• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu sıfır mutfak yapalım mı :)

mic13jasmin

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
168
8
316
41
İstanbul
$mutfakk.webp

inşaatı devam eden mutfağın üstten bakış şeklidir.duvarlar ve mevcut cihazların boyutları bir de orda olmayan standart boy bulaşık makinesi var.

kırmızı alt dolap siyah granit tezgah, beyaz üst dolap istiyorum ama neyi nereye nasıl yerleştireceğime kesin karar veremedim. sol üst köşede pencerenin kenarında bir köşe lavabosu istiyorum gibi :)
bulaşık makinesinin yeri de belli sanırım. su giderinin olduğu yer.yoksa diyorumm lavabo pencerenin tam önünde olsun. köşe kısmı açılı değil dik olsun muuuuu. set üstü ocak nerde olsun. davlumbaz çıkışı belli. abuk bir yer seçersem ocak için bu sefer davlumbaz boruları saracak mutfağı...
işte çıkamadım işin içinden. fikri olan???

Eki Görüntüle 445605

inşaatı devam eden mutfağın üstten bakış şeklidir.duvarlar ve mevcut cihazların boyutları bir de orda olmayan standart boy bulaşık makinesi var.

kırmızı alt dolap siyah granit tezgah, beyaz üst dolap istiyorum ama neyi nereye nasıl yerleştireceğime kesin karar veremedim. sol üst köşede pencerenin kenarında bir köşe lavabosu istiyorum gibi :)
bulaşık makinesinin yeri de belli sanırım. su giderinin olduğu yer.yoksa diyorumm lavabo pencerenin tam önünde olsun. köşe kısmı açılı değil dik olsun muuuuu. set üstü ocak nerde olsun. davlumbaz çıkışı belli. abuk bir yer seçersem ocak için bu sefer davlumbaz boruları saracak mutfağı...
işte çıkamadım işin içinden. fikri olan???

Buzdolabı için kolonun kapı tarafı uygun olur bana kalırsa.

Benim mutfakta davlumbaz borusu bir hayli uzun. Tepeden geçiyor, dışına kutu gibi birşey yaptı marangoz ve duvarın renginde boyandı, hiç göze batmıyor. O kutunun altında da 90 cm yüksekliğinde üst dolaplarım var ki, 90 cm bayağı büyük oluyor, içinde 3 raf yani 4 bölme var. Ocak doğal gazlı ise doğal gazın borusu daha önemli sanırım, az birşey uzatılabilir ama çok büyük değişiklik yapmak mümkün değil, ya da çok iş çıkartabiliyor bildiğim kadarıyla. Eğer o boru da pencereye yakınsa ocakla eviye arasında tezgah mesafesini en az 80 cm olacak şekilde bir düzenleme düşünün bana kalırsa. Daha yakın olunca insan yemek hazırlarken neyi nereye koyacağını şaşırıyor.

Kolay gelsin.....

evet sanırım ocakla eviye arasında mesafe koysak iyi olur.ocakta yemek pişerken ya da kızartma yaparken içine su sıçradığını düşünebiliyor musunuz :18::45:

Back
X