Sıfır yatak örtüsü ve uyku seti uygun fiyata ...

Elinde başka yatak örtüsü yada nevresim pike falan varmı canım ? Bana fuşya rengi bişeyler lazımda :26: Yerinde yakınmış bana elined varsa eger süper olur kargoda vermemiz gerekmez

Canım eşimi aradım şimdi Kırmızı olan: 160*210
Mor beyaz olan: 250*260

kırmızı olan uymadı :S mor olanın ölçüleri uyar canım eminmisin o kadar büyük olduğuna baya battal :) resmini çekebilirmisin fotodakinin aynısımı kullanım durumu ve en önemlisi fiyat :) kırmızıyı beğenmiştim aslnda yaa keske bi 30 cm daha geniş olsaydı

Mor olanı bikaç kez kullandım, ama dediğim gibi herhangi bi deformasyon yok.
Eve geçtiğimde çekeyim olur mu, beğenirsen fiyatı ayarlarız sorun değil

Tamam canım, kırmızı benim gözümde büyüktü ama ölçüleri küçükmüş ben de anlamadım

belki üstüne yanlış yazmışlardır canım morla bi ölçersin bakalım onu hiç serdin mi yatak yanlarından ne kadar aşağıya iniyor ? en kçk çift kişilik yatak eni 150 160 olunca anca yatağın üstünü kapatır

Kırmızıyı hiç sermedim, ama dediğim gibi açtığımda büyüktü baya. belki dediğin gibi ölçüler yanlıştır. Metreyle de ölçerim gerekirse

Tek kişilik varmı hiç 1 tanede tek kişilik lazım

Yok canım maalesef Ama eğer yastıksız kullanırım diyosan şöyle bişey var

Bu çift kişilik ama yatağıma baya küçük gelmişti o yüzden kullanmadım hiç.Eve gidince ben sana hepsinin resmini çekim, ölçüleri de yazayım kararını verirsin ona göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…