• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıfır veya çok az kullanılmış gerçek markalar...

Sudangelen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
137
5
33
İstanbul
Merhaba herkese kızlar ,Türkiye ve Amerika'dan aldığım kimi az kullanılmış ( bir giydiğimi bir daha giymem:) kimi sıfır ürünleri sizlerle paylaşacağım her bir kıyafetim aksesuar'ım yeni sezon ve modası güncel kıyafetlerdir:) devamlı güncellenecektir.

Marka: nine west
Tür: sandalet
Numara:9.5(40)
Sezon: 2014 yaz
Kumaş: hakiki yumuşak deri
Durum: sıfır( aynı ürünün benzeri 100 çift ayakkabım var üstelik yarım numara ufak)
Açıklama: bu ürünü ninewest sitesine girip fiyat'ını görebilirsiniz çünkü sezon ürünü, öyle dolabımın dibindeki ürünlerisatmıyorum.:):)
Fiyat: 70 tl
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399377575.434039.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399377624.385508.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399377575.434039.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399377954.178807.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399378006.016969.jpg

[ sattığım her ürün için güncel kendi adıma yaptığım yardımı sizin adınıza soma da yaşamını yitirenlerin ailelerine ulaştıran kızılay'a yapacağım, sattığım ürünlerin faturaları mevcut kesinlikle kâr amacı gütmeden satış yapıyorum yalnızca güzel bir örnek olsun istedim ]
^_^
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Çok fazla ürünüm var ama çok üşengecim kızlar:):)

Bu ayakkabı'da ninewest'ten Buda kullanılmamış, kızlar heryerim kıyafet bunca ihtiyaç sahibi varken bu kadar kıyafetim ayakkabım olması canımı sıkıyor bende özellikle kullanılmamış ayakkabılarımı satacağım .

Marka:Nine west ( vintage america collection)
Tür:babet
Sezon:2014
Kumaş: hakiki elegant deri
Durum: sıfır
Açıklama: resmin'deki fiyat indirimli fiyatıdır normal nine west koleksiyonlarından çok daha pahalıdır, elegant bir model ,sezonun modası sivri burundur, muhteşem bir model aynısının camel rengini kullanıyorum bunu saklamıştım ama dediğim gibi satmaya karar verdim.

Fiyat: 70 tl (çok uygun:):)
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400526700.549657.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400526741.903491.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400526769.133353.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400526794.116269.jpg

Çok fazla ürünüm var ama çok üşengecim kızlar:):)

Bu ayakkabı'da ninewest'ten Buda kullanılmamış, kızlar heryerim kıyafet bunca ihtiyaç sahibi varken bu kadar kıyafetim ayakkabım olması canımı sıkıyor bende özellikle kullanılmamış ayakkabılarımı satacağım .

Marka:Nine west ( vintage america collection)
Sezon:2014
Kumaş: hakiki elegant deri
Durum: sıfır
Açıklama: resmin'deki fiyat indirimli fiyatıdır normal nine west koleksiyonlarından çok daha pahalıdır, elegant bir model ,sezonun modası sivri burundur, muhteşem bir model aynısının camel rengini kullanıyorum bunu saklamıştım ama dediğim gibi satmaya karar verdim.

Fiyat: 70 tl (çok uygun:):)
Eki Görüntüle 1120598 Eki Görüntüle 1120602 Eki Görüntüle 1120603 Eki Görüntüle 1120605

Babet çok güzelmiş ama.bu fiyatlar beni aşar.10 numara kaç numaraya denk geliyor.

Marka: beta
Materyal: içi yumuşak deri, ortopedik ,dışı'da deri o kadar yumuşak o kadar güzel bir rengi varki evde gördükçe giydim:):)
Durum: kapalı mekan'da giydim tabanındanda gördüğünüz gibi
Beden: 40 numara:)
Fiyat : 42 tl ( indirimli fiyatı 165 tl )
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400528889.494163.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400529072.061612.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400529203.724252.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400529305.960286.jpg

Son düzenleme:
Marka: beta
Materyal: içi yumuşak deri, ortopedik ,dışı'da deri o kadar yumuşak o kadar güzel bir rengi varki evde gördükçe giydim:):)
Durum: kapalı mekan'da giydim tabanındanda gördüğünüz gibi
Beden: 40 numara:)
Fiyat : 42 tl ( indirimli fiyatı 165 tl )
Eki Görüntüle 1120625
Eki Görüntüle 1120626
Eki Görüntüle 1120635
Eki Görüntüle 1120636

ekleyeceginiz baska babetler var mı? özellikle nine west çok hoş mavi bi babet beğendim bu sezonun ama çok pahalıydı alamamıştım. Öyle bir model var mı:)

Son düzenleme:
Urunleriniz çok güzel) iyi satışlar! 36 no sıfır urunleriniz bar mı?

Teşekkür ederim canım ayaklarım büyük ama benim :):) geneli sıfır'da olsa alıp giymeye kıyamadıklarım :):):)
İşte 39 40 41 ama inşallah esprit,hugo boss, Roberto cavalli, gucci gibi yine sıfır veya çok az giyilen eşyalarımı uygun fiyata listeliyeceğim 34,36,38 beden:)

Marka: ninewest
Tür: stiletto ayakkabı
Materyal: prada saffiano patent leather.
Durum/numara:SIFIR - amerikadan aldım yarım numara ufak, aynı ayakkabının her rengini kullanıyorum ,vogue dergisinde angelina jolie'nin ayağında gördüğüm bir ayakkabı,
Beden:9.5-10 (39)
Fiyat:175 tl (indirim'den 210 dolar'a satın aldım :))

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400589042.479358.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400589080.615889.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400589111.303427.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400589128.783999.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400589150.795526.jpg

Babet çok güzelmiş ama.bu fiyatlar beni aşar.10 numara kaç numaraya denk geliyor.

Teşekkür ederim canım , fiyatları aldığımın çok altına listeliyorum , 39-40-41 numara bütün ayakkabılarım.:):) bu 39

Son düzenleme:
ekleyeceginiz baska babetler var mı? özellikle nine west çok hoş mavi bi babet beğendim bu sezonun ama çok pahalıydı alamamıştım. Öyle bir model var mı:)

bazı markalar pahalı oluyor ama kaliteli , Sağlamlar , ayaktada çok kaliteli ve sağlam duruyorlar ama ben yine de zararına uygun fiyata listeledim ^_^ mavi renk ninewest babet'im yok ama beta resimlerindekinden çok daha güzel bir Turkuaz rengine sahip ,rahatta ,ayağımı biraz sıkmasa hayatta satmam heleki beyaz tenliyseniz çok hoş duruyor ^_^_^_^

Marka: ninewest
Tür: stiletto ayakkabı
Materyal: prada saffiano patent leather.
Durum/numara:SIFIR - amerikadan aldım yarım numara ufak, aynı ayakkabının her rengini kullanıyorum ,vogue dergisinde angelina jolie'nin ayağında gördüğüm bir ayakkabı,
Beden:9.5-10 (39)
Fiyat:175 tl (indirim'den 210 dolar'a satın aldım :))

Eki Görüntüle 1121812
Eki Görüntüle 1121813
Eki Görüntüle 1121814
Eki Görüntüle 1121815 Eki Görüntüle 1121816

Ayırtılmıştır ^_^

Son düzenleme:
bazı markalar pahalı oluyor ama kaliteli , Sağlamlar , ayaktada çok kaliteli ve sağlam duruyorlar ama ben yine de zararına uygun fiyata listeledim ^_^ mavi renk ninewest babet'im yok ama beta resimlerindekinden çok daha güzel bir Turkuaz rengine sahip ,rahatta ,ayağımı biraz sıkmasa hayatta satmam heleki beyaz tenliyseniz çok hoş duruyor ^_^_^_^

Numarasi buyuk onun sanirim bana ben 37im

Ayakkabıların çok şık ama burdan satın alınmak için çok riskli..Hadi numara olmadı,ne yaparız ki??Uygun fiyatlı olduğunda olmadı hediye edersin ama bunlar cidden iyi fiyatlı..dediğim gibi büyük riskli...

Ayakkabıların çok şık ama burdan satın alınmak için çok riskli..Hadi numara olmadı,ne yaparız ki??Uygun fiyatlı olduğunda olmadı hediye edersin ama bunlar cidden iyi fiyatlı..dediğim gibi büyük riskli...

Allah korusun canım kimseyi mağdur etmem , isteyen olursa kapıda ödeme şeklinde veya aracı bir siteyle gerçekleştirebilirim iade hakkıyla verebilirim hertürlü iade'de alırım.^_^

Allah korusun canım kimseyi mağdur etmem , isteyen olursa kapıda ödeme şeklinde veya aracı bir siteyle gerçekleştirebilirim iade hakkıyla verebilirim hertürlü iade'de alırım.^_^

Şu son eklediğin ama ayırttırlan ayakkabıya bayıldım..numaram da 39 ama işte bazen 39 bazen 40 numara olabiliyor bana.. Neyse canım bu hafta netten aldığım 1 kaç ayakkabı var..olmayan olursa iade yaptırıp sana bakabilirim hemen :16:

Şu son eklediğin ama ayırttırlan ayakkabıya bayıldım..numaram da 39 ama işte bazen 39 bazen 40 numara olabiliyor bana.. Neyse canım bu hafta netten aldığım 1 kaç ayakkabı var..olmayan olursa iade yaptırıp sana bakabilirim hemen :16:
Hayırlısı olsun canım^_^ ayakkabılarımdan favorilerimi seçip koydum ^_^

Back