- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi Light Of God
-
Tebrik ediyorum gerçekten saygı duyuyorum sizin gibi insanlara.iradesiz olduğumu düşünüyorum ve kendime kızıyorum.peki sigara istediğinde çanınız o eşiği nasıl atladınız o kısmı çok zorBen direkt bıraktım. “Paketim bitsin öyle bırakayım, şu güb bırakayım” demeden direkt pakette kalanları kırdım ve bir daha içmedim
Geçirdiğim rahatsızlığın da etkisi oldu tabi
Olmuyor öyle kesinlikle azaltılarak bıraklımıyor.o iradeyi gösteremeyince insanın kendine güveni de çok sarsılıyorGüçlü bir irade lazım sanırım...
Tanıdığım çok kişi ‘paket bitince almam,veya günden güne azaltırım’
vs...diyor
Ama hiçbirinde sonuç görmedim...
Offf aynen içmediğim zamanın üç katı fazla içiyorum geri başladığımda.deli olcam....Her bıraktığımda dal artarak geri dönüyor.
Buradayım takipteyim.
Estğf. Bırakacaksanız birden bırakın, öteki türlü kendinizi kandırmış oluyorsunuzTebrik ediyorum gerçekten saygı duyuyorum sizin gibi insanlara.iradesiz olduğumu düşünüyorum ve kendime kızıyorum.peki sigara istediğinde çanınız o eşiği nasıl atladınız o kısmı çok zor
Bana herşey sigarayı anımsatıyor ciddi söylüyorum.yemek üstü sigara yemekten önce sigara her 15dk da bir sigara kitap arası sigara ders arası sigara canım sıkıldı sigara sevindim sigara yıldım gerçekten.hangi birinden kurtulucam başlıycam bilmiyorum.Estğf. Bırakacaksanız birden bırakın, öteki türlü kendinizi kandırmış oluyorsunuz
İlk 1 hafta zor geçti tabii bilhassa ilk 3 gün. Şöyle ki; mesela kahvenin yanında hep içiyorsanız bıraktıktan sonra bir süre kahve içmeyin. Aklınıza getirebilecek şeylerden uzak durun
Slow bir parça bile belki...
3 günü atlatırsanız bitmiş demektir. Ben abur cubur bulunduruyordum yanımda, canım çektiği an ağzımı oyalıyordum
Elektronik sigaralar yasal değil bildiğim kadarıyla ve bronşite sebep oluyor.onu kullanmayı hiç düşünmedim bu seferde ona bağımlı olurum diye.bilinç altı telkinlerinde diyor ki sigaraya başladığınız ana gidin ve neden içtiğinizi hatırlayın.ne o anı hatırladığım var ne de niçin içtiğimi.dinlerken tek yapmak istediğim şey sigara içmek oluyorProfil fotoğrafınızı değiştirmekten başlayabilirsiniz :)
Ben içmiştim zamanında ama tiryaki olmadım o yüzden hiç anlayamıyorum içmeden duramayanları.
Eşimde içiyor vallahi eziyet içmeyen için.
Elektronik sigara içti 5-6 ay ama çok saçma bir şekilde kullandı. Onsuz da yapamıyordu. Kuvvetli çeke çeke vatoza döndü.
Şimdi hooop normal sigaraya geçti.
Ben de öyleydim, inanın isterseniz başarırsınız. Ama cidden “istemek” çok önemli. Karar verip o an bırakmış olmalısınızBana herşey sigarayı anımsatıyor ciddi söylüyorum.yemek üstü sigara yemekten önce sigara her 15dk da bir sigara kitap arası sigara ders arası sigara canım sıkıldı sigara sevindim sigara yıldım gerçekten.hangi birinden kurtulucam başlıycam bilmiyorum.
Bence de hiç Mütevazi olmayın...Övünmek gibi olmasın,zoru başaranlardanım!
Bu konuda hiç de mütevazi olmayacağım.
1 seneyi geçti elime bir tek sigara almadım!
Günde 2 paket sigara içerdim kendimi bildim bileli!
Bıraktıktan sonra 2-3 gün övünüyorum kendimle,Ben bırakamıyorum
Yani bırakmak istemiyorum da
Tuhaf bir şey doğrusu
Bende öyle hep bırakayım ama şimdi değil diyorumBıraktıktan sonra 2-3 gün övünüyorum kendimle,
Yürü be kızım kim tutar seni gazlarıyla,
4. gün ''hayır yani anlamıyorum bu kadar severken bu zıkkımı bu vazgeçiş neden kızım''
Dengesizin biriyim işte ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?