Sifirdan ev düzmek?

Aaylin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
471
1
96
39
İstanbul
Herkese selamlar,

Yeni evlenecek olanlar ya da yeni evlenmis olanlar...evinizi sifirden düzmek ne kadar tuttu ortalama? yani orta halli esyalar. Buna kap kasik dahil etmiyorum. Buzdolabi, camasir makinasi, koltuk takimi vs.
Cünkü düsünüyorumda erkek arkadasimin biraz birikmis parasi var fakat onunla hem ev düzmek hem dügün yapmak, yani o parayla ikisini haletmek ne kadar gercekci olur onu kestiremiyorum.
:26:

herkese selamlar,

yeni evlenecek olanlar ya da yeni evlenmis olanlar...evinizi sifirden düzmek ne kadar tuttu ortalama? Yani orta halli esyalar. Buna kap kasik dahil etmiyorum. Buzdolabi, camasir makinasi, koltuk takimi vs.
Cünkü düsünüyorumda erkek arkadasimin biraz birikmis parasi var fakat onunla hem ev düzmek hem dügün yapmak, yani o parayla ikisini haletmek ne kadar gercekci olur onu kestiremiyorum.
:26:

beyaz eşyaa 5((düğün fırsatıydıı fakat hepsininn modellrini yükseltik ama olduğundan daha pahalıya geldi)) mobilyamızda 4 civarıydı (düğün paketi idi) diğerrlerinidee eklicekk olursakk yaklaşıkk 15 civarıı olduu düğünn hariçç ama

evet cnm düğün hariç hep bunlar yani görünen şeyler+görünmeyen şeylerde çok masraf oluyor

Benimde evlendiğim 6 aya girecekk vee eksiğimm hiçç bitmiyorrr :61:

kızlar söylenmeyin bakimm.herşey tam olursa nazar değdirirler mazallah:DDDhem güzel olanda eksikleri gidermek için çalışıp didinmek değilmi.herşeyi tam osa kıymeti kalmazki:)))

şaka bi yana bende evlenicem temmuzda:SSS herşeyi içine aldığımızda bi 30.000 lirayı gözden çıkardık fazlası olmasın die dua eder olduk:SSS

ayy kizlar baya tutuyormus ya ben hic okadar düsünmemistim...ama galiba en hesaplisi nevresemanin dedigi, yani firsat paketlerini arastirmak....Evlenmek gercekten cok zor...allah kolaylik versin..
Bende artik yavas yavas ceyiz düzmeye baslayim diye düsünüyorum..daha ögrenciyim sabit gelir yok ama ek is arayip bisiler alip kenara koymak istiyorum kücük ev aletleri gibi cünkü birden alinacak olunca cok masraf olur.

benimde düğünüm var yaza, ve tahmini bi rakam oluşturmaya çalışıyoruz araştırarak.
beğendiklerimiz gönlümüzden geçenler 20bin tutar gibi, tabi buzdolabı çamaşır makinesi aldık biz.
salon(tv ünitesi -yemek masası-konsol dahil) + yatak odası + oturma odası + perde sanırım 20bin tutar.

canım yaklaşık 8 ay önce evlendim eşyalarımı modalifedan aldım salon takımım yemek odam yatak odam 3500 tuttu bulaşık makinam 850 çamaşır makinam 1000 buzdolabım 1500 perdelerm 150 halılarım 300 ama benim ek halı ve perdem vardı genel hatlarıyla yazmak istedim makul bişiyler arıyorsan mobilyanı modalifen bakabilrsin

haziran'da evleneceğiz.

beyaz eşyalarımızı ekimde aldık peşin 6.000tl(yarısını biz ödedik)tv almadık henüz

mobilyalara gelince; köşe takımı yataştan 1575tl,yatak odası 2.800(yataksız),yatak 550,salon için koltuk takımı 2.800,yemek odası doğtaştan(büfe almadım)3.000tl

toplamda yaklaşık 17.000tl ye geliyor.yatak odasını biz aldık bu arada.ödemelerin hepsi peşin yapıldı

Son düzenleme:
haziran'da evleneceğiz.

beyaz eşyalarımızı ekimde aldık peşin 6.000tl(yarısını biz ödedik)tv almadık henüz

mobilyalara gelince; köşe takımı yataştan 1575tl,yatak odası 2.800(yataksız),yatak 550,salon için koltuk takımı 2.800,yemek odası doğtaştan(büfe almadım)3.000tl

toplamda yaklaşık 17.000tl ye geliyor.yatak odasını biz aldık bu arada

7.5 sadece yemek masası kose koltuk yatak odası ve tv unıtesı..

beyaz esyalarımı boschtan aldım heralde 5 veya 6. bınde oraya vermısımdır..

bu arada esyalarımı ebımın olcusune gore ozel yaptırdım.. bence cok uygun yardımcı olurum ıstanbulda yasıorsan eger..

sımdıden mtululuklar.. :71:

aslında benim yardıma ihtiyacım var ama malesef Antalya'da :((

mobilyacıya istediğin mobilyaları tarif edip yaptırmak hazır almaya göre dahamı uygun oluyor? mesela sizin normal alsanız nekadar tutuyordu, yaptırınca nekadar tuttu? paylaşırsanız sevinirim:69:

netten beğendim ben hepsini ve bulabileceğimden şüpheliyim:50:

link burda bi bakarmısın acaba? http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/420438-antalyada-mobilya.html

aslında benim yardıma ihtiyacım var ama malesef Antalya'da :((

mobilyacıya istediğin mobilyaları tarif edip yaptırmak hazır almaya göre dahamı uygun oluyor? mesela sizin normal alsanız nekadar tutuyordu, yaptırınca nekadar tuttu? paylaşırsanız sevinirim:69:

netten beğendim ben hepsini ve bulabileceğimden şüpheliyim:50:

link burda bi bakarmısın acaba? http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/420438-antalyada-mobilya.html

söle sölim.. yatak odası sadece 7.5 mılyardı.. köse koltuk 4.5 mılyar, tv unıtesı koltukla aynı fıyat.. yemek masası felan 2.00 lıra sandalyelerın her bırı 750 mılyon.. gbı gıbı dusun artık.. bı de dusun benım mobılyalarım sıyah beyaz lake o yuzden bu kdr pahalı... normal mobılyaa olsa yanı parlak olmayanlardan adı ne bılmıorum da o 4 mılyara feelan olur heralde ole dusunuyorum...

bu arada zevklerımız aynı :D sende beyaz lake begenmıssın :D resımlere baktım :)

söle sölim.. yatak odası sadece 7.5 mılyardı.. köse koltuk 4.5 mılyar, tv unıtesı koltukla aynı fıyat.. yemek masası felan 2.00 lıra sandalyelerın her bırı 750 mılyon.. gbı gıbı dusun artık.. bı de dusun benım mobılyalarım sıyah beyaz lake o yuzden bu kdr pahalı... normal mobılyaa olsa yanı parlak olmayanlardan adı ne bılmıorum da o 4 mılyara feelan olur heralde ole dusunuyorum...

aaa süper :24:

benim beğendiğim yatak odası= 5.5, köşe=3.5 , yemek masası - konsol -sandalyeler -tv ünitesi= 5 oturma odası koltukları = 2 berjerler (3adet) = 1.5

sanırım yaptırmaya kalksam daha uyguna gelicek :66:

aaa süper :24:

benim beğendiğim yatak odası= 5.5, köşe=3.5 , yemek masası - konsol -sandalyeler -tv ünitesi= 5 oturma odası koltukları = 2 berjerler (3adet) = 1.5

sanırım yaptırmaya kalksam daha uyguna gelicek :66:

evet :) hem evının olcusune gore oluo kendı evınızmı olucak oturacagınız ev ?

beğenmene sevindim, tşk ederim... :69:
vazgeçemiyorum beyaz lakeden , çok şık ve asil duruyor gerçekten:69:

lakeyı aradan 5 6 sene gectıkten sona tekrar cılaya verıorsun yenı gıbı oluo :)) hem kullanıslı tabı bız ne kdr kullanırız allah bılırde :))

evet :) hem evının olcusune gore oluo kendı evınızmı olucak oturacagınız ev ?

evett , bugün aldık evimizi , daha heyecanım bile geçmedi :1:

salonum dikdörtgen benim, oyüzden çok işime yarıycak ölçülere göre yaptırmak, boydan sorun yok ama en olarak çok kalın mobilya olmazsa daha geniş alan kalır, daha ferah olur diye düşünüyorum :69:

ilgin için çok tşk ederim cnm, içim rahatladı inan. tam istediğin gibi oldu dimi ?

evet cok memnunum cuk dıe oturdu hersey...bızımde kendı evımız allah razı olsun kayınpederımden aldı evımızı... kıra derdın de yok ıstedıgın esyayı kendı ıstedıgın gıbı yaptırmanı tavsıye ederım... ıstersen gosterebılırım sana ama bu aksam olmaz cunku wırelessım de bı sorun var kablolu yazıyorum buraya... ama ıstersen yarın aksam web cam da gosterebılırım.. umarım begenırsın...

Back