Kuzenimin evide küçücük. O çocuk odasına boydanboya gömme dolap yaptırdı. Epey bi saklama alanı oldu.Hanımlar selam böyle derdi seveyim daha beteri olmasın, ama yeterr valla ya. 5 kişilik bi aileyiz evimiz 2+1 ama ufacık çok ufacık. Birkaç yıl önce evden bayaaa eşya çıkardım toplu tutsun diye ekstra dolap vs aldım ama yok herr yer aşırı karışık geliyor. Kitaplar, kıyafetler, yataklar bilmem neler. Hepsini çöpe atasım geliyor. Ufacık evi olanlar nasıl başa çıkıyor? Ya düşününce fazladan eşya kalmadı daha ne atıcam evden bilemedim. Kesin sizin kullandığınız yöntemler vardır.
(böyle dert mi olur dlye kesin ceza alıcam ama olsun sudndudhhd) şimdiden teşekkür ederim
Cozumu basit ev sizinse kiraya verin uzerine az daha koyup 3+1e çıkın. Kiraysa zaten düşünmenize gerek yok. 2+1 daire 5 kişilik aile icin cidden cok ama cok dar imkan sağlar
kedi mi bunlar mübarek ha bire doğuruyorlar pesssOh kardeşim, seninki birşey degil, Benim 2 kedisiyle yalnız yaşayan bir arkadaşım var, eşi 5 yıl önce vefaat etti, hastanede hemseri olarak çalışıyor, onun üstüne farsli bir aile girdi, 3 odalı evde tam 8. Çocuğuna hamile kadın. Yan binada suriyeli 6 çocuklu 3 odada. Nasıl yapıyorlar bilmiyoruz.
içine özel tasarım yapılması lazım sığmaları için oda 1 ev fiyatına gelir zaten.satmaları bile daha ucuza gelir yeni ev almak için.Ben tek başıma 2+1 e sığamıyorum size helal olsun diyorum.
5 kişi kim
Odalar nasıl paylaşımlı
Anne baba bir odada 3 kardeş bir odada ise zaten herkese bir kanat dolap bir raf kitaplık ancak düşer
Salonu kapalı dolaplı bir hale getirip ayna vs dekore edip saklama alanı yaratabilirsiniz
Daha buyuk eve cıkın.Bende muzdarıbım 3 kışılık aıleyız ama çok kalabalık bence her yer.Ama baska yere tasınmamızı aılem ıstemıyor.Apartmanı sevıolar.Hanımlar selam böyle derdi seveyim daha beteri olmasın, ama yeterr valla ya. 5 kişilik bi aileyiz evimiz 2+1 ama ufacık çok ufacık. Birkaç yıl önce evden bayaaa eşya çıkardım toplu tutsun diye ekstra dolap vs aldım ama yok herr yer aşırı karışık geliyor. Kitaplar, kıyafetler, yataklar bilmem neler. Hepsini çöpe atasım geliyor. Ufacık evi olanlar nasıl başa çıkıyor? Ya düşününce fazladan eşya kalmadı daha ne atıcam evden bilemedim. Kesin sizin kullandığınız yöntemler vardır.
(böyle dert mi olur dlye kesin ceza alıcam ama olsun sudndudhhd) şimdiden teşekkür ederim
Kardeşlerim ve benim aynı pdadayız ama oda giysi dolabı, çalışma masası, kitaplık derken ufacık kaldı iyice :/ muhtemelen kitaplığı kaldırıp kitapları kolileyip kaldırcam.
Salona dolap yaptırabilirim ama toplar gerçekten
minimalizm'i arastirin ilgilenin diyecegim ama 5 kisiye 2 oda dar ne yapsan.. en iyisi ustune az ekleyip genis eve kiraya cikmak veya mumkunse buyuk ev almak.. kira vermektense buyuk evi odemis olursunuz. imkan dahilindeyse.
annelere neden ihtiyaciniz var bu konuda?Direkt çözüm bu aslında ama ev değiştirmeye yaklaşmıyor annemler
Ama zaten üç yatak olan odada dolap kitaplık masa nasıl var ki
Yani oğlumun odasında bir yatak bir küçük dolap kitaplık masa var ama yatak ortada şu an zira yatak kenarda olunca masa cam dibinde kalıyor parlıyor bilgisayar
Bence dolap kitaplık vs çıkmalı
Masa lazım ama o bile zor
Eskiden sobalı evlerde masa odalarda yoktu çocuklar daha sıcak diye mutfakta ders çalışırdı
Bizim evde mutfakta da çalışılmazdı orası da çok soğuktu 16 yaşıma kadar salonda tv fon sesi ile ders çalıştım
annelere neden ihtiyaciniz var bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?