• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sigara bağımlılığı!

Light Of God

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
4.200
5.405
108
evet bu illetten kurtulan var mı hanımlar?varsa bunu nasıl başardınız?bırakmayı düşünenlerle bu başlık altında ne yapmamız gerektiğini konuşabiliriz.bilmem kaç milyonuncu denemenin Üzerine sabahtan beri içmedim az önce yine yaktım maalesef.bilinç altı telkinleri ile bırakan var mı?bi de biorezonans(tam ismini hatırlayamadım umarım yanlış yazmamışımdır)tekniği varmış ve bırakma konusunda çok iyi bi teknikmiş deneyip bırakanlar olduysa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

Bırakmayı düşünenler ve ne yapacağını bilemeyenlerle belki bu başlık altında konuşup bırakabiliriz?(çok saçma oldu belki ama grup terapisi gibi olur motive eder belki)

Yıldım gerçekten kurtulmak isteyip bırakmak için yeterli iradeyi kendimde bulamamamdan.

Ben direkt bıraktım. “Paketim bitsin öyle bırakayım, şu güb bırakayım” demeden direkt pakette kalanları kırdım ve bir daha içmedim

Geçirdiğim rahatsızlığın da etkisi oldu tabi :KK51:
Tebrik ediyorum gerçekten saygı duyuyorum sizin gibi insanlara.iradesiz olduğumu düşünüyorum ve kendime kızıyorum.peki sigara istediğinde çanınız o eşiği nasıl atladınız o kısmı çok zor

Tebrik ediyorum gerçekten saygı duyuyorum sizin gibi insanlara.iradesiz olduğumu düşünüyorum ve kendime kızıyorum.peki sigara istediğinde çanınız o eşiği nasıl atladınız o kısmı çok zor
Estğf. Bırakacaksanız birden bırakın, öteki türlü kendinizi kandırmış oluyorsunuz
İlk 1 hafta zor geçti tabii bilhassa ilk 3 gün. Şöyle ki; mesela kahvenin yanında hep içiyorsanız bıraktıktan sonra bir süre kahve içmeyin. Aklınıza getirebilecek şeylerden uzak durun
Slow bir parça bile belki... :KK48:
3 günü atlatırsanız bitmiş demektir. Ben abur cubur bulunduruyordum yanımda, canım çektiği an ağzımı oyalıyordum

Profil fotoğrafınızı değiştirmekten başlayabilirsiniz :)
Ben içmiştim zamanında ama tiryaki olmadım o yüzden hiç anlayamıyorum içmeden duramayanları.
Eşimde içiyor vallahi eziyet içmeyen için.
Elektronik sigara içti 5-6 ay ama çok saçma bir şekilde kullandı. Onsuz da yapamıyordu. Kuvvetli çeke çeke vatoza döndü.
Şimdi hooop normal sigaraya geçti.

Estğf. Bırakacaksanız birden bırakın, öteki türlü kendinizi kandırmış oluyorsunuz
İlk 1 hafta zor geçti tabii bilhassa ilk 3 gün. Şöyle ki; mesela kahvenin yanında hep içiyorsanız bıraktıktan sonra bir süre kahve içmeyin. Aklınıza getirebilecek şeylerden uzak durun
Slow bir parça bile belki... :KK48:
3 günü atlatırsanız bitmiş demektir. Ben abur cubur bulunduruyordum yanımda, canım çektiği an ağzımı oyalıyordum
Bana herşey sigarayı anımsatıyor ciddi söylüyorum.yemek üstü sigara yemekten önce sigara her 15dk da bir sigara kitap arası sigara ders arası sigara canım sıkıldı sigara sevindim sigara yıldım gerçekten.hangi birinden kurtulucam başlıycam bilmiyorum.

