- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 598
- 38
Ben değil o beni bulduEn son gelipte bu böreği kapmak da marifet simdi tebrikler sen bu kismetle üç vakte birinci olursun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben değil o beni bulduEn son gelipte bu böreği kapmak da marifet simdi tebrikler sen bu kismetle üç vakte birinci olursun![]()
kız biz size bişey diyoz mu,börekleriniz ordu oldu ordu+90 lar ve 6. Takım verse şampiyon oldum bileo nasıl bir liste tabur gibi
Eloş sen bizim takım listesinde biliyordum benkız biz size bişey diyoz mu,börekleriniz ordu oldu ordu![]()
yalnız ilk yarışmadan atmışsın golü
ellerine sağlık gümüsle başarılar diliyorum canımcım![]()
Ellerine sağlık. Her öğün, her zaman yiyebilirimyarışmada bol şans
Eline sağlık canım nefis olmuş, bol şanslar![]()
kız biz size bişey diyoz mu,börekleriniz ordu oldu ordu![]()
yalnız ilk yarışmadan atmışsın golü
ellerine sağlık gümüsle başarılar diliyorum canımcım![]()
Ne cevherler varmış
Ellerine emeğine sağlık başarılar dilerim![]()
Çok tşk ederim kizlarEllerine sağlık canımnefiiiis
![]()
yarış var dediler mi tutamıyorum kendimi hemşireEloş sen bizim takım listesinde biliyordum ben+90 la ne işin var seni takımın önünden heçirtmem bahhh
![]()
Sen bizim takimdasin arkadaşlığı karıştırma kulahlari degisiriz bahyarış var dediler mi tutamıyorum kendimi hemşire![]()
tamam bebeğimSen bizim takimdasin arkadaşlığı karıştırma kulahlari degisiriz bah![]()
Adam kayiriyollaaaSen bizim takimdasin arkadaşlığı karıştırma kulahlari degisiriz bah![]()
Kız ne diyon +90 larla bu hafta kilo yarışmasına girdik arkadaşlık başka takım çalışması başka arada sende geliyon takıma senide içeri almayacamAdam kayiriyollaaa![]()
Beni zıpzıp im alır bir keremKız ne diyon +90 larla bu hafta kilo yarışmasına girdik arkadaşlık başka takım çalışması başka arada sende geliyon takıma senide içeri almayacam![]()
Ellerinize sağlık,tarifin de sunumun da çok güzel görünüyor,başarılar dilerim.Herkese Merhabalarrrrrrrr
Herkesin özellikle çocukların vaz geçilmezi sigara böreği ile geldim sizlere buyrun malzeme listesine geçelim
MALZEMELER :
3 ADET YUFKA
300 Gr lor peyniri
Yarım bağ maydanoz
Kızartmak için sıvı yağ
Eki Görüntüle 2652084
Öncelikle maydanozu ince ince doğrayıp lor peynirine karıştırıyoruz daha sonra 3 adet yufkayı üst üste seriyoruz Eki Görüntüle 2652091
Yufkamizi üçgen olacak şekilde 8 adet parçaya bölüyoruzEki Görüntüle 2652117
Yufkaların geniş olan tarafına harcimizdan koyup uçlarını içe katlayıp rulo şeklinde sarıyoruz Eki Görüntüle 2652123 Eki Görüntüle 2652130
Yufkalarimiz bitene kadar aynı işleme devam ediyoruz Eki Görüntüle 2652139
Yufkalarimiz bitince kızgın yağda kızartma ya başlayalım Eki Görüntüle 2652147 Eki Görüntüle 2652168 Eki Görüntüle 2652170 Eki Görüntüle 2652174 Eki Görüntüle 2652192 Eki Görüntüle 2652193 Eki Görüntüle 2652194 Eki Görüntüle 2652197
Afiyetler Olsun![]()
Çok tşk ederim canımEllerinize sağlık,tarifin de sunumun da çok güzel görünüyor,başarılar dilerim.
Kız ne diyon +90 larla bu hafta kilo yarışmasına girdik arkadaşlık başka takım çalışması başka arada sende geliyon takıma senide içeri almayacam![]()
Almazikki zatinOda bizden sıkıntı yok