özelde görüşelimmiEki Görüntüle 1305508 Eki Görüntüle 1305510 Eki Görüntüle 1305512 Eki Görüntüle 1305515 Eki Görüntüle 1305517 kızlar bu iki üründe sıfır doğum sonrası sıkıntılı bir dönem geçirdiğim için hiç giyemedim ve o yüzden gördükçe üzülüyorum birinin işine yarasın isterim çünkü piyasada lohusa ürünleri ço pahalı.ikisinide 50 liraya verceğim krem takımı 80e pembe takımı 100e almıştık.ikisininde bedeni S ama kalıpları geniş ve esnek.ben 73 kilodaydım aldığımda ve bol geliyordu.alana şimdiden hayırlı olsun
kırmızı S beden diğerleri M bden üçünü 15e vereceğimhamile badylerinin bedenleri kaç ve 3ü ne kadara olur?
bunlar satıldıGri pembe tişört ve turuncu pijama ayırtildi
Beğenmene sevindim canim güle güle kullanUrunlerim geldi cok tesekkurler :) ozellikle badyleri cok begendim
Güncel canimTane5501 konu güncel mi
Canim pijamalardan turuncu olanı satıldı diğeri de ayırtildi diğerlerine yardımcı olmak isterimEki Görüntüle 1309869
Pijamalardan hangisi duruyor acaba? Fiyat 8 lira mı? Ne kadar kullanıldı? Kaç beden? Üstlerindeki resimler pek anlaşılmıyor detay eklemenin mümkün mü? Ödeme ve kargo nasıl yapılıyor? Teşekkürler.
Canim onları ayırttı bir arkadaş yardımcı olmak isterdim amaMerhaba geceliklerin tanesimi 50lira ikisini mi 50ye veriyosun cnm yanlis anlamayim dedim ihtiyacım varda..bide bn rahat 85le girerim doguma suan bile 80i buldum cunku..bana olurmu boyum165
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?