Sıfır veya çok az kullanılmış gerçek markalar...

Kızlar ayakkakabılarıma özel mesaj'dan çok övgü aldım ama numaranın olmadığını söyleyip üzüntülerini ifade etmişler bende ablam'a yurtdışından aldığım spor babetleride koymaya karar verdim ona ufak geldi ama ben kıyamamıştım satmaya hadi ona bakın^_^

Marka :donna karan(dkny)
Tür: babet
Materyal: hakiki deri ,gerçek özel tasarım ortapedik
Numara: 38.5
Açıklama : hem elegant hem spor o kadar şıkki anlatamam keşke numaram olsaydı
Durum: sıfır , hiç kullanılmamış.
Fiyat : 125 tl ( resmin'deki fiyat indirimli fiyatı idi aldığımın fiyatın yarısından daha ucuza listeliyorum:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Marka: nine west
Materyal: hakiki kuzu derisi soft deri taban
Durum: Avm'ye giderken giydim^_^
Koleksiyon:2014 ilkbahar yaz (hala ninewest.com'da satışta
Açıklama : bileği kelebek konmuş gibi duruyor :) ön iki bandı hafif çapraz aynı ayakkabının bejini ve kahvesini kullanıyorum,:) ayakta bu kadar kibar duracak bir model yoktur herhalde.
Fiyat: 85 tl ( aldığım fiyatı ninewest sitesin'den görebilirsiniz:)
Numara:10

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Canım şuan bunu fiyatı sitede 69.00tl görünüyor..Sen en son kaç dersin??

URL 'yine nine west'e ulaştırdım outlet ürünlerinde defo renk dönüşümü olabileceğini söylediler ve iade kapsamının dışında olduklarını.:|

Son düzenleme:
URL 'yine nine west'e ulaştırdım outlet ürünlerinde defo renk dönüşümü olabileceğini söylediler ve iade kapsamının dışında olduklarını.:|

Canım Amerika'da Seri kodun'dan bakıldı sku model ,senin söylediğin ürünün sadece siyah ve ten rengi mevcut suni deri ve Çin üretimi benimkisinin ise yeşil , mavi ve kahverengi mevcut hakiki deri Vietnam üretimi ben Amerika'dan 2013 kış sezonundan aldım 165 dolara 3 rengini faturalıda mevcut^_^

Bu ürün satılmıştır .^_^

Tatlım nine west hiç bir ürününde suni deri kullanmaz..Senin aldığın fiyatta doğrudur..bu yazan fiyatta zaten senin aldığından düşmüş.. Üretim ha çin ha vietnam hiç farketmiyor..Ucuz işçilik diye tüm dünya markalarının üretim yerleri oralar...Ben tekstil ithalatı yapıyordum..Tüm uzak doğu ülkeleri gezdim bilirim...Yanlış anlama sana o fiyatı yazmamın sebebi..Fiyat buna düşmüş sen bu fiyattan birşeyler yapabilirmisin diye yazdım..ama numara tuturamadık.. sana bol satışlar dilerim..sevgilerimle...

Sana atıfda bulunduysam özür dilerim canım , ben aradım ve bana bu söylendi nine west kimi ürününde suni deri kullanıyor. Evet iki ülkedede işçilik ucuz belki lakin dikkat çektiğim şey ülke kalitesinden ziyade farklı ülkelerde üretilen ayakkabının ayrımı dediğim gibi benim ayakkabımın kodu farklıydı yinede isteyen olursa fatura gösterebilirim bu üründe 168 dolar 70 cent'e new York'tan aldım
Dediğim gibi kar amacı gütmüyorum yardımda etmeyi amaçlıyorum ilk yazımdada bahsettiğim gibi, birde ilgin için sağol gerçekten ,iyi niyetli olduğunu biliyorum inşallah bu ayakkabıları satınca 34,36,38 beden kıyafetler koyacağım^_^

Ay canım benim.Ben özür dilerim seni uğraştırıp durdum sen fiyatlara bakın siteden deyince.bende baktım..indirime girdiğini görünce sendekini 39 numara sanıp senden fiyat istemekti amacım :18:.İnşallah hayırlısı ile tüm hepsini satarsın..Bol satışlar dilerim...

Olur mu hic askolsun , ben uzulmustum ilk an Bu kadar para verdim diye ^_^_^

Yarin hic kullanilmamis etiketi ustunde hakiki deri ceket listeleyecegim s,m beden siyah 2014 modeli deri concept Marka ceket (229) ve Enzo Angiolini Marka 10 beden hakiki deri duz taban taba cizme kullanilmamis ,120 lira'ya listeleyecegim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…