Hiç giyilmemiş ve çok az kullanılmış kıyafetleri satıyorum

44. Koton Ole Kareli Kısa Şort Tulum (Hiç giyilmedi) 38 beden 35tl
$IMG_0149.jpg $IMG_0150.jpg $IMG_0151.jpg $IMG_0152.jpg $IMG_0153.jpg $IMG_0154.jpg

45. Mango Yün Mor Renk Bolero (Kullanılmış) 15 tl
$IMG_0176.jpg $IMG_0181.jpg $IMG_0175.jpg $IMG_0182.jpg $IMG_0177.jpg

47. M&S Per Una V yaka Beyaz Omuzlarında Siyah detaylar olan çok şık transparan Gömlek (kullanılmamış) UK 12/40 Beden - 60tl
$41T8eCWuyxL._SX280_.jpg
İlgilenen Ürünü Per Una Open Neck Collar Blouse with Camisole diye aratıp çıkan fotoya zoom yapabilir. Yakın zamanda fotoğrafını çekicem.

48.M&S AUTOGRAPH Çiçek Desenli Düğmeli Bluz (Kullanılmamış) UK 8 /36 BEDEN - 95tl
$images.jpg $SD_01_T50_6133_NC_SP14_EC_0.jpg

İlgilenenler ürünü marks and spencerın online alışveriş sitesinde AUTOGRAPH No Peep™ Placement Floral Blouse T506133 şeklinde aratabilirler daha detaylı fotoğraflarına bakabilirler. Online fiyatı 35 sterlindir yaklaşık olarak 130tl değerindedir. Ben 95tlye satıyorum.

Kıyafetleriniz çok güzel, ama çok pahalı :KK43:( dolabınızın gerçekten boşalmasını istiyorsanız indirim yapmalısınız. Ikinci elde aldığınız fiyatın yarısının az aşağısı makbuldür ama siz hemen hemen aynı paraya satıyorsunuz. Yani kargo ve hesap kesim ücreti düşünülürse hemen hemen aynı para. Her neyse, ben de 36 bedenim ve kıyafetleriniz çok hoş. Indirim yaparsanız lütfen beni de haberdar eder misiniz?

Kıyafetleriniz çok güzel, ama çok pahalı :KK43:( dolabınızın gerçekten boşalmasını istiyorsanız indirim yapmalısınız. Ikinci elde aldığınız fiyatın yarısının az aşağısı makbuldür ama siz hemen hemen aynı paraya satıyorsunuz. Yani kargo ve hesap kesim ücreti düşünülürse hemen hemen aynı para. Her neyse, ben de 36 bedenim ve kıyafetleriniz çok hoş. Indirim yaparsanız lütfen beni de haberdar eder misiniz?

Beğendiğiniz ürünleri söyleyin toplu alımlarda falan veya anlasabilecegimiz ürünlerde orta yolu bulabilecegimize inanıyorum:)

Beğendiğiniz ürünleri söyleyin toplu alımlarda falan veya anlasabilecegimiz ürünlerde orta yolu bulabilecegimize inanıyorum:)

katılıyorum canım ürünlerin güzel fakat müthiş pahalı kar ediyomussun gibi geliyo şu pantolonu biliyorum çünkü ben.bunları satabilmen için yarı fiyatından bile düşürmen lazım yoksa zor biraz tabi sen bilirsin

Fikrinize elbette saygı duyuyorum. Ama Inanın ki fiyatları ebay olmak üzere, markaların kendi online satış fiyatları olmak üzere ve ürünlerin kendi fiyatlarını hatırladığım kadarıyla karşılaştırmalı satıyorum başta fazla gelebilir ama indirim de yaparım makul ölçülerde. Markaların da kalitelerini göz ardı etmeyelim lütfen. Burda verdiğim ürünlerden satışı sadece ingilterede olan markalar mevcut yani türkiyeye getirtmek istesen çok daha pahalıya patlıycak. Olaya sadece fiyat bazlı bakmayın ürün araştırması da yaparsanız ne demek istediğimi anlıcaksınız.

35.Marks and Spencer Çok Şık Siyah Etek Small beden UK 8
Eki Görüntüle 1008193 Eki Görüntüle 1008105 Eki Görüntüle 1008106 Eki Görüntüle 1008107 Eki Görüntüle 1008108 Eki Görüntüle 1008109 Eki Görüntüle 1008110 Eki Görüntüle 1008113 Eki Görüntüle 1008112

Eteği internette Floral Appliqué Lace Pencil Skirt T574642 şeklinde aratırsanız £45.00 indirimli fiyatının olduğunu görürsünüz ki artık satıştan kalkmış durumda.Bu da yaklaşık 167 lira değerinde ben 125 tlye satıyorum.Hiç kullanılmadı etek.

40. Loft Siyah Jean (Kullanılmış-Yanlardan Biraz daraltırılmış) beden 29/31 20tl
Eki Görüntüle 1008300 Eki Görüntüle 1008301 Eki Görüntüle 1008303 Eki Görüntüle 1008302 Eki Görüntüle 1008319

41. ADL Kareli Kırmızı Elbise Small Beden (Kullanılmış) 15tl Bol gibi görünsede kalıp halinde olduğundan güzel durmaktadır.
Eki Görüntüle 1008376 Eki Görüntüle 1008379

48.M&S AUTOGRAPH Çiçek Desenli Düğmeli Bluz (Kullanılmamış) UK 8 /36 BEDEN - 95tl
Eki Görüntüle 1008807 Eki Görüntüle 1008808

İlgilenenler ürünü marks and spencerın online alışveriş sitesinde AUTOGRAPH No Peep™ Placement Floral Blouse T506133 şeklinde aratabilirler daha detaylı fotoğraflarına bakabilirler. Online fiyatı 35 sterlindir yaklaşık olarak 130tl değerindedir. Ben 95tlye satıyorum.

İstediklerim, siyah etek, renkli M&S elbise, kırmızı ADL elbise, bir de siyah kemerli beyaz elbise. Dördüne 100 tl öderim. Üstü çok pahalı olur. Çünkü adı üstünde bit pazarı. Siz her ne kadar sıfır desenizde, bir kıyafetin etiketi söküldüğü an ikinci eldir. Hem amaç burda marka ve işe yarar giysilerin ucuza alınması, satıcının da hem dolap boşaltması hem de para kazanması. Siteyi incelerseniz 400 tl lik bir kere giyilmiş bir âbiyenin 70 tl'ye satıldığını görebilirsiniz. Benim için sizin rakamlar pahalı, diğer arkadaşları bilemem. 375'lik elbise de ikinci el için çok çok uçuk bir rakam. Ancak takas yapabilirsiniz sanırım. Ürünüm sıfır derseniz de, sıfır ürün satmak yasak, bilginize.

İstediklerim, siyah etek, renkli M&S elbise, kırmızı ADL elbise, bir de siyah kemerli beyaz elbise. Dördüne 100 tl öderim. Üstü çok pahalı olur. Çünkü adı üstünde bit pazarı. Siz her ne kadar sıfır desenizde, bir kıyafetin etiketi söküldüğü an ikinci eldir. Hem amaç burda marka ve işe yarar giysilerin ucuza alınması, satıcının da hem dolap boşaltması hem de para kazanması. Siteyi incelerseniz 400 tl lik bir kere giyilmiş bir âbiyenin 70 tl'ye satıldığını görebilirsiniz. Benim için sizin rakamlar pahalı, diğer arkadaşları bilemem. 375'lik elbise de ikinci el için çok çok uçuk bir rakam. Ancak takas yapabilirsiniz sanırım. Ürünüm sıfır derseniz de, sıfır ürün satmak yasak, bilginize.

Ürünleri numaraları ile yazarsanız daha net anlayacağım. Ama en basitinden örnek vermek gerekirse o istediğiniz siyah etek vogue tarzı bi dergide kapak olan bi etekti zara mango vs gibi markalarda bile saçma sapan kumaşlara yüzlerce lira verebiliyoruz bazen bu eteğin kalitesi ondan tamamen farklı.Yani o etek tek başına 100 liraya gider yarı fiyatından düşük zaten aratıp kendinizde netten görebilirsiniz.Bitpazarı başlığı altına yazarken bende tereddüt ettim ama başka başlık bulamadım. Siyah kemerli beyaz elbise ise tasarım ürünüdür Allegra by Hicks diye aratırsan görürsün veya Ghost London Design diye aratırsan fiyatları görürsün.Pahalı değil demiyorum ama makul ölcülerde indirim elbetteki yapacağım.

X