✿✿✿Şifre : Gıybet Team Topikisi✿✿✿ Hanımlar Toplanıverin Gari :)

28 yaşındayım .8 yıllık evliyim .1 oğlum var cnm . Mali müşavirim . Konya’da oturuyorum sen ?
Ayy maşallah , ben geç kaldım azcık , 27 yaşındaym 1yıl 2 ay oldu evleneli , izm.de oturuyorum , tıbbi sekreterim ama 6 senedir icra takipçiliği yapıyorum anlayacağın anne adayıyım bakalım ne zaman nasip olursa bana da hayırlısını versin inşallah rabbim.

İnş Rabbim gönlüne göre versin canım . Rabbim sana da yaşatsın bu duyguyu . Anlatılmaz bir duygu gerçekten annelik.

Hayırlısı cnm tabiki de . Doğma büyüme İzmirli misin :)
aynen doğma büyüme izmir bizde eşimle yakın zamanda konya mevlanaya gelmek istiyoruz bakalım bebiş durumu olmazsa bi tur falan yapabilirz o zaman sorarım konyanın nerelerine gidebilir diye

aynen doğma büyüme izmir bizde eşimle yakın zamanda konya mevlanaya gelmek istiyoruz bakalım bebiş durumu olmazsa bi tur falan yapabilirz o zaman sorarım konyanın nerelerine gidebilir diye
Tabi canım gelirseniz her türlü yardımcı olmaya çalışırım

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

Nasibinde neresi varsa orası olacak işte ben baştan beri memleketimden biriyle evlenmeyeceğimi söylerdim .
bnde göçmenle evlenmem diyordum , hepsi mi göçmen olur yerlisi gelmedi arkadaş bi bana. Çok şükür memnunum ailesinden eşimden, göçmenler biraz çirkef oluyorda korkularım vardı

Benim eski sevgililerim de Adanalıydı hep
hep öyle oluyor ya , nasıl başlıyorsa öyle devam ediyor. Benim arkadaşıma denk gelenlerin hepsinin babası ile işleri ortaktı. Kuzen var o da gurbete gitmem ben diyerek tanıştıklarını bıraktı , geldi 35 yaşına evlendi gurbete gitti , kader mi desem ne desem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…