Allen Carr’ın kitabını okuyarak ve videolarını izleyerek bıraktım. Ara sıra çok hafif yoklasa da hemen kitaptan aldığım notları açıp okuyorum. Neden bıraktığımı ve ne kadar bağımlı olduğumu unutmamaya çalışıyorum. Bu konu için tuttuğum bir defter var, ‘unutursam fısılda’ defterim:21: Hemen onu açıp okuyorum, çünkü tek bir sigaranın bile bu bağımlılığı yeniden alevlendireceğini çok iyi biliyorum. Siz de bir okuyun ve hazır olduğunuzda harekete geçin. Bol şans dilerim:dua:

Profil fotoğrafınızı değiştirmekten başlayabilirsiniz :)
Ben içmiştim zamanında ama tiryaki olmadım o yüzden hiç anlayamıyorum içmeden duramayanları.
Eşimde içiyor vallahi eziyet içmeyen için.
Elektronik sigara içti 5-6 ay ama çok saçma bir şekilde kullandı. Onsuz da yapamıyordu. Kuvvetli çeke çeke vatoza döndü.
Şimdi hooop normal sigaraya geçti.
Elektronik sigaralar yasal değil bildiğim kadarıyla ve bronşite sebep oluyor.onu kullanmayı hiç düşünmedim bu seferde ona bağımlı olurum diye.bilinç altı telkinlerinde diyor ki sigaraya başladığınız ana gidin ve neden içtiğinizi hatırlayın.ne o anı hatırladığım var ne de niçin içtiğimi.dinlerken tek yapmak istediğim şey sigara içmek oluyor

Bana herşey sigarayı anımsatıyor ciddi söylüyorum.yemek üstü sigara yemekten önce sigara her 15dk da bir sigara kitap arası sigara ders arası sigara canım sıkıldı sigara sevindim sigara yıldım gerçekten.hangi birinden kurtulucam başlıycam bilmiyorum.
Ben de öyleydim, inanın isterseniz başarırsınız. Ama cidden “istemek” çok önemli. Karar verip o an bırakmış olmalısınız
Aklım olsa daha önce bırakırdım. 1 hafta zorlanın, bir ömür rahat edin. Kendimi çok daha sağlıklı hissediyorum
Şimdi yediklerimden tat alıyorum, annem leş gibi kokuyor bana. Eskiden almazdım o kokuyu ben de içtiğim için
Derin nefes aldığımda ciğerlerime cidden hava dolduğunu hissedebiliyorum
Merdiven çıkınca, yürüyünce tıkanmıyorum
Cildimin ışıldadığını fark ediyorum, ağzım leş gibi kokmuyor. Üstüm başım, saçlarım...
“Sabah enerjik uyanma” kısmı da kesinlikle doğru
Hepsi için değer. 1 haftacık ya 1 hafta. Sonra hatırlamayacaksınız bile
Ama dediğim gibi kesin bir kararlılıkla, kafanızda bitirmeniz gerekiyor

Kamu spotu gibi oldu sksmsmsm

Günün en faydalı konusu kutluyorum :KK9:
Bende 3-4 senede bir bırakıyorum en fazla 5-6 gün sonraaa hoooop
kendimi en yakın markette buluyorum.
Benim en büyük problemim bu zıkkımı seviyorum,
Bıraktığımda çok mutsuz çekilmez bir insan oluyorum (sinirli değil)
Normalde şen şakrak güler yüzlü, Sigara ile aramıza mesafe koyduğumda tam bir (gülmez Sultan) oluyorum :(

Övünmek gibi olmasın,zoru başaranlardanım!
Bu konuda hiç de mütevazi olmayacağım.
1 seneyi geçti elime bir tek sigara almadım!
Günde 2 paket sigara içerdim kendimi bildim bileli!
Bence de hiç Mütevazi olmayın...
Helal olsun kutluyorum,
Allah da beni nasıl biliyorsa öyle yapsın :kızgın:

Ben bırakamıyorum
Yani bırakmak istemiyorum da
Tuhaf bir şey doğrusu
Bıraktıktan sonra 2-3 gün övünüyorum kendimle,
Yürü be kızım kim tutar seni gazlarıyla,
4. gün ''hayır yani anlamıyorum bu kadar severken bu zıkkımı bu vazgeçiş neden kızım''
Dengesizin biriyim işte ...

Bıraktıktan sonra 2-3 gün övünüyorum kendimle,
Yürü be kızım kim tutar seni gazlarıyla,
4. gün ''hayır yani anlamıyorum bu kadar severken bu zıkkımı bu vazgeçiş neden kızım''
Dengesizin biriyim işte ...
Bende öyle hep bırakayım ama şimdi değil diyorum
Sonra bırakırım yeaaa diyorum
Bir kere denedim,babam by-pass girdiğinde elini öpüp helalleştik
Bana söz ver sigarayı bırakacaksın dedi
Söz veriyorum dedim
Akşama kadar dayanabildim :olamaz:

Back