• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

✿✿✿Şifre : Gıybet Team Topikisi✿✿✿ Hanımlar Toplanıverin Gari :)

28 yaşındayım .8 yıllık evliyim .1 oğlum var cnm . Mali müşavirim . Konya’da oturuyorum sen ?
Ayy maşallah , ben geç kaldım azcık , 27 yaşındaym 1yıl 2 ay oldu evleneli , izm.de oturuyorum , tıbbi sekreterim ama 6 senedir icra takipçiliği yapıyorum anlayacağın :KK22: anne adayıyım bakalım ne zaman nasip olursa bana da hayırlısını versin inşallah rabbim.

Ayy maşallah , ben geç kaldım azcık , 27 yaşındaym 1yıl 2 ay oldu evleneli , izm.de oturuyorum , tıbbi sekreterim ama 6 senedir icra takipçiliği yapıyorum anlayacağın :KK22: anne adayıyım bakalım ne zaman nasip olursa bana da hayırlısını versin inşallah rabbim.
İnş Rabbim gönlüne göre versin canım . Rabbim sana da yaşatsın bu duyguyu . Anlatılmaz bir duygu gerçekten annelik.

Hayırlısı cnm tabiki de . Doğma büyüme İzmirli misin :)
aynen doğma büyüme izmir :KK73: bizde eşimle yakın zamanda konya mevlanaya gelmek istiyoruz bakalım bebiş durumu olmazsa bi tur falan yapabilirz o zaman sorarım konyanın nerelerine gidebilir diye

aynen doğma büyüme izmir :KK73: bizde eşimle yakın zamanda konya mevlanaya gelmek istiyoruz bakalım bebiş durumu olmazsa bi tur falan yapabilirz o zaman sorarım konyanın nerelerine gidebilir diye
Tabi canım gelirseniz her türlü yardımcı olmaya çalışırım :KK66:

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

Nasibinde neresi varsa orası olacak işte ben baştan beri memleketimden biriyle evlenmeyeceğimi söylerdim . :KK53:
bnde göçmenle evlenmem diyordum , hepsi mi göçmen olur :-) yerlisi gelmedi arkadaş bi bana. Çok şükür memnunum ailesinden eşimden, göçmenler biraz çirkef oluyorda korkularım vardı :KK62:

Benim eski sevgililerim de Adanalıydı hep :KK70:
:confused::confused::confused: hep öyle oluyor ya , nasıl başlıyorsa öyle devam ediyor. Benim arkadaşıma denk gelenlerin hepsinin babası ile işleri ortaktı. Kuzen var o da gurbete gitmem ben diyerek tanıştıklarını bıraktı , geldi 35 yaşına evlendi gurbete gitti , kader mi desem ne desem :KK53:

Back