Bebek İkinci El sıfır lohusa gecelikler ve hamile kıyafetleri

Tane5501

Bal böceklerim❤️
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
354
31
323
kızlar bu iki üründe sıfır doğum sonrası sıkıntılı bir dönem geçirdiğim için hiç giyemedim ve o yüzden gördükçe üzülüyorum birinin işine yarasın isterim çünkü piyasada lohusa ürünleri ço pahalı.ikisinide 50 liraya verceğim krem takımı 80e pembe takımı 100e almıştık.ikisininde bedeni S ama kalıpları geniş ve esnek.ben 73 kilodaydım aldığımda ve bol geliyordu.alana şimdiden hayırlı olsun

özelde görüşelimmi

hamile badylerinin bedenleri kaç ve 3ü ne kadara olur?

kızlar ürünlerin fiyatları:
gecelik takımları 50 lira.
tişörtlerin tanesi 5 lira.
pantolonlar 10 lira.
elbise(kışlıktır) 10 lira.
pijamalar 8 lira.
tpolu almak isyenlere yardımcı olacağım

Merhaba geceliklerin tanesimi 50lira ikisini mi 50ye veriyosun cnm yanlis anlamayim dedim ihtiyacım varda..bide bn rahat 85le girerim doguma suan bile 80i buldum cunku..bana olurmu boyum165

ilk sayfadaki gecelikleri begendim ama görüp alma imkanı olursa diye,istanbulda mısınız? Birde her birinin fiyatı mı 50 TL?

Pijamalardan hangisi duruyor acaba? Fiyat 8 lira mı? Ne kadar kullanıldı? Kaç beden? Üstlerindeki resimler pek anlaşılmıyor detay eklemenin mümkün mü? Ödeme ve kargo nasıl yapılıyor? Teşekkürler.

Urunlerim geldi cok tesekkurler :) ozellikle badyleri cok begendim

Canim pijamalardan turuncu olanı satıldı diğeri de ayırtildi diğerlerine yardımcı olmak isterim

Merhaba geceliklerin tanesimi 50lira ikisini mi 50ye veriyosun cnm yanlis anlamayim dedim ihtiyacım varda..bide bn rahat 85le girerim doguma suan bile 80i buldum cunku..bana olurmu boyum165
Canim onları ayırttı bir arkadaş yardımcı olmak isterdim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…