Sığamıyorum sığamıyorum hiçbir yere sığamıyorumm ooooo

Balkonları kapattırın kiler yapın. İkea dolaşın. Küç0k evlerde rahat etmek için 0rünleri. Fikir olur.

Benim karşımda var şuan Suriyeli aile.ama kaç kişiler bı turlu sayamadim. Galiba evde iki yada üç çift var evli. İkişer tane çocukları var. Yaşam tarzları şöyle yerlere halı kilim. Üstüne sünger döşek. Her sabah halıları ve kilimleri silkeliyorlar döşek sünger yataklari cama çıkarıp saatlerce havalandiriyolar. Onlar camdayken evi Vileda yapiyolar. Ama neden hergun halılar ve yorganlar havalandirilir anlamış değilim. Böylesini ilk defa gördüm. Bazen diyorum ki böyle yaşamak var. Ne kolay hayat . Evde oyuncak yok. Kadınların üstüne giydiği üç tane elbise. Kolay basit yaşam. Bizde bol eşya bol giysi oyuncak. Sonra eşyanın kölesi oluyoruz

Ben 2+1 de 2 kişiyim. Bebek geliyor diye herkes taşıncan mı diye soruyor. Yok artık 2+1 e bir bebek mi sığdıramicam diyordum ki haklıymışım. 5 kişi sığıyorsunuz ya helal yani ne diyim. Evet kitaplık fuzuli bir alan bu şartlarda size. Okuduğunuz ihtiyaç olmayan kitapları kolileyin kaldırın depo gibi bir yer varsa. Eminim az eşyanız vardır zaten bu şartlarda. Ama her güne bir plan yapıp dolap dolap sadeleşme yoluna gitmeye çalışabilirsiniz. Ekstra dolap konacak köşeler kaldıysa mutlaka değerlendirin.

İki artı birdeyiz bizde. Salon girişte açık ve yatak odasına salondan giriliyor. Hiç memnun değilim. Allah ev almayı nasip etsin tez zamanda ferah ferah

İki artı birdeyiz bizde. Salon girişte açık ve yatak odasına salondan giriliyor. Hiç memnun değilim. Allah ev almayı nasip etsin tez zamanda ferah ferah

bizim salon hemen girişte ve salon mutfak birleşik. Minnak bir koridorum var 2 odaya girilen. Yatak odama gardırobum sığmıyor. Balkonum bile yok. Aslında baktığında 1+1 düzenindeyim. Aynen kira neyse ki. İnşallah ev alabiliriz. Daha büyük olsun diye bir daha kira eve taşınmak istemiyorum. Burayı zor temizledim zaten. Bi daha milletin pisliğini temizlemek istemiyorum ya çok zor

Bu soruyu sorduğunuzda göre geniş eve çıkma ihtimaliniz yok. Ben çözümü dolaplarda buldum . Derinliği 30 cm geçmeyen ama boyu tavana kadar olan dolaplar çok toparlayıcı oluyo. Bir de kullanmadığım şeylerin bir çoğunu ihtiyaç sahiplerine bir kısmını da annemlerin boş bi dairesi var oraya gönderiyorum. Hala evde çok fazla eşya var bunların bir kısmını yaşadığım evin her daireye ait bi Bodrumda odası var oraya koyuyorum . Evde de kamofle edecek şekilde dekore ediyorum mesela yatak odasında dolabın bir yanını duvara sifirlamadim 30 cm kadar bi boşluk bıraktım ve oraya resmen bir sürü şey yığdım en güzeli de kimse gormuyo . odaya girince kör nokta kalıyo.
Ayrıca 5 kişi 3 çocuk mu ? Eğer hepsinin cinsiyeti aynıysa aynı odada kalabilirler ve odalarının bir duvarına boydan büyük bi dolap oldukça toparlayıcı olur. Eğer cinsiyetler farklıysa salonu bölüp iki oda haline getirin boşta kalan odayı da oturma odası olarak kullanın. Tabi salon bölünecek kadar büyük değilse bu da ölü bi fikir oldu.
Allah geniş bi ev nasip etsin

Benim mutfak ayrı. Aslında mutfak banyo salon büyüklüğü güzel.balkon var. Ama salonun girişte ve açık olması yatak odasına salondan giriliyor olması hiç hoşuma gitmiyor. İdare ediyoruz. İki çocukla artk zor oluo ama. En az 3+1 lazım. Ya nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…