- Konu Sahibi balbocegi35
pinkstrap huhu kızçe nerdesin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28 yaşındayım .8 yıllık evliyim .1 oğlum var cnm . Mali müşavirim . Konya’da oturuyorum sen ?ay özel olmassa kaç yaşındasın evlimi bekar mı ? nerde oturuyosun çalışıyo musun
Ayy maşallah , ben geç kaldım azcık , 27 yaşındaym 1yıl 2 ay oldu evleneli , izm.de oturuyorum , tıbbi sekreterim ama 6 senedir icra takipçiliği yapıyorum anlayacağın anne adayıyım bakalım ne zaman nasip olursa bana da hayırlısını versin inşallah rabbim.28 yaşındayım .8 yıllık evliyim .1 oğlum var cnm . Mali müşavirim . Konya’da oturuyorum sen ?
İnş Rabbim gönlüne göre versin canım . Rabbim sana da yaşatsın bu duyguyu . Anlatılmaz bir duygu gerçekten annelik.Ayy maşallah , ben geç kaldım azcık , 27 yaşındaym 1yıl 2 ay oldu evleneli , izm.de oturuyorum , tıbbi sekreterim ama 6 senedir icra takipçiliği yapıyorum anlayacağın anne adayıyım bakalım ne zaman nasip olursa bana da hayırlısını versin inşallah rabbim.
eşimle istiyoruz artık bizde bakalım hayırlısı ile inşallahİnş Rabbim gönlüne göre versin canım . Rabbim sana da yaşatsın bu duyguyu . Anlatılmaz bir duygu gerçekten annelik.
Hayırlısı cnm tabiki de . Doğma büyüme İzmirli misin :)eşimle istiyoruz artık bizde bakalım hayırlısı ile inşallah
aynen doğma büyüme izmir bizde eşimle yakın zamanda konya mevlanaya gelmek istiyoruz bakalım bebiş durumu olmazsa bi tur falan yapabilirz o zaman sorarım konyanın nerelerine gidebilir diyeHayırlısı cnm tabiki de . Doğma büyüme İzmirli misin :)
Tabi canım gelirseniz her türlü yardımcı olmaya çalışırımaynen doğma büyüme izmir bizde eşimle yakın zamanda konya mevlanaya gelmek istiyoruz bakalım bebiş durumu olmazsa bi tur falan yapabilirz o zaman sorarım konyanın nerelerine gidebilir diye
çok teşekkür ederim . sen koyalı mısın aslen?Tabi canım gelirseniz her türlü yardımcı olmaya çalışırım
Evet cnm ben Konyalıyım, eşim Adana Hatay karışık ,oğlum daha da karışık .çok teşekkür ederim . sen koyalı mısın aslen?
melez olmuş oğluşun , benim eşimde göçmencikEvet cnm ben Konyalıyım, eşim Adana Hatay karışık ,oğlum daha da karışık .
Arada ailede karışıklık iyidir bizim aile de il dışından damat hiç olmamıştımelez olmuş oğluşun , benim eşimde göçmencik
yeni nesil karıştırıyo artıkın bizde alışsak iyi olur ilerde bizim çoluk çocuk hangi memleketli getircekler bakalımArada ailede karışıklık iyidir bizim aile de il dışından damat hiç olmamıştı
Nasibinde neresi varsa orası olacak işte ben baştan beri memleketimden biriyle evlenmeyeceğimi söylerdim .yeni nesil karıştırıyo artıkın bizde alışsak iyi olur ilerde bizim çoluk çocuk hangi memleketli getircekler bakalım
Sağol canım cümlemizin kandili mübarek olsun.Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.
bnde göçmenle evlenmem diyordum , hepsi mi göçmen olur yerlisi gelmedi arkadaş bi bana. Çok şükür memnunum ailesinden eşimden, göçmenler biraz çirkef oluyorda korkularım vardıNasibinde neresi varsa orası olacak işte ben baştan beri memleketimden biriyle evlenmeyeceğimi söylerdim .
Yeni gördüm mesajını geçmiş kandilin mübarek olsun canımBu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.
Benim eski sevgililerim de Adanalıydı hepbnde göçmenle evlenmem diyordum , hepsi mi göçmen olur yerlisi gelmedi arkadaş bi bana. Çok şükür memnunum ailesinden eşimden, göçmenler biraz çirkef oluyorda korkularım vardı
hep öyle oluyor ya , nasıl başlıyorsa öyle devam ediyor. Benim arkadaşıma denk gelenlerin hepsinin babası ile işleri ortaktı. Kuzen var o da gurbete gitmem ben diyerek tanıştıklarını bıraktı , geldi 35 yaşına evlendi gurbete gitti , kader mi desem ne desemBenim eski sevgililerim de Adanalıydı hep