herkese selamlar,
yeni evlenecek olanlar ya da yeni evlenmis olanlar...evinizi sifirden düzmek ne kadar tuttu ortalama? Yani orta halli esyalar. Buna kap kasik dahil etmiyorum. Buzdolabi, camasir makinasi, koltuk takimi vs.
Cünkü düsünüyorumda erkek arkadasimin biraz birikmis parasi var fakat onunla hem ev düzmek hem dügün yapmak, yani o parayla ikisini haletmek ne kadar gercekci olur onu kestiremiyorum.
:26:
Benimde evlendiğim 6 aya girecekk vee eksiğimm hiçç bitmiyorrr
haziran'da evleneceğiz.
beyaz eşyalarımızı ekimde aldık peşin 6.000tl(yarısını biz ödedik)tv almadık henüz
mobilyalara gelince; köşe takımı yataştan 1575tl,yatak odası 2.800(yataksız),yatak 550,salon için koltuk takımı 2.800,yemek odası doğtaştan(büfe almadım)3.000tl
toplamda yaklaşık 17.000tl ye geliyor.yatak odasını biz aldık bu arada
aslında benim yardıma ihtiyacım var ama malesef Antalya'da(
mobilyacıya istediğin mobilyaları tarif edip yaptırmak hazır almaya göre dahamı uygun oluyor? mesela sizin normal alsanız nekadar tutuyordu, yaptırınca nekadar tuttu? paylaşırsanız sevinirim
netten beğendim ben hepsini ve bulabileceğimden şüpheliyim
link burda bi bakarmısın acaba? http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/420438-antalyada-mobilya.html
söle sölim.. yatak odası sadece 7.5 mılyardı.. köse koltuk 4.5 mılyar, tv unıtesı koltukla aynı fıyat.. yemek masası felan 2.00 lıra sandalyelerın her bırı 750 mılyon.. gbı gıbı dusun artık.. bı de dusun benım mobılyalarım sıyah beyaz lake o yuzden bu kdr pahalı... normal mobılyaa olsa yanı parlak olmayanlardan adı ne bılmıorum da o 4 mılyara feelan olur heralde ole dusunuyorum...
bu arada zevklerımız aynısende beyaz lake begenmıssın resımlere baktım :)
aaa süper
benim beğendiğim yatak odası= 5.5, köşe=3.5 , yemek masası - konsol -sandalyeler -tv ünitesi= 5 oturma odası koltukları = 2 berjerler (3adet) = 1.5
sanırım yaptırmaya kalksam daha uyguna gelicek
beğenmene sevindim, tşk ederim...
vazgeçemiyorum beyaz lakeden , çok şık ve asil duruyor gerçekten
evet :) hem evının olcusune gore oluo kendı evınızmı olucak oturacagınız ev ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?