• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SIFIR GRANİT TENCERE SETİ 120 TL

canım eteğin beden ve kumaşı nedir bendekilerden takas yapabiliriz beğendiğin olduysa, konuşmuştuk daha önce ;)

ay canım ama boyun benden kısaydı değil mi etek bana kısa gelir o halde yeni geldi aklıma :(
sen bana dönüş yapmadın yardımcı olurdum düşünmüyo musun ürünlerimi ?

bugüne özel feci indirimler yapmıştım istersen bi dha bak sayfama son sayfada yazmıştım
sana o etekle ipek eşarbı 40 tl yapmıştım cnm iyi fiyat ama eşarbı beğenmediysen bilemem tabi

Pahaliymis canm iyi marka alms ben uygun bir fiyata aldi sandm hani 110 filan olsa bende 50 70 arasi bir fiyat verecktm gecen a101 e gelmsti 110 a luksel oyle bisey sandm bu beni asar yani anneme alacktmda umarm istedigi fiyata satar

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:katı meyve sıkacağı ve altus set üstü ocak ablamın. yani istanbul esenyurttan kargolanacak veya elden almak isteyen olursa ordan alabilir
KATI MEYVE SIKACAĞI 2 KEZ KULLANILDI 100 TL
FOTOGRAF MAKİNASI FUJİFİLM Z70 MODEL NETTEN BAKABİLİRSİNİZ. EVLENMEDEN ÖNCE EŞİME HEDİYE ALMIŞTIM GEZERİZ DİYE:)))))), EVLENDİKTEN SONRA EVDEN ÇIKMAZ OLUNCA NERDEYSE HİÇ KULLANILMADI 130 TL
GÖMLEK KIĞILLININ EŞİM YANLIŞLIKLA L BEDEN ALMIŞ BENDE TABİ ÜTÜLEYEYİM DİYE AÇTIM PAKETİ. EŞİM DEĞİŞİM YAPACAKMIŞ. AÇINLINCA ELİMİZDE KALDI....
DİĞERLERİ İÇİNDE FİYAT SORUNN
Katı meyva sıkacağini takas dusunurmusunuz..

Back
X