Hiç giyilmemiş ve çok az kullanılmış kıyafetleri satıyorum

25te cok düşük 30tlede anlaşalım.
canm bi tane mini eteğini beğendim ama fiyatları görünce tırstım :18: bence fiyatlarını güncelle sonra indirimleri konuşalım :KK34: ayrıca burdaki biçok arkadaş sadece takas yapabiliyo nakit problemi çok bu ara :KK1:

O etek malesef satıldı alıntılamıştım satıldığını ama dogru düzgün yapadım heralde :)

Ürünleri numaraları ile yazarsanız daha net anlayacağım. Ama en basitinden örnek vermek gerekirse o istediğiniz siyah etek vogue tarzı bi dergide kapak olan bi etekti zara mango vs gibi markalarda bile saçma sapan kumaşlara yüzlerce lira verebiliyoruz bazen bu eteğin kalitesi ondan tamamen farklı.Yani o etek tek başına 100 liraya gider yarı fiyatından düşük zaten aratıp kendinizde netten görebilirsiniz.Bitpazarı başlığı altına yazarken bende tereddüt ettim ama başka başlık bulamadım. Siyah kemerli beyaz elbise ise tasarım ürünüdür Allegra by Hicks diye aratırsan görürsün veya Ghost London Design diye aratırsan fiyatları görürsün.Pahalı değil demiyorum ama makul ölcülerde indirim elbetteki yapacağım.

Bugün internetten baktım canım. Allerge elbisenin birebir aynısını bulamadım ama elbiselerin fiyat aralığı 250-450 dolar arasında değişiyor. M&S'da gömlek ve elbiseler 120 tl genellikle. Bu fiyatlar benim öğretmen bütçemi aşar:))) iyi satışlar size ama bayağı bir indirim yaparsanız bana haber verin lütfen. (Ayrıca zara marka bir elbiseyi 15 tl'ye aldım burdan, üstelik de hiç kullanılmamıştı. Yaşadığım yerde zara mağazası yok, M&S'ye göre kıyaslayamam ama ikinci elin çok daha makul olması gerekir sonuçta,)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, şimdi yanlış bakmışssın Allegra By Allegra Hicksin fiyatları yani elbise fiyatları indirime girmemiş halleriyle söylüorm girip tekrar bakabilirsin online sitesine 280-475 sterlin arası bu da 1.031,996tl - 1.750,66tl arası (günün kuru ile) sence 375 tl bu fiyatlar arasında ikinci el fiyatı taşımaz mı? Aslında haklısın bu fiyatlara burda satış yapamam en azından bu markanın ürünleri için ama biçtiğim fiyatlar çok degil buna inan :) İndirime bu markalar hariç ürünler girerse elbetteki haber vereceğim.

Tekrardan baktım o beyaz siyah kemerli elbisenin fiyatı 145 sterlinmiş yani 540 civarı bişi en son 250 liraya bırakırım daha düşemem maalesef.Tekrardan iyi günler.

49.CONVERSE 1Q279 CHUCK TAYLOR ALL STAR MAT SİYAHGRİ BOT DERİ, 39 45tl (çok az kullanıldı toplamda 5 kere giyilmemiştir)
$1683_buyuk_zoom.jpg $1683_buyuk_1_zoom.jpg

İsteyen arkadaşlara link verilebilir. Daha detaylı bakmak isterseniz başlığı alıp aratın görsellerde çıkan ilk fotograflardaki ürünler bana ait.

Merhaba, şimdi yanlış bakmışssın Allegra By Allegra Hicksin fiyatları yani elbise fiyatları indirime girmemiş halleriyle söylüorm girip tekrar bakabilirsin online sitesine 280-475 sterlin arası bu da 1.031,996tl - 1.750,66tl arası (günün kuru ile) sence 375 tl bu fiyatlar arasında ikinci el fiyatı taşımaz mı? Aslında haklısın bu fiyatlara burda satış yapamam en azından bu markanın ürünleri için ama biçtiğim fiyatlar çok degil buna inan :) İndirime bu markalar hariç ürünler girerse elbetteki haber vereceğim.

