• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Sıfır erekek bebek kıyafetleri

Poyraz berk

qel bebegim (eski hesabımdı)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
105
87
13
30
Merhabalar 0-3 ve 0-6 ay olan markalı etiketi üzerinde olan kıyafetleri be kundağı satıyorum hepsini toplu halde vericem fiyat 150 TL kargo benden son fiyattır

Eklentiler

• IMG_20160206_184617.webp
    IMG_20160206_184617.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 196
Bornoz takımı ve yenidoğan takımları da dahildir bayanlar

Eklentiler

• IMG-20160204-WA0026.webp
    IMG-20160204-WA0026.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 177
Fiyata dahildir

Eklentiler

• IMG-20160204-WA0014.webp
    IMG-20160204-WA0014.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 173
Gerçekten uyarınız için teşekkür ederim almayı düşünüyordum uyarınız dolandırılmama engel oldu

ARKADAŞLAR POYRAZBERK ADLI KULLANICI DOLANDIRICIDIR SAKIN ALIŞ VERİŞ YAPMAYIN. PARAMI ALDI ÜRÜNÜ GÖNDERMEDI TELEFONLARA BAKMIYOR. ŞİKAYETTE BULUNDUM KISA SÜREDE BULUNACAK ŞEREFSİZLER
İnanmıyorum ya iki gündür vatsaptan bütün kıyafetlerimi görmek istedi çoğunu alıcam dedi iş ödemeye gelince kargoyu yapın ödemeyi o zaman yapabilirm daha önce dolandırldım dedi bende inandım ama kabul etmedim.çok yazık bu dünyann bir de ötesi var acıdım şimdi hallerine...

Dogru mu acaba ? Ben de urun aldim.
140 arti 12 tl havale ucreti odedim ve hala kargoyu bekliyorum. Cok uzulurum dogriysa eger :( bu aksam kargo takip no gondercekti..
kalbim duracak.. :((

İnanmıyorum ya iki gündür vatsaptan bütün kıyafetlerimi görmek istedi çoğunu alıcam dedi iş ödemeye gelince kargoyu yapın ödemeyi o zaman yapabilirm daha önce dolandırldım dedi bende inandım ama kabul etmedim.çok yazık bu dünyann bir de ötesi var acıdım şimdi hallerine...
Esimene cevap vericem onu bilmiyorum. Ilk defa istemedi alisveris yapmami. Soyledi de.. Bu zamana kadar cok alisveris yaptum.ilk defa istemedi guvenmedi. 150 tl az da degil.. Ne yapabilirim hic bilmiyorum.. :(

ARKADAŞLAR POYRAZBERK ADLI KULLANICI DOLANDIRICIDIR SAKIN ALIŞ VERİŞ YAPMAYIN. PARAMI ALDI ÜRÜNÜ GÖNDERMEDI TELEFONLARA BAKMIYOR. ŞİKAYETTE BULUNDUM KISA SÜREDE BULUNACAK ŞEREFSİZLER

Senin allah belanı versin kim kimi dolandırıldı senin yüzünden benim insanlara güvenim kalmadı adi insan o para sana kefen parası olsun yorum yapan arkadaşlara da ask olsun sayfa sahibi bu kadının dolandırıcı olduğunu ve tek beni değil 3 bayanı birden dolandırdığını biliyor o yüzden hesabını kapