Ben çok anlamıyorum app den o yüzden mail adresimi yazayım ben :) brccnykn@hotmail.com
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Beşik harika, fiyatı da uygun bence, 150 tl de çok az bu beşik için... aynı beşikten arkadaşımın da var, satmak istiyor, almak isteyenler benimle iletişime geçebilir.
Kızım kendi odasında yatmaya başladığı için beşiğimizi satıp başka ihtiyaçlarımızı karşılamak istiyoruz. Babytech Saraylı beşik markası. Sadece 4 ay kullanıldığı için sıfırdan farksızdır. Herhangibir lekesi ve kırığı yoktur. Isterseniz sallanabilir isterseniz sabit kullanabilirsiniz. 400 liraya almıştık 250 lira satıyorum.Eki Görüntüle 1044845 Eki Görüntüle 1044846 Eki Görüntüle 1044847 Eki Görüntüle 1044848
Beşik için başka bi arkadaşla anlaştık Perşembe günü gelip alacak. Almazsa haber verebilirim eğer istersenizİç yüksekliği kaç cm canım
Beşik için başka bi arkadaşla anlaştık Perşembe günü gelip alacak. Almazsa haber verebilirim eğer isterseniz
Beşik harika, fiyatı da uygun bence, 150 tl de çok az bu beşik için... aynı beşikten arkadaşımın da var, satmak istiyor, almak isteyenler benimle iletişime geçebilir.
Beşik için başka bi arkadaşla anlaştık Perşembe günü gelip alacak. Almazsa haber verebilirim eğer isterseniz
beşik satıldı mı acaba sizden hala cevap bekliyorum. Satılmadıysa eğer bu hafta sonu Bursa'da olucam gelip alabilirim.
Kızım kendi odasında yatmaya başladığı için beşiğimizi satıp başka ihtiyaçlarımızı karşılamak istiyoruz. Babytech Saraylı beşik markası. Sadece 4 ay kullanıldığı için sıfırdan farksızdır. Herhangibir lekesi ve kırığı yoktur. Isterseniz sallanabilir isterseniz sabit kullanabilirsiniz. 400 liraya almıştık 250 lira satıyorum.Eki Görüntüle 1044845 Eki Görüntüle 1044846 Eki Görüntüle 1044847 Eki Görüntüle 1044848
Evet satıldı beşiksatıldı mı acaba beşiğiniz?
Ankara'da düşünenler bende de var satılık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
satıldı canım bendekiaynısımı peki burdaki beşikle
aynısımı peki burdaki beşikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?