Sigara bıraktırma onerileri

İstemesi lazım.
Siz zorla bir şeyi size yaptırdıklarında gönüllü yapamıyor iseniz o da yapamaz.
Misal ben öğle yemeği yemem.
Eşim iki senedir arar öğlen yemeği ye der. Yemedin mi ye...
Yemelisin.
Öğlen...
Yemek.

Sonuç artık kahvaltı da yapamıyorum.
Eşiniz de benşm gibiyse salın gitsin.
Ya aslında dediğin gibi salmak istiyorum ama iyice bağımlı olur birakamaz die cabaliyorum ben cabaladikca geri tepio bende aldım baslicam saldım ucunu karismicam artık bırak demicem bide bunu deniyim

Sen ne yaparsan yap ne edersen et kendisinin birakmayi istemesi lazim.
Babamda annemde bagimliydi resmen ikisi de 1 yil ara ile akciger kanserinden vefat etti kocami es gec bu aciyi yasayan abim bile birakmiyor sigarayi..

Ben bi anda bıraktım doğum yapınca. Eşim asla içme yoksa yeniden başlarsın bak dedi. Ben bırakınca eşim de çok azalttı. Bir süre sonra elektronik sigara almış ve sigarayı tamamen bıraktı. O zımbırtıyıda artık aklına gelince eline alıyo. Ama bnm canım hala kahve yanına sigara istiyo. Bi kaç kez içtim de yarısına gelince söndürüp atıyorum zaten çünkü tadı inanılmaz kötü geliyo sanırım bağımlılık aşamasını geçtim. Yani diceğim o oluyorsa bi anda oluyo kızlar. Zamanla filan bırakılmıyo bence.

kızımla birlikte her yeni aldığı paketi cebinden alıp kırdık:KK76: ağzın çok kötü kokuyor yaklaşma bize ,üstün başın kül tablası gibi kokuyor diye baskı kurduk sürekli. Sonuç 7 senedir içmiyor çok şükür

kızımla birlikte her yeni aldığı paketi cebinden alıp kırdık:KK76: ağzın çok kötü kokuyor yaklaşma bize ,üstün başın kül tablası gibi kokuyor diye baskı kurduk sürekli. Sonuç 7 senedir içmiyor çok şükür
Yaa çok şükür...Darısı bize...Bende diyorum ama sonuç birgün birakicam sabret diyor başka bişey demiyor randevu alıp gitmeye ikna ettim bakalım sonuç nolucak

Back
X