☆`SİGARA` başımın belası

hvvavc

#pasaklıkontes
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
30
34
3
Henüz yaşım 22 ve ben yaklaşık 7 yıldır düzenli olarak sigara kullanıcısıyım. Hayatım boyunca yağtığım en düzenli iş sanırım bu illetten kurtulmak istiyorum artık ama kullananlar bilir çok zor. Geçenlerde erkek arkadaşım -kız dediğin parfüm kokar sigara değil- dedi çok zoruma gitti. İçmek istemiyorum artııkkk Tavsiyelerinizi şimdiden merak etmeye başladım. Yardım edin kızlar

sigara bırakma polikliniğine gitmeni tavsiye ederim
doktor zyban ya da champix verebilir
eşim champix ile bıraktı bize 500 tl ye mal oldu ama değer.

Reklamlarda kamu spotlarinda sigara birakma hatti var irtibata gecin veya direkt doktora gidin. Aslinda kendi iradenizle de birakabilirsiniz bu kadar istekli olursaniz her zaman.

Merhaba.

Sigarayı bırakalı bu gün tam bir ay oluyor. Kendimi nasıl taktir ediyorum, nasıl saygı duyuyorum bilemezsin. Kararlı olmak çok önemli.
İstemek -gerçekten istemek- ve kararlı olmak.
Geçerli sebeplerin olmalı diye düşünüyorum bırakmak için. Ben keyif aldığım için içiyorum derdim bir gün baktım ki keyif almak değil resmen bağımlısı olmuşum. Solgun bir yüz görüyorum aynada. Uykularım sıkıntılı, sabah uyanır uyanmaz aklıma gelen ilk şey sigara olmuş. Ben böyle bir anne olmak istemiyorum dedim. Genç, sağlıklı cildi pırıl pırıl bir anne olacağım dedim ve hamile kalmadan sigarayı bırakmaya karar verdim. Hala tam olarak bıraktım diyemiyorum ama canım hiç istemiyor.

En ciddi krizi 4. ve 8. günlerde yaşadım. Ellerimin titrediğini biliyorum. Ama bir şekilde geçirdim o krizleri de. İnanılmaz su içtim. Hem su hem yeşil çay bu süreçte vazgeçilmezlerim.

Cildimin bir nebzede olsa aydınlandığını söyleyebilirim. En garibi de şu an sigara içen birisi yanımdan geçtiğinde kokusu cidden rahatsız ediyor.

Umarım bırakabilirsiniz. Maddi manevi getirileri yadsınamaz.

Nikotin sakizi ve karar kesinlikle birakirsiniz ben biraktim oyle 2.sene sonra donusum.muhtesem oldu ama.bu heyecanimi azaltmiyor erkek arkadasinizda bir zahmet koklamayiversin

Eşim sigara kullanmaz,ben akşama kadar anasını ağlatırım dışarda sigaranın.. Akşam eve gelince hemen bi duş alırım hem günün yorgunluğu gider hemde sigara kokusu..bide mışıl mışıl uyumamı sağlar :) akşam evde pek sigara içmem zaten 1 yada 2 tane.. Eşimden hiçbi zaman şikayet duymadım,aksine hep mis gibi kokuyorsun der.. Dışarda içtiğindede naneli sakız,ıslak mendil ve sık sık el yıkamak kurtarıcı olur :))
Bırak içme diyemedim kusura bakma kendi yapamadığım şeyi başkasına nasıl derim.. Gün sayıyorum sigara için

Kendinize bir sebep bulun bence. Benim de erkek kardeşim 26 yaşında, 14 yaşından beri içer. Hamile olduğumu öğrendiğimizde sigara içene bebeği vermem dedim. O da ona kurban olsun dedi ve dayılık hevesiyle o gün bıraktı sigarayı. Kararlı olunca olur niye olmasın?

Nikotin sakizi ve karar kesinlikle birakirsiniz ben biraktim oyle 2.sene sonra donusum.muhtesem oldu ama.bu heyecanimi azaltmiyor erkek arkadasinizda bir zahmet koklamayiversin
Erkek arkadaşım özrünü diledi aramızda hallettik meseleyi. Sigara korkmuyorum zaten dikkat ediyorum ama insanın yine de zoruna gidiyor işte şaka maksatlı demiş olsa bile. O yüzden kafaya koydum bırakıcam inşallah yani umarım

Yarın en yakın d&r gibi bir yere gidin "bırakmak istiyorum" adlı cd yi alın. Aynı zamanda 182 nolu hattan devlet hastanesi randevusu alın. Champix gerçekten başarılı. Cd yi mutlaka ama mutlaka sonuna kadar izleyin. Başarılar..

Ciddi şekilde bağımlıysanız ve kendinizde bırakacak gücü bulamıyorsanız piyasada bu amaçla kullanılan ilaçlar var.
Ancak bu ilaçlar depresyona yatkın kişilerde riskliymiş.
Bir doktora danışıp kullanabilirsiniz.

arkadaşım dr vs hep faso fiso 12 senedir kullanıyorum benim kadar her yöntemi deneyen bir başkası varmıdır bilmiyorum aç youtube dan allen car yöntemini izle önce bakış açını değiştirmen gerekiyo sigaraya karşı olan zaafın o nu ırakırken en yakınını kaybediyomuşsun hissi hep bi yanılsama videoyu izle sonra sigarayı bıraktıktan sora vücudundaki gelişmeleri araştır ve diyete falan başla kafanı farklı şeylere yor sonrasında zaen bırakmamana engel bişey yok hatta vaktin varsa spora başla doktora gidincede zaten içme diyip eline bi ilaç verip yollıycak o ilaçlarda bi işe yaramıyo sen kafanı değiştirmedik he bu arada sakın nikotin sakızı yada bandı kullanma nikotin bagımlılığından vücuduna nikotin vererek kurtulamazsın sadece acı çekersin

Zyban. Tavsiye ederim Champixte iyiymiş. Ben şu an zyban kullanıyorum. Ve bırakıyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…