sıfırdan almanca

daha a1 imiş:))

bakalım ne akdar sürede ulaşcak

bu arada bi evli çift duydum asistanken öğrenmişler birlikte almanyaya gidiyorlar drlar

of çok imrendim benim de hayalimdi ama işte biliyorsun exle muhabbetleri neyse.
sen de asistanken birini bulur gidersin :)

Almanca eğitmeni olarak konuşuyorum. 1.5 yıl iyi bir seviyeye gelmek için güzel bir süre. Şu an eğittiğim kişilerle de böyle bir zaman planladım. (Kendileri Almanya'da yaşamayı düşünüyor.) Benim öğrencilermde farkettiğim birşey var. İngilizce bilenler biraz zorlanıyorlar. Okuduklarını İngilizce okumaya, telaffuz etmeye çalışıyorlar. Almanca çok farklı. Benzer yanları var İngilizceyle ama bazı şeyler de kafa karıştırıyor. Çok emek ister. Kursa gideyim geleyim öğrenirim diye düşünmeyin. Kitaplar alın. İnternetten faydalanın.

Merhabalar eğitmen olduğunuzu okuyunca yazmak istedim
Ben de bu aralar almancayla haşır neşirim. Ileri seviyede ingilizcem vae ve lisedeyken de 5 sene almanca gördüm fakat sonra ilgilenmeyince gitti her şey. Geçen hafta yaptığım bir testte a2 seviyede çıktım. Almancamı geliştirmeye çalışıyorum bana ne gibi tavsiyeleriniz olur acaba yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şu an bir grammer kitabından ilerliyorum ve kelime ezberi yapmaya çalışıyorum fakat izlediğim dizilerde vs çoğu şeyi anlayamıyorum....

merhaba çeviri yapabileceğimiz siteler var mı ? nerelerden çalışıyorsunuz siz ?

X