- 26 Mart 2015
- 580
- 65
- 98
- Konu Sahibi Fatosumm06
-
MESAJINIZI YENİ GÖRDÜM. KATI MAYVE SIKACAĞINI 150 TL DEN BAŞLATMIŞTIM SONRa 125 TL YE GÜŞÜRDÜM. SONRA DA 100 TL YE AMA 125 TL YE DÜŞÜRÜNCE HEM MESAJI EKLEDİM HEMDE İLK SAYFAYA EKLEMEYİ YAPMIŞTIM AMA 100 TL YE DÜŞÜRÜNCE SADECE İLK SAYFAYA DÜZENLEME YAPMIŞIM AMA MESAJ OLARAK EKLEMEYİ UNUTMUŞUM.ben katı meyve sıkacağı alcamda 150 tl olsun diye bekliyom..
Hayırlı işler..
He canım he...MESAJINIZI YENİ GÖRDÜM. KATI MAYVE SIKACAĞINI 150 TL DEN BAŞLATMIŞTIM SONRa 125 TL YE GÜŞÜRDÜM. SONRA DA 100 TL YE AMA 125 TL YE DÜŞÜRÜNCE HEM MESAJI EKLEDİM HEMDE İLK SAYFAYA EKLEMEYİ YAPMIŞTIM AMA 100 TL YE DÜŞÜRÜNCE SADECE İLK SAYFAYA DÜZENLEME YAPMIŞIM AMA MESAJ OLARAK EKLEMEYİ UNUTMUŞUM.
KISACASI DALGA GEÇECEK Bİ KONU YOK ORTADA, SADECE 100 TL YE DÜŞÜNCE SADECE İLK SAYFADA DÜZELTMİŞİM. MESAJ EKLEMEMİŞİM
hala dalga geçiyorsunuz.... ilk açtığımda bakanlar bilir zaten.... hem sizin gibi seviyesiz biri ile niye hala muhatap oluyorum bilmiyorumHe canım he...
hala dalga geçiyorsunuz.... ilk açtığımda bakanlar bilir zaten.... hem sizin gibi seviyesiz biri ile niye hala muhatap oluyorum bilmiyorum
benimle uğraşacağına git de fazla kilolarınla uğraşşşşşBen biliyorum.. Ama soylesem aglarsin..
Ben biliyorum.. Ama soylesem aglarsin..
sen bana abla olacak seviyede biri değilsinnn. bu arada benim yerime oğlumu düşünmek zorunda değilsin sen kendine yapsan pudingi belki bi şeylere faydası olur. niye muhatap olmıycen ki ben senin gibilerin konuşmalarını takıp da kendimi parçalamamAman ne rencide oldum..
Bi abla tavsiyesi şekerim.. Burda millete saracagina ve ikinci el çamaşırlarıni satacagina git oğluna puding yapta sana anne desin..bu gidisle bilgisayara anne diyecek...
Bu msjdan sonra kendini parcalasan muhatap olmayacagimi beyan eder konuyu kapatirim( uzun cumle kurdum kusura bakmiycen artik..sen anlamasanda bi anlayan olur sana anlatır. .)
bence de, kendi zeka durumunun farkında olman iyi birşey tebrik ediyorumBir Türk dusunuru derki
" kilonun fazlalığı zekanın eksikliğinden iyidir"
bence de, kendi zeka durumunun farkında olman iyi birşey tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?