Sitesinde sterlindir ben de dolar yazmışımdır büyük ihtimal. Sonuçta satıcı sizsiniz, siz bilirsiniz. Indirim düşünürseniz lütfen siyah dantelli eteği, renkli M&S elbiseyi ve en sondaki M&S gömleği bana ayırır mısınız? ( üçüne 100 tl veririm )Iyi satışlar, kolay gelsin.

Bugün internetten baktım canım. Allerge elbisenin birebir aynısını bulamadım ama elbiselerin fiyat aralığı 250-450 dolar arasında değişiyor. M&S'da gömlek ve elbiseler 120 tl genellikle. Bu fiyatlar benim öğretmen bütçemi aşar:))) iyi satışlar size ama bayağı bir indirim yaparsanız bana haber verin lütfen. (Ayrıca zara marka bir elbiseyi 15 tl'ye aldım burdan, üstelik de hiç kullanılmamıştı. Yaşadığım yerde zara mağazası yok, M&S'ye göre kıyaslayamam ama ikinci elin çok daha makul olması gerekir sonuçta,)

Hihihihi benim elbisemdi zaraaaaa:KK9:cok dogru bence buranin amaci kullanilmayani degerlendirmek amac ticaret deil o elbiseyi 100 luradan asagi mumkun deil alunmazsi ama ben onu ne diye 50 ye satcam kim alcak iki tarafli isimiz gorulsun arkadasim gozunu seviyim su fiyatlarini bi guncelle yahu:KK53:

Hihihihi benim elbisemdi zaraaaaa:KK9:cok dogru bence buranin amaci kullanilmayani degerlendirmek amac ticaret deil o elbiseyi 100 luradan asagi mumkun deil alunmazsi ama ben onu ne diye 50 ye satcam kim alcak iki tarafli isimiz gorulsun arkadasim gozunu seviyim su fiyatlarini bi guncelle yahu:KK53:

Tutya konu sahibinin bileceği bir iş. Bilmiyorum benim bin liralık elbisem olsa parçalanana kadar giyerim herhalde :))) gündelik bir elbiseye en çok 150 tl falan ödedim( buradan değil de normal mağazadan), belki de biz daha düşük rakamlara alıştığımız için böyle yüksek geliyordur.

Şimdi tekrar ediyorum değerlendirme var değerlendirme var hayrına da dağıtmıyorum sonuçta.Satamazsam giyerim satabilirsem ne ala. Zaradan alışveriş yapan biri olarak söylüorm marks and spencerın her ürünüyle olmasada yüksek fiyat verdiklerimle karşılaştırmam bile. Şu anda markaların satış siteleirne girin verdiğim ürünlerin fiyatlarına nolursunuz bakın arada 40-50 lira fark var. Ki ben giyemediklerimi ya da zaten kücük bedeni bende mevcut olanları satıyorum. Kullansam o kadar yüksekde tutmam.Tutya hanım ama eğer çok beğendiğiniz bişi olursa söyleyin gerçekten yardımcı olmaya çalışıcam.İyi günler.

Şimdi tekrar ediyorum değerlendirme var değerlendirme var hayrına da dağıtmıyorum sonuçta.Satamazsam giyerim satabilirsem ne ala. Zaradan alışveriş yapan biri olarak söylüorm marks and spencerın her ürünüyle olmasada yüksek fiyat verdiklerimle karşılaştırmam bile. Şu anda markaların satış siteleirne girin verdiğim ürünlerin fiyatlarına nolursunuz bakın arada 40-50 lira fark var. Ki ben giyemediklerimi ya da zaten kücük bedeni bende mevcut olanları satıyorum. Kullansam o kadar yüksekde tutmam.Tutya hanım ama eğer çok beğendiğiniz bişi olursa söyleyin gerçekten yardımcı olmaya çalışıcam.İyi günler.

Su nickimede gicik oluyorum heeee :KK53:du bakiyim begenirsem ro

sorcam iyi pazarlik aderim ama:KK53:

50. Be Style Yelek Small Beden -15tl
$1406748644a9.jpg
İnternetten almıştım fakat hiç kullanmak nasip olmadı. Üstünü site ismi olduğu için karaladım detaylı fotoğraf isteyenlere mail aracılığı ile link verebilirim.

X