• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıfıra yakın en güzel ürünler bakmadan geçmeyin derim;)

viyolist42

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2013
92
0
6
34
Adana
h5yf.jpg

bj39.jpg

wzz2.jpg

tlef.jpg

o6r.JPG

ohh6.jpg

Son düzenleme:
ürünlerden bazıları hıc kullanılmadı sıfır,bazılarıda sadece 1 kez kullanıldı 2. el dıye kafanızda soru ısaretı olmasın cok cok temız...9 numaralı vızon rengı hırkanın krem ve sıyah rengıde var bılgınıze...ayakkabılar 37 numara kıyafet bedenlerı ise s-m bedendır 36- 38 beden

Son düzenleme:
bir aksılık olustu arkadslar sımdı gorunmesı gerekıyor duzelttım..cuzdanlar hedıyemdır bu arada..

Son düzenleme:
merak eden arkadaslara ozel msj gonderemedım msj sayımın 50 olması gerekıyormus,ben sahıbınden aracılıgıylada satıyorum urunlerımı telefonla ıletısım kuruyoruz once arada guven olusunca havale yapıyorlar hesabıma daha sonra aynı gun kargoyu yapıyorum,ısını sansa bırakmak ıstemeyenlere get ılan acıyorum sahıbınden aracılıgıyla 5 lıra gıbı fazladan bır mıktarla daha guvenlı alısverıs yapabılıyorsunuz..

canım lacivert elbiseyi üzerinde görme şansım var mı ?
birde siyah kolsuz yakadan aşağı inen büzgülü bluzun fiyatı nedir ?

canım lacivert elbiseyi üzerinde görme şansım var mı ?
birde siyah kolsuz yakadan aşağı inen büzgülü bluzun fiyatı nedir ?

sizin ıcın gıyıp cektım bırazdn paylascm fotoyu,sıyah gomlegın fıyatı 20 lıradır 1 kere bıle kullanılmadı adıl ısık markadır 34 36 bedendır
fotoları yukledım bakabılırsınız

Son düzenleme:
Back