- Konu Sahibi balbocegi35
-
yok kuzum ya ne vitrini , konsol al yemek takımı için geç , dediğin gibi az eşya dahaiyiAllah yardimcimiz olsun zor valla.bide vitrin fln almak istemiyorum ben aslinda ama simdi anneler kesin alalim onsuz olma der ben az esya taraftariyim ama
Diğer kızlar nirde yawAllah yardimcimiz olsun zor valla.bide vitrin fln almak istemiyorum ben aslinda ama simdi anneler kesin alalim onsuz olma der ben az esya taraftariyim ama
tertemiz delirdim , kendimeyazıyorum daha ne olsunnaber bolböceksi? nasılsın? hoş misen?
Benimde canım sıkılıyorrr diye bir cevap veren video vardı aklıma o gelditertemiz delirdim , kendimeyazıyorum daha ne olsuncanım sıkılıyor diye pencereyi açıp bağırasım var
evet evet işte o benimBenimde canım sıkılıyorrr diye bir cevap veren video vardı aklıma o geldi
Sıkı can iyidir kolay çıkmaz derler diye kendimizi avutuyoruzevet evet işte o benimcanım sıkılınca arada bir yapıyorum dermişim :)
Sıkı can iyidir kolay çıkmaz derler diye kendimizi avutuyoruz
yerli ve milli olarak bir İzmir liyim :) , bu arada hoşgeldin , sen nerelisin?Topik başlığına bakaraktan gari den yola çıkaraktan egeli oldugunu dusunebilirmiyim bende gari kabilesindenim
Çok hosbuldumyerli ve milli olarak bir İzmir liyim :) , bu arada hoşgeldin , sen nerelisin?
ay ne güzel , denizli şivesi de güzel ama :)Çok hosbuldumbende denizlili olup durun ama istanbul da yaşıyorum
Evet güzel ama bende şive kalmadı 2003 den beri istanbuldayim ailem orda ziyarete gidiyorum misafir gibi gidip geliyorumay ne güzel , denizli şivesi de güzel ama :)
ne iş yapıyorsun , kaç yaşındasın?Evet güzel ama bende şive kalmadı 2003 den beri istanbuldayim ailem orda ziyarete gidiyorum misafir gibi gidip geliyorum
Ben 25 görünümlü(cevrem oyle soyluyorne iş yapıyorsun , kaç yaşındasın?
Selam hanımlarEki Görüntüle 2207412 Eki Görüntüle 2099371
Merhaba Yeni Gelinler , Anneler , Görümceler , Eltiler , Baldızlar , Anneaneler ve Babaanneler ...
Yeni Topiğimi açmış bulunuyorum.
Tanışalım,
kaynaşalım,
sohbet edelim,
kah gülelim,
kah ağlayalım
ne dersiniz ?
Eki Görüntüle 2099370 Eki Görüntüle 2099369
Eki Görüntüle 2099372
ohh ne güzel :) bol bol dinlen , anı yaşaBen 25 görünümlü(cevrem oyle soyluyor)
40 yaşındayım 1 senedir calismiyorum en son fransiz firmasinda muhasebe finans yöneticiliği yapıyordum fransizlar turkiyeden çekilince işten ayrıldım şuan çalışmıyorum keyif yapıyorum bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?