- 2 Ağustos 2012
- 1.035
- 18
- 108
- Konu Sahibi Sudangelen
-
Hayırlısı olsun canım^_^ ayakkabılarımdan favorilerimi seçip koydum ^_^
Sagol canım..Ayakkabıda müthiş zevk sahibiymişsin..
Marka: nine west
Materyal: hakiki kuzu derisi soft deri taban
Durum: Avm'ye giderken giydim^_^
Koleksiyon:2014 ilkbahar yaz (hala ninewest.com'da satışta
Açıklama : bileği kelebek konmuş gibi duruyor :) ön iki bandı hafif çapraz aynı ayakkabının bejini ve kahvesini kullanıyorum,:) ayakta bu kadar kibar duracak bir model yoktur herhalde.
Fiyat: 85 tl ( aldığım fiyatı ninewest sitesin'den görebilirsiniz:)
Numara:10
Eki Görüntüle 1122060
Eki Görüntüle 1122069 Eki Görüntüle 1122078
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
URL 'yine nine west'e ulaştırdım outlet ürünlerinde defo renk dönüşümü olabileceğini söylediler ve iade kapsamının dışında olduklarını.:|
38 numara ayakkabınız var mı acaba gerçekten çok zevklisiniz
Marka: ninewest
Tür: stiletto ayakkabı
Materyal: prada saffiano patent leather.
Durum/numara:SIFIR - amerikadan aldım yarım numara ufak, aynı ayakkabının her rengini kullanıyorum ,vogue dergisinde angelina jolie'nin ayağında gördüğüm bir ayakkabı,
Beden:9.5-10 (39)
Fiyat:175 tl (indirim'den 210 dolar'a satın aldım :))
Eki Görüntüle 1121812
Eki Görüntüle 1121813
Eki Görüntüle 1121814
Eki Görüntüle 1121815 Eki Görüntüle 1121816
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım Amerika'da Seri kodun'dan bakıldı sku model ,senin söylediğin ürünün sadece siyah ve ten rengi mevcut suni deri ve Çin üretimi benimkisinin ise yeşil , mavi ve kahverengi mevcut hakiki deri Vietnam üretimi ben Amerika'dan 2013 kış sezonundan aldım 165 dolara 3 rengini faturalıda mevcut^_^
Tatlım nine west hiç bir ürününde suni deri kullanmaz..Senin aldığın fiyatta doğrudur..bu yazan fiyatta zaten senin aldığından düşmüş.. Üretim ha çin ha vietnam hiç farketmiyor..Ucuz işçilik diye tüm dünya markalarının üretim yerleri oralar...Ben tekstil ithalatı yapıyordum..Tüm uzak doğu ülkeleri gezdim bilirim...Yanlış anlama sana o fiyatı yazmamın sebebi..Fiyat buna düşmüş sen bu fiyattan birşeyler yapabilirmisin diye yazdım..ama numara tuturamadık.. sana bol satışlar dilerim..sevgilerimle...
Sana atıfda bulunduysam özür dilerim canım , ben aradım ve bana bu söylendi nine west kimi ürününde suni deri kullanıyor. Evet iki ülkedede işçilik ucuz belki lakin dikkat çektiğim şey ülke kalitesinden ziyade farklı ülkelerde üretilen ayakkabının ayrımı dediğim gibi benim ayakkabımın kodu farklıydı yinede isteyen olursa fatura gösterebilirim bu üründe 168 dolar 70 cent'e new York'tan aldım
Dediğim gibi kar amacı gütmüyorum yardımda etmeyi amaçlıyorum ilk yazımdada bahsettiğim gibi, birde ilgin için sağol gerçekten ,iyi niyetli olduğunu biliyorum inşallah bu ayakkabıları satınca 34,36,38 beden kıyafetler koyacağım^_^
Ay canım benim.Ben özür dilerim seni uğraştırıp durdumsen fiyatlara bakın siteden deyince.bende baktım..indirime girdiğini görünce sendekini 39 numara sanıp senden fiyat istemekti amacım :18:.İnşallah hayırlısı ile tüm hepsini satarsın..Bol satışlar dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?