• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

✿✿✿Şifre : Gıybet Team Topikisi✿✿✿ Hanımlar Toplanıverin Gari :)

:confused::confused::confused: hep öyle oluyor ya , nasıl başlıyorsa öyle devam ediyor. Benim arkadaşıma denk gelenlerin hepsinin babası ile işleri ortaktı. Kuzen var o da gurbete gitmem ben diyerek tanıştıklarını bıraktı , geldi 35 yaşına evlendi gurbete gitti , kader mi desem ne desem :KK53:
Kader işte canım önüne geçilmiyor :KK48:

Çiçek çoktur ama gül başka İnsan çoktur ama dost başka Gün çoktur ama bugün başka Kalbiniz nurla dolsun, dua ve selam ile Hayırlı Cumalar

Evet canim yazin dugunden sonra insallah simdi baska yerdeyiz :) esyalar fln ne kadar pahali kiz bi eve girelim basimizi sokalim diorum ya masallah hersey pahali borcsuz nasil kaptcaz bilemedim
ayyy valla bu yılki bir düğün geçen sene 2 düğün yaparmış gibi. Herşey o kadar artmış ki , borç yiğidin kamçısıymış ödenir gider , biz 50 bin kredi çektik valla.2 yılını geride bırakçaz ödenip gidiyor

ayyy valla bu yılki bir düğün geçen sene 2 düğün yaparmış gibi. Herşey o kadar artmış ki , borç yiğidin kamçısıymış ödenir gider , biz 50 bin kredi çektik valla.2 yılını geride bırakçaz ödenip gidiyor
Tabi iki kisi calisinca farkli olur illaki :)

Aynen kuzum herkes taşın altına elini koycak yoksa çok zor. Biz ailelerden de bişey görmedik :KK8: bu sene düğünümüz olsa heralde altından kalkamazdık
Allah yardimcimiz olsun zor valla.bide vitrin fln almak istemiyorum ben aslinda ama simdi anneler kesin alalim onsuz olma der ben az esya taraftariyim ama

Back