evet cok memnunum cuk dıe oturdu hersey...bızımde kendı evımız allah razı olsun kayınpederımden aldı evımızı... kıra derdın de yok ıstedıgın esyayı kendı ıstedıgın gıbı yaptırmanı tavsıye ederım... ıstersen gosterebılırım sana ama bu aksam olmaz cunku wırelessım de bı sorun var kablolu yazıyorum buraya... ama ıstersen yarın aksam web cam da gosterebılırım.. umarım begenırsın...
ben biraz fransiz kaldim :) simdi özel yaptirmak almaktan daha mi ucuza geliyor??
mozzarella bende antalyali olacam:) allah nasip ederse ama daha biraz zamanim var....
eger sen de özel yaptirirsan nerde ve nekadara yaptigini paylasirmisin:)
merkezdeyim ben cnm daha yeniyim zaten 6 ay oldu geleli :)
Cok haklisin Dygulu...bende 25 yillik hayatimin 19 yilini okumakla gecirdigim icin bendeki birikim maalesef 0 tl:) aglasammi gülsem mi bilemedim. Okul biter bitmezde evlenmeyi düsünüyoruz bu yüzden yine birikim 0 olacak.
dedigin gibi kimileri cok esya aliyor kimileri az. Ben mesela salonu hem misafir hem günlük oturmak icin kullanmayi düsünüyorum.
canım 5 milyarada evin tüm eşyaları alınır buna kap kacakta dahil 50 milyarada hatta dahada artar gider herkesin bütçesine göre değişir evlenince kirada oturacaksan şuan için senin ve evleneceğin kişinin fazla birikimi yoksa yemek odası misafir odası için koltuk takımı vs. almazsın oturma grubu yatak odası ve beyaz eşyanı alırsın en gerekli eşyaları alırsan masrafın az olur kına gecene ucuza küçük bir yer tutar herkezi çağırır müzikli eğlenceli yaparsın ertesi günde giyersin gelinliğini oda damatlığını nikah salonunda nikahınız kıyılır orayada yine herkez davetli olur artık sadece nikahtan evlenen kişi sayısı çok fazla nikah kıyılınca takı takılmak için ayrı bir salona alıyorlar gelinle damadı sonrasındada takı merasimi bitince herkez evine sizde yemeğemesela bizde nikahtan evlendik eşimle kına gecesi zaten o kadar yorucu olduki iyiki düğün yapmamışız dedik
yani anlayacağın biz okul biter bitmez evlenlim ve kesinlikle bu insanla olmalı birbirimizi çok seviyoruz diyorsan fedakarlık yapman gerekli eşya mutluluk getirmiyor çünkü önemli olan içinde huzurlu mutlu olmak evlenip evinize yerleştikten sonra zamnla çalışıp yaparsınız birlikte bazı şeyleri ilk aşamada en gereklileri almalısınız eğer kısa sürede az bütçeyle evlenelim derseniz
Herkese selamlar,
Yeni evlenecek olanlar ya da yeni evlenmis olanlar...evinizi sifirden düzmek ne kadar tuttu ortalama? yani orta halli esyalar. Buna kap kasik dahil etmiyorum. Buzdolabi, camasir makinasi, koltuk takimi vs.
Cünkü düsünüyorumda erkek arkadasimin biraz birikmis parasi var fakat onunla hem ev düzmek hem dügün yapmak, yani o parayla ikisini haletmek ne kadar gercekci olur onu kestiremiyorum.
:26:
Cok haklisin Dygulu...bende 25 yillik hayatimin 19 yilini okumakla gecirdigim icin bendeki birikim maalesef 0 tl:) aglasammi gülsem mi bilemedim. Okul biter bitmezde evlenmeyi düsünüyoruz bu yüzden yine birikim 0 olacak.
dedigin gibi kimileri cok esya aliyor kimileri az. Ben mesela salonu hem misafir hem günlük oturmak icin kullanmayi düsünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?