• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara Bırakma Konusunda Yardım ( Elektronik Sigara Güvenilir mi)

ozlem8761

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2010
203
5
118
Diğer
Merhabalar,

babam astım hastası ve aşırı sigara içiyo durduramıyorum :( ne diller döküyorum yok olmuyo.Elektronik sigara almayı düşünüyrum şuan ama herkes bişey söylüyo o yüzden alamadım da. bana yardımcı olabilir misiniz. Tavsiyeleriniz olursa deneyimlerinizden, özelden mesaj da atabilir siniz.
Şİmdiden yardımcı olacak herkese teşekkür ediyorum.

Merhabalar,

babam astım hastası ve aşırı sigara içiyo durduramıyorum :( ne diller döküyorum yok olmuyo.Elektronik sigara almayı düşünüyrum şuan ama herkes bişey söylüyo o yüzden alamadım da. bana yardımcı olabilir misiniz. Tavsiyeleriniz olursa deneyimlerinizden, özelden mesaj da atabilir siniz.
Şİmdiden yardımcı olacak herkese teşekkür ediyorum.[/
merhaba güvenliden neyi kasdettin anlamadım ama benim eşim kullandı denedi yani geçici bir tatminlik hissi veriyor bildiğin sigara gibi dumanıda var:9: şaka bir tarafa kokusu olmuyor hatta mis gibi kokuyor oh mis:16:benim eşimdudak tiryakisiydi bi dönem denedi ama çok sürdüremedi sıkıldı bi sakıncasını görmedik zaten elektornik şarzlı bişiy şarz edyosun 8 -10 saat kadar sonra içiyosun biraz oyaladı eşimi ama sonra sıkıldı ama bi müdet sigara parasından kurtulduk:9:

8 Sene içtikten sonra ben de bırakamam diyenlerdenim ve günde 1.5 paket içiyordum. Saçma sapan yöntemler ilaçlar hiçbiri bir işe yaramıyor! Ankara'da oturuyorum, tavsiye üzerine Etlik Lokman Hekim hastanesi Biorezonans tedavisi duydum. Sadece 1 seans ile bırakmak mümkün dediler inanmadım, doktor eşliğinde uygulanan gayet ciddi bir uygulama Op. Dr. Ferhat hoca yardımcı oldu ve sigarayı görünce tiksiniyorum. Hem maddi hem manevi anlamda çok rahatladım.

Back