- Konu Sahibi Sudangelen
Merhaba herkese kızlar ,Türkiye ve Amerika'dan aldığım kimi az kullanılmış ( bir giydiğimi bir daha giymem:) kimi sıfır ürünleri sizlerle paylaşacağım her bir kıyafetim aksesuar'ım yeni sezon ve modası güncel kıyafetlerdir:) devamlı güncellenecektir.
Marka: nine west
Tür: sandalet
Numara:9.5(40)
Sezon: 2014 yaz
Kumaş: hakiki yumuşak deri
Durum: sıfır( aynı ürünün benzeri 100 çift ayakkabım var üstelik yarım numara ufak)
Açıklama: bu ürünü ninewest sitesine girip fiyat'ını görebilirsiniz çünkü sezon ürünü, öyle dolabımın dibindeki ürünlerisatmıyorum.:):)
Fiyat: 70 tl
[ sattığım her ürün için güncel kendi adıma yaptığım yardımı sizin adınıza soma da yaşamını yitirenlerin ailelerine ulaştıran kızılay'a yapacağım, sattığım ürünlerin faturaları mevcut kesinlikle kâr amacı gütmeden satış yapıyorum yalnızca güzel bir örnek olsun istedim ]
^_^
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Marka: nine west
Tür: sandalet
Numara:9.5(40)
Sezon: 2014 yaz
Kumaş: hakiki yumuşak deri
Durum: sıfır( aynı ürünün benzeri 100 çift ayakkabım var üstelik yarım numara ufak)
Açıklama: bu ürünü ninewest sitesine girip fiyat'ını görebilirsiniz çünkü sezon ürünü, öyle dolabımın dibindeki ürünlerisatmıyorum.:):)
Fiyat: 70 tl
[ sattığım her ürün için güncel kendi adıma yaptığım yardımı sizin adınıza soma da yaşamını yitirenlerin ailelerine ulaştıran kızılay'a yapacağım, sattığım ürünlerin faturaları mevcut kesinlikle kâr amacı gütmeden satış yapıyorum yalnızca güzel bir örnek olsun istedim ]
^_^
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Son düzenleme: