKI ÜÇTANE DOĞURDU BEN İSE HEP ZORAKI HAMILE KALDIM VE İKİ DÜŞÜK YAŞADIM YANI HERŞEYE DE SEBEP DEĞİL HEPSI DOĞURUYO... BU İŞ KISMET... AMA SIGARAYA KARŞIYIM AYRI MESELE..................RABBIM HERKESE TATLI BEBİŞLER VERSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞ

içmemek elbette daha iyi ama kızlar bişey söyleyecem. eşim ve ben tüp bebek tedavisi süresinde kulanıyoduk
dr. eşime sigarayı bırakacaksın dedi. bana demedi. şuan 29 haftalıkhamileyim günde 3-4 tane içiyorum sadece. kadında yumurtayı etkiler erkekdede spermi etkilermiş sigara. dediğim gibi içmemeklazım lazım ama. benim yengem doğuma 2 saat kala püfür püfür içti sigara 3 tane sağlam çocuğu var.
ama genede bırakamıyorsak kendimize bi kota koyalım mesela günde 5 tane gibi vaya 3 tane gibi yavaş yavaş bırakırız gibi.
ama benim bazen yiyesim geliyo sigarayı. napalım
DAYANIN BE KIZLAR KURTULALIM ŞU İLLETTEN..

kızlar bu çok önemli bir konu lütfen bırakın ben 4deneme yaptım sigara içenlerin tedavilerine başlamadılar bile bırakıp geldiğinizde başlarız siz bizimle dalgamı geçiyosunuz diyodu dr lar..lütfen hayatta sizin için ne önemli evlat sahibi olmakmı sigaramı lütfen bırakın sigarayı lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…