Bebek İkinci El Sıfırdan farksız Erkek bebek kıyafetleri carters, mothercare, joker,kanz döll vs

Eklentiler

• $image.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 234
  • $image.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 260
  • $image.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 224
  • $image.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 208
2 adet hastane çıkışı minidamlaorganıc ve mothercare sarı takım
7 adet ayaklı tulum 6 adet mothercare, 1 adet joker 0/3 ve new baby
2 adet carters şort tulum , 1 adet hm şort tulum, 2 adet mothercare şort tulum 3 ay
1 adet mothercare patikli askılı tulum ve uzun kollu body takım 3 ay
1 adet kanz döll marka askılı patikli tulum
0-3 body ler papyonlu patikli Mevlüt takımı

İhtiyaç fazlası ürünlerimizi,eşyalarımızı ihtiyaç sahibi insanlara vermeyi denesek? inanın ikinci el fiyatına satmaktan çook daha kazançlı bir iş yapmış oluruz.Bazı kazançlar kayıptır unutmayalım yada tam tersi

Merhaba, dikkat ederseniz ben fiyat yazmadım bu işin ticaretini yapmıyorum, ne fıyat yazacağımı bile bilemedim, ayrıca benim ihtiyacım olup olmadığını siz bilemezsiniz, ikinci el sayfasına uğrama sebebinizi anlayamadım açıkcası.

canım öyle ama objektif bakmak lazım belki konu sahibi arkadaşımızında ihtiyacı var paraya bunu bilemeyiz. herkes birilerine verecek diye bişey yokki satmak ta almak kadar gayet doğal. bebeğim olsaydı eğer bu ürünleri seve seve satınalırdım. zaten ihtiyaç sahiplerine gidiyor ihtiyacı olmayan ikinci ele bakmaz

canım bunlar çok güzelmiş gerçekten kaça veriyosun hepsini istanbuldamısın benimde oğlum olucak kısmetse kara kara düşünüyorum ne alıcam ne kadar alıcam diye

canım bunlar çok güzelmiş gerçekten kaça veriyosun hepsini istanbuldamısın benimde oğlum olucak kısmetse kara kara düşünüyorum ne alıcam ne kadar alıcam diye

Bunlarıda ilave edebilirim , kanz pantolon 2 kez giyildi, kanz takım 1 kez giyildi, chicco şapka hıc kullanılmadı, ben fiyat veremiyorum , sen kendin için uygun olan fiyatı bildirirsen benim için uygun olur, cok az kullanıldı emin ol, istanbulda oturuyorum, elden de alabilirsin.

Fiyat konusunda mesajlar geliyor şöyle yapalım ozaman ;
7 ayaklı tulum 5 tl den olabilir, 2 hastane çıkışı 10 tl den,
mevlit takımı kutusunda10 tl, kanz tulum takım 10 tl, badiler 2 tl olsun,
kanz kadife takım 10 tl, kanz pantolon 8 tl, benetton ayakkabı 8 tl, chıcco şapka hiç kullanmadık 5 tl,
kanz döll lacivert tulum 5 tl, sortlu tulumlar tanesi 5 tl 5 tane var cok cıcıler hm , mothercare, carters marka:)
patikli altlar 3 tl den olur şapkalar 1 tl eldiven ve çoraplarda hiç kullanılmamış ve az kullanılmış onlarıda eklerim
170 tl gibi bir şey yapıyor hepsi, bir kac parça bişeyler daha var henüz bakamadım küçük gelen onlarıda ekleyeceğim, hepsi organik deterjanla yıkanmış, ütülenmiştir, kendi bebeğime nasılsa öğle.

bizimde elimizde genellikle kanz ve steiff markalaı çok ürün var.

10 ay altı olanlarda talep edenlere resimlerini gönderebilirim.

kullanamadığımız çok fazlada sıfır ürün var.

fiyat nedir acaba ?

7 ayaklı tulum 5 tl den olabilir,
2hastane çıkışı 10 tl den,
mevlit takımı kutusunda10 tl,
kanz tulum takım 10 tl,
Badiler 2 tl olsun,
kanz kadife takım 10 tl,
kanz pantolon 8 tl,
benetton ayakkabı 8 tl,
chıcco şapka hiç kullanmadık 5 tl,
kanz döll lacivert tulum 5 tl,
sortlu tulumlar tanesi 5 tl 5 tane var cok cıcıler hm , mothercare, carters marka:)
patikli altlar 3 tl den olur şapkalar 1 tl eldiven ve çoraplarda hiç kullanılmamış ve az kullanılmış onlarıda eklerim
170 tl gibi bir şey yapıyor hepsi, bir kac parça bişeyler daha var henüz bakamadım küçük gelen onlarıda ekleyeceğim.

lütfen yanii böyle güzel temiz ürünleri 2.el bulmakta çok güzel.sanırım çevresinde ihtiyacı olan olsaydı verirdi..başka bir siteden torunum için harika kaliteli bebek kıyafetleri buldum ve çok sevindim.çünkü hem kaliteli hem ucuza almış oldum..bazıları sıfır etiketleri üzerindeydi..forumlarda böyle güzel bir bölüme yer verildiği için teşekkürler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…