- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.077
- 133
- 34
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
-
Bunun farkındayım ama göz göre göre iyice bağımlı olması aşırı geriyor beni.Bende baslicam son çare o kaldiYok. Sigara başkasının müdahalesiyle bırakılmaz.
Bunun farkındayım ama göz göre göre iyice bağımlı olması aşırı geriyor beni.Bende baslicam son çare o kaldi
Benim kide aynı durumda. Ama çocuğu olursa mecbur bırakacak..
Nasıl bıraktı peki kendi inanıp istedi mi esim bıraksa bırakır sanki ama içmek istiyorum sonra birakicam dio bence tamamen bahane ve asla bağımlı olduğunu kabul etmiyorSosyal aktivitelerinizi arttırın. eşim günde 2 paket içerken şimdi kokusundan dahi tiksiniyor. Ve bırakması 3 ay bile sürmedi
Allen carin videosunu tavsiye ederim eğer gerçekten bırakmak istiyorsanizbağımlısıyım öneri okumaya geldim takipteyimm :)
youtube de vs videoları var ama satış yapılan videolarda var hangisi anlamadım tam olarak. evet bırakmak istiyorumAllen carin videosunu tavsiye ederim eğer gerçekten bırakmak istiyorsaniz
Eşim aslında strese girdiğinde çok içiyordu işi de stresli bi işti ama evdeyken hafta sonları ve akşamları aktiviteler yapıyorduk mesela film izliyorduk ama asla aksiyon filmi olmasın komedi ya da romantik komedi olsun çünkü aksiyon filmleri dram filmleri daha çok strese sokuyor sohbet saatlerimiz vardı hala da var iş yerindeykrn ona iyi hissetmesini sağlayan mesajlar atıyordum yani stresi aradan kaldırınca ve sigara yerine yapabilecek başka şeyler olduğunu öğrenince tiksinerek bıraktıNasıl bıraktı peki kendi inanıp istedi mi esim bıraksa bırakır sanki ama içmek istiyorum sonra birakicam dio bence tamamen bahane ve asla bağımlı olduğunu kabul etmiyor
İkna edip sigara bıraktırma polikliniğine başvurun beraber.Merhaba hanımlar, eşim askerde sigaraya başlamış (omcesindede tanisiyorduk ve kullanmiyordu)ve askerden sonra bıraktı taki 1 sene önceye kadar...Tek tük içiyorum derken şuan günde 10 taneye yakın sigara içiyor ve evliliğimizin başından beri bu alışkanlığı olmadığı için yadirgiyorum ve rahatsız oluyorum istemiyorum.Esim birakicam tamam süre ver diyordu ama artık icicem buna alissan iyi olur modunda...Ve hiçbir şekilde içmesine tahammülüm yok esine sigarayı biraktirabilen oldu mu kendi istemesi gerekiyor bunun farkındayım ama gitgide bağımlı olmasini asla istemiyorumVar mi bı çözümü olan ben şöyle yaptım bıraktı diyen?
Amatememiİkna edip sigara bıraktırma polikliniğine başvurun beraber.
Çok sevindim darısı başımıza bende aldım baslicam çünkü tiksiniyorum kokusundan icersem banada kokmazsin dedim ya bırakacaksın yada bende icicem dedim baya sinir oldu bakalım tepkisi nasıl olacakEşim aslında strese girdiğinde çok içiyordu işi de stresli bi işti ama evdeyken hafta sonları ve akşamları aktiviteler yapıyorduk mesela film izliyorduk ama asla aksiyon filmi olmasın komedi ya da romantik komedi olsun çünkü aksiyon filmleri dram filmleri daha çok strese sokuyor sohbet saatlerimiz vardı hala da var iş yerindeykrn ona iyi hissetmesini sağlayan mesajlar atıyordum yani stresi aradan kaldırınca ve sigara yerine yapabilecek başka şeyler olduğunu öğrenince tiksinerek bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?