• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Sıfır evime mutfakk ??

Hayırlı olsun renk seçimini ilk dusunduklerinden daha iyi buldum... Bazen özendiğimiz şeyler kullabışsız olabiliyor ya da çabuk modası geçebiliyor ama bu uzun yıllar şıkır şıkır kullanabileceğin ir mutfak olmuş. Evinizde de güle güle oturun Allah olmayanlara da versin...

çok uygun olmuş fiyatlar vede gayet güzel olmuş,bizim mebran olunca bide 2 duvar 4000 ni bulacak tezgahta dökme daha uygun diye onu seçtik oda 1500 ü geçer sanırım:31:hayırlısıbakalım allah yardım eder inş.

dökme tezgah nasıl oluyo cnm? mermerit mi oluyo? mebran fiyatları mdf den pahalı tatlım,olsun gönlüne göre olduktan sonra sonuçta ömürlük bişe yaptırıyosun.şimdiden güle güle kullan canm;))

dökme tezgah nasıl oluyo cnm? mermerit mi oluyo? mebran fiyatları mdf den pahalı tatlım,olsun gönlüne göre olduktan sonra sonuçta ömürlük bişe yaptırıyosun.şimdiden güle güle kullan canm;))

sağol tatlım teşkkrler:1:valla bende mermerit nasıl bişey bilmiyorum:26:dökme tezgah kalıpları oluyormuş yapan kişi istediğin rennkte simli pullu nasıl istersen yapıyor,ben gördüm çokta güzel granit gibi görünüyor parıl parıl yani:1::1:

sağol tatlım teşkkrler:1:valla bende mermerit nasıl bişey bilmiyorum:26:dökme tezgah kalıpları oluyormuş yapan kişi istediğin rennkte simli pullu nasıl istersen yapıyor,ben gördüm çokta güzel granit gibi görünüyor parıl parıl yani:1::1:

merhaba... ben de mutfak yaptırdım ve kafama takılan tek acaba mı tezgahım oldu... ben taş yaptırdım, ama acaba ben de dökme mi yaptırsaydım diyorum. mutfakçım tavsiye etmişti.. ek yeri olmuyor hiç ve yerine göre döküldüğü için sanırım daha güzel duruyor.

merhaba... ben de mutfak yaptırdım ve kafama takılan tek acaba mı tezgahım oldu... ben taş yaptırdım, ama acaba ben de dökme mi yaptırsaydım diyorum. mutfakçım tavsiye etmişti.. ek yeri olmuyor hiç ve yerine göre döküldüğü için sanırım daha güzel duruyor.

evet canım bizede öyle dediler gittik gördük gerçekten güzelmiş,beni bide istediğin renkten yapmaları cezbetti:1:inş.güzel olur:1:sen ne renk yaptırdın mutfağını resim koysan aslında bizede fikir olur canım ya:1::1:

evet canım bizede öyle dediler gittik gördük gerçekten güzelmiş,beni bide istediğin renkten yapmaları cezbetti:1:inş.güzel olur:1:sen ne renk yaptırdın mutfağını resim koysan aslında bizede fikir olur canım ya:1::1:

ben bordo yaptırdım.. aslında renk olarak çok güzel ama kullandıkça koyu rengin dezavantajlarını görüyorsun, tecrübleri değerlendirmek lazım gerçekten burda.. buradan görebilirsin fotoları :)

http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-dekorasyonu/596470-lutfen-fikirlerinizi-esirgemeyin-12.html

hmm evet mermerit öyleyse ;) valla çok mantıklı bişey yapıosun tatlım bende eşime mermerit yaptıralım dedim ama o doğal taştan şaşmayalım mermerit yapay malzeme kimyasal dedi , ama bence çok da farketmiyo görüntüsü pırıl pırıl ikisinin de ;) hem istediğin renk yaptırabiliyosun ne güzel;)

Hayırlı olsun renk seçimini ilk dusunduklerinden daha iyi buldum... Bazen özendiğimiz şeyler kullabışsız olabiliyor ya da çabuk modası geçebiliyor ama bu uzun yıllar şıkır şıkır kullanabileceğin ir mutfak olmuş. Evinizde de güle güle oturun Allah olmayanlara da versin...

amin tatlım iyi dileklerin için çok teşekkürler,bende sonradan öyle düşündüm pembe kırmızı belki bi süre sonra demode olur ama krem renk her zman tutulur bence hem kirekör olur,leke belli etmez dedim.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah tatlım.darısı olmayanlara olsun ;)

Back
X