- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.537
ay sizi bulmuşken bırakmam.
önerebileceğiniz kurs/kitap/materyal var mı?
a1-a2'yi kendin evde öğren, sonra devamı için kursa gidersin diye öneri veren oldu.
sizce bu mantıklı mı? kendim a1-2'yi bitirebilir miyim, "yapabilirsin" diyorsanız kitap ismi vs önerebilir misiniz acaba :)
valla hem almanca öğrenme meselesini hem de kabul şartlarını vs konuşabilirsen çok iyi olur :)
alıştırma ve tercüme için küçük hikayeler olabilir-tavsiye edeceğiniz siteler varsa özelden yazar mısınız ?Almanca eğitmeni olarak konuşuyorum. 1.5 yıl iyi bir seviyeye gelmek için güzel bir süre. Şu an eğittiğim kişilerle de böyle bir zaman planladım. (Kendileri Almanya'da yaşamayı düşünüyor.) Benim öğrencilermde farkettiğim birşey var. İngilizce bilenler biraz zorlanıyorlar. Okuduklarını İngilizce okumaya, telaffuz etmeye çalışıyorlar. Almanca çok farklı. Benzer yanları var İngilizceyle ama bazı şeyler de kafa karıştırıyor. Çok emek ister. Kursa gideyim geleyim öğrenirim diye düşünmeyin. Kitaplar alın. İnternetten faydalanın.
Almanca eğitmeni olarak konuşuyorum. 1.5 yıl iyi bir seviyeye gelmek için güzel bir süre. Şu an eğittiğim kişilerle de böyle bir zaman planladım. (Kendileri Almanya'da yaşamayı düşünüyor.) Benim öğrencilermde farkettiğim birşey var. İngilizce bilenler biraz zorlanıyorlar. Okuduklarını İngilizce okumaya, telaffuz etmeye çalışıyorlar. Almanca çok farklı. Benzer yanları var İngilizceyle ama bazı şeyler de kafa karıştırıyor. Çok emek ister. Kursa gideyim geleyim öğrenirim diye düşünmeyin. Kitaplar alın. İnternetten faydalanın.
Almanca eğitmeni olarak konuşuyorum. 1.5 yıl iyi bir seviyeye gelmek için güzel bir süre. Şu an eğittiğim kişilerle de böyle bir zaman planladım. (Kendileri Almanya'da yaşamayı düşünüyor.) Benim öğrencilermde farkettiğim birşey var. İngilizce bilenler biraz zorlanıyorlar. Okuduklarını İngilizce okumaya, telaffuz etmeye çalışıyorlar. Almanca çok farklı. Benzer yanları var İngilizceyle ama bazı şeyler de kafa karıştırıyor. Çok emek ister. Kursa gideyim geleyim öğrenirim diye düşünmeyin. Kitaplar alın. İnternetten faydalanın.
duolingo mu, onu bir ara kullanmıştım. belli bir süre girmeyince cidden trip atan bildirimler gönderiyor. ben de eeh senin tribini mi çekecem be diyip sildimBu arada çok meşhur bir site var
Şimdi adını vermek reklam olur mu bilmiyorum
D ile başlıyor
Oradan faydalanabilirsiniz bence
Ben bir ara kullanıyordum
İnteraktif de bir yapısı var, sesinizi kaydedebiliyorsunuz falan güzeldi
duolingo mu, onu bir ara kullanmıştım. belli bir süre girmeyince cidden trip atan bildirimler gönderiyor. ben de eeh senin tribini mi çekecem be diyip sildim
ordan ispanyolca flört cümleleri öğrenmiştim ben aslında, sırf bunun için kullanılabilirEvet hahah
Ama güzeldi sistemi
Bir de
"Ich bin eine Kartoffel" gibi saykodelik cümle yapıları bulmak mümkün
Bundan sonra gel bana sor onlarıordan ispanyolca flört cümleleri öğrenmiştim ben aslında, sırf bunun için kullanılabilir
Bundan sonra gel bana sor onları
Oh nice!Hayır beğe soracak
Benim tecrübem de var hem kanlı canlı
Oh nice!
Benim daha canlı olmadı bakalım kısmet
İngilizce Almancanın kolaylaştırılmış hali İngilizcede olan bi çok kelimede burada aynı .ingilizce biliyorsanız Hiç dil bile öğrenmeden Almancada çat pat anlarsınız .konuşması farklı işte sadece bu.hanımlar merhaba
sıfırdan almanca öğrenmek gibi bir hedefim var. ve bunu yapabilmek için maksimum 1-1,5 senem var.
1 sene sadece türkiyede kursa giderek hangi seviyeye gelebilirim?
1 sene içerisinde nispeten iyi bir dereceye gelmeyi başarabilirsem ve her şey hedeflediğim, planladığım gibi giderse devamında almanyaya gideceğim. konuşma kısmı vs almanyada ilerler diyelim. konuşması hariç grameri, okuması şusu busu türkiyede ne kadar ilerletilebilir?
ingilizcem iyi seviyede. bana bir faydası olur mu?
lisedeyken "estenten" seviyesinde gördüğümüz almanca hariç hiç haşır neşir olmadım. yapabilir miyim diye de korkuyorum açıkçası. dil öğrenme yeteneğim var mı ondan bile emin değilim fakat asılırsam halledebilirim değil mi?
ne kadar sürede ulaşırmış b2'ye peki?b2 istiyormuş almanca arkadaşıma sordum goetheye gidiyormuş o
ne kadar sürede ulaşırmış b2'ye peki?