Ahh canim..Seni cok iyi anliyorum..Umudunu kaybetme lutfen..Bebeğimi kaybettim.hemde bu konıyu açtıktan 1 hafta sonrabir kaç ay sonra 2.tüp bebek denememe başlıyacam.
Canım DNA hasarında Allah korusun sakat bebek doğumları oluyor biliyorsun. Eşin ilaçlarını ve vitaminlerini kullansa büyük iyileşme sağlanabilir, sonra da tüp bebek yaptırırsınız.Ben de aynı durumdayım da o yüzden diyorum. Bizim kromozom testimiz daha belli olmadı ama bir sorun olduğu açık maalesefBebeğimi kaybettim.hemde bu konıyu açtıktan 1 hafta sonrabir kaç ay sonra 2.tüp bebek denememe başlıyacam.
Canım ben de tüp bebeği hiç istememiştim. Doğal yolla olsun diye çok uğraştım ama bir de tüp bebekle bile olmayan insanları düşündüm. Mesela bir gün muayeneye gittiğimde en yüksek doz ilaçla bile yumurtası olmayan gördüm. Hem de daha 30 yaşında. İnşallah kendini toplayıp başlarsınDna hasar testi yaptırdık geçen nisan ayında. hasar oranı %42 çıktı. Kaan aydos ta tedavş gördük. temmuz sonu yaptığımız testte %7 e düştü. bi süre doğal yolla deneyin artık bi sorun yok dedi.yaklaşık 6 ay geçti bi sonuç elde edemedik.ileri Hareketlilik ve morfoloji son testte %2 çıktı.
kaygı düzeyim o kadar yüksek ki ve o kadar stresliyiz ki... olacağı varsa da olmaz.2.tüp bebek için bir tğrlü cesaretimi toplayamıyorum...hiçbirşeye dayanacak gğcüm kalmadı.umarım bir gün burdan güzel bir haber yazarım...sevgiler
Canım doktorun bizden istediği testin üstünde kromozom testi yazıyordu, ikimiz de kan verdik. DNA hasar testiyle aynı şey mi?Dna hasar testi yaptırdık geçen nisan ayında. hasar oranı %42 çıktı. Kaan aydos ta tedavş gördük. temmuz sonu yaptığımız testte %7 e düştü. bi süre doğal yolla deneyin artık bi sorun yok dedi.yaklaşık 6 ay geçti bi sonuç elde edemedik.ileri Hareketlilik ve morfoloji son testte %2 çıktı.
kaygı düzeyim o kadar yüksek ki ve o kadar stresliyiz ki... olacağı varsa da olmaz.2.tüp bebek için bir tğrlü cesaretimi toplayamıyorum...hiçbirşeye dayanacak gğcüm kalmadı.umarım bir gün burdan güzel bir haber yazarım...sevgiler
Evet ben de okuduklarımdan aynı testler olmadığını fark ettim. Doktor neden bizden istemedi ki. Sadece kromozom testi istedi. DNA hasar tespiti için sperm veriliyor galiba. Eşimin sperm değerleri normal olduğu için mi acabaHayır ayrı testler.ben Diyarbakır da yaşıyorum.kaan aydosla internet üxerinden yazıştık.Ankarada yaptırdık biz dna hasar testini.
İnşallah beklediğine değer canım.Ben de açık miyom ameliyatı oldum. Karnımda 20cm kesik var. Kendini işe vermek insana çok iyi geliyor. Kendini işine ver, her zamankinden çok çalış, biriktirdiğin işler varsa tamamla. Bana bunlar iyi geldi. Unutmak için gün boyunca hiç oturmuyorumŞimdi hastaneden geliyorum.anlamıyorummmm bu neyin cezası.kendimi yerden yere vurasım var.bu nasıl bir şanss yaaa...tam tüp bebeğe yoğunlaştımm karar aşamasındayım.yeni bir polip oluşmuş.diğer ay operasyon la alınacak.bu 3. ameliyatım olacak.
şu 5 yıl içinde yaşamadığım şey kalmadı.bi kere ya bi kere şu doktorun odasından ağlamadan çıkayım yaa....
artık kafayı yiyecem....allahımm bana sabır verr....ne yapsam da geçse şu içimdeki sancı..
bi şey olmuyorsa olmuyor....zorlamanın anlamı yok...
hayatımda hiç bir şey yolunda değil zaten.3 aydır işsizim.dışarı çıkasım yok günlerdir.eşim sürekli şehir dışında.kendini neyle avutayım şimdi...İnşallah beklediğine değer canım.Ben de açık miyom ameliyatı oldum. Karnımda 20cm kesik var. Kendini işe vermek insana çok iyi geliyor. Kendini işine ver, her zamankinden çok çalış, biriktirdiğin işler varsa tamamla. Bana bunlar iyi geldi. Unutmak için gün boyunca hiç oturmuyorum
aynı bensınMasallah tebrik ederim.umudunu tamamen yitirmek olan biri olarak heyecanlandim
Morfoloji %0 bir bos gebeligimiz var 4 sene bitiyor ve henuz pozitif sonuc alamadik. Tup bebek istemiyoruz once esimin durumunu iyilestirmek istiyoruz. Ama sizin icin cok sevindim. Insallah bebeginizi kucaginizada alirsiniz.ozel bisey yapmismiydiniz? Bir de kafaya takma dedikleri seyi yapabilmismiydiniz? Ben hala adet gununu heyecanla bekliyorum malesef 4 yildir hala kabullenemedim hala son 2 gun acabami telasiyla yasiyorum. Gecikincemi ogrendiniz hamile oldugunuzu? Belirtiniz varmiydi? Kusura bakmayin cok soru sordum.
İnşallah beklediğine değer canım.Ben de açık miyom ameliyatı oldum. Karnımda 20cm kesik var. Kendini işe vermek insana çok iyi geliyor. Kendini işine ver, her zamankinden çok çalış, biriktirdiğin işler varsa tamamla. Bana bunlar iyi geldi. Unutmak için gün boyunca hiç oturmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?