- 1 Aralık 2013
- 262
- 437
- Konu Sahibi Sinirli ordek
ÇÖZÜLDÜ.
TEŞEKKÜRLER.
TEŞEKKÜRLER.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vivense'e bir bakın mobilya için. İnternet üzerinden uygun fiyata bulabilirsiniz bir çok şeyi.Selamlar KK,
Konuyu doğru yere mi açtım emin değilim ama artık gerçekten BİR DERDİM VAR
Erkek arkadaşım ayrı eve çıkıyor ve sıfırdan ev kuruyoruz artık beraber yaşayacağız. Ancak bütçemizin büyük bir kısmını evi satın alırken harcadık. Dolayısıyla bu kardeşinize İstanbul'da uygun fiyata züccaciye, mobilya, masa, koltuk, dolap, yatak alacak yer lazım.
Instagram'da bazı züccaciye hesaplarını takip ediyorum oradan biraz hallettik gibi ancak köşe koltuk, yatak odası ve küçük ev aletlerini uygun fiyata (ikinci el değil) nereden alırız bilemedim. Bir arkadaşım Eyüp'te modesa'ya bakın dedi. İlk boşlukta oraya gideceğim.
Sizce mobilya için İnegöl'e bakmaya gitmek mantıklı mı?
Küçük ev aletleri çeyiz paketi ile uyguna geliyor ancak bizim yemek takımımız, çatal bıçak takımımız vs var. Bu sebepten tekrar almak istemiyoruz.
Ben böyle bir yer biliyorum, koltuğumu şuraya yaptırdım memnunum dediğiniz yerleri benle paylaşır mısınız? Kafayı yiycem yoksa
Ayrıca ev fiyatlarını uçuranlara yazıklar olsuuuun püüüü
Bonus: önceki evin store perdelerini eperde sitesinden piyasanın çok uygununa almıştım, bu da benden size tavsiye olsun. Oldukça memnunum hala.
Yardımınızı bekliyorum <3
Vivense deki tarzının çoğunu beğendim de acaba kalitesi nasıldır diye hep merak etmişimdirVivense'e bir bakın mobilya için. İnternet üzerinden uygun fiyata bulabilirsiniz bir çok şeyi.
Hayır evi babası ona hediye olarak aldı, benim evde maddi bir katkım olmadığı için tapu onun adına. Bunu düşünmekte haklısınız ama:)Evi beraber mi aldınız? Umarım ortak tapu yapmışsınızdır. Niyeyse aklıma takıldı konunuzu olurken
Evet Vivense'yi takipteyim, teşekkür ederimVivense'e bir bakın mobilya için. İnternet üzerinden uygun fiyata bulabilirsiniz bir çok şeyi.
Eskidji sanki oldukça yüksek fiyatlı bir yer olarak kalmış aklımda. Tekrar bakacağımEskidiji Mobilyacılar çarşısı var istanbulda. ben 5 yıl önce elektrikli süpürgemi ütümü mutfak robotunu ordan piyasadaki fiyatlardan daha uyguna almıştım annemde bulaşık makinesi aldı ordan uygundu gene.mobilya çeşidide çok .orayada göz atabilirsiniz
Fiyatına göre oldukça kaliteli çıktı, yatak odası takımı ve oturma grubu aldım. Ayrıca satış sonrası desteklerinden de memnun kaldım. Küçük mobilyalarda kurulum yapmıyorlar ama bildiğim kadarıyla kargoyla gönderiyorlar. Olumsuz birçok yorum da okumuştum ama her şey bu kadar pahalı olunca gözümü karartıp almıştım. Mağazalardaki bir oturma grubunun fiyatına hem oturma grubunu hem yatak odasını almıştım o zaman.Vivense deki tarzının çoğunu beğendim de acaba kalitesi nasıldır diye hep merak etmişimdir
Hayir aslinda piyasaya gore gayet uygun..Eskidji sanki oldukça yüksek fiyatlı bir yer olarak kalmış aklımda. Tekrar bakacağım
Bakacağım cok tesekkurlerHayir aslinda piyasaya gore gayet uygun..
Kolaylıklar perdeyi hangi siteden aldınızönceki evin store perdelerini eperde sitesinden piyasanın çok uygununa almıştım, bu da benden size tavsiye olsun. Oldukça memnunum hala.
Doğrusu düzmek miymisEv düzmek diyerek TDK’ya uygun doğru kullanıma imza attığınız için öncelikle tebrik ve teşekkür ederim evi dizdik diyenleri boğasım geliyor zira. Vivense marka mutfak masa sandalye takımı aldım internetten ama kurmadım henüz masasını. Sandalyeleri sağlam görünüyor, basit değil.
EvetDoğrusu düzmek miymis
Selamlar KK,
Konuyu doğru yere mi açtım emin değilim ama artık gerçekten BİR DERDİM VAR
Erkek arkadaşım ayrı eve çıkıyor ve sıfırdan ev kuruyoruz artık beraber yaşayacağız. Ancak bütçemizin büyük bir kısmını evi satın alırken harcadık. Dolayısıyla bu kardeşinize İstanbul'da uygun fiyata züccaciye, mobilya, masa, koltuk, dolap, yatak alacak yer lazım.
Instagram'da bazı züccaciye hesaplarını takip ediyorum oradan biraz hallettik gibi ancak köşe koltuk, yatak odası ve küçük ev aletlerini uygun fiyata (ikinci el değil) nereden alırız bilemedim. Bir arkadaşım Eyüp'te modesa'ya bakın dedi. İlk boşlukta oraya gideceğim.
Sizce mobilya için İnegöl'e bakmaya gitmek mantıklı mı?
Küçük ev aletleri çeyiz paketi ile uyguna geliyor ancak bizim yemek takımımız, çatal bıçak takımımız vs var. Bu sebepten tekrar almak istemiyoruz.
Ben böyle bir yer biliyorum, koltuğumu şuraya yaptırdım memnunum dediğiniz yerleri benle paylaşır mısınız? Kafayı yiycem yoksa
Ayrıca ev fiyatlarını uçuranlara yazıklar olsuuuun püüüü
Bonus: önceki evin store perdelerini eperde sitesinden piyasanın çok uygununa almıştım, bu da benden size tavsiye olsun. Oldukça memnunum hala.
Yardımınızı bekliyorum <3