Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir tmden giricem sanırımsayısal mısın ?
Antremanlar matematik vardı ama bir kenara attim yeniden başlarım artik. Birde ben kac saatimi ayirmam lazım. Herkes sabaha kadsr çalışiyorum diyor. Birde bizi sürekli sözcük türleri konusunda baski yapıyorlar. Bende pek yapamıyorum. moralim bozuluyor. Paragraf halledilir gözüyle bakıyor herkes. Bir kere ben cumlede anlam laragraf çalışırken baska sey cozsene sen dedi.o zaman ilk yapman gereken matematik başlamak :) orda da sıfırım diyorsan antremanlarla matematik serisi tam sana göre :) şimdi onlara başlayıp 2-3 ay içinde bitirirsen ilk adım soru bankalarına geçebilirsin veya ilkadım soru bankasıyla beraber götürmeni tavsiye edebilirim antremanlarla matematiği :) bir yandan paragrafda çözmelisin . şöyle bir program yap kendine bir günde kesin olarak çözmen gerekenler diye atıyorum antremanlarla mat tan 25 sayfa 40 soru paragraf +1 sosyal konusu (tarih,coğrafya,felsefe) ygs için önerim bu yönde vaktinde çok şu an bence başarabilirsin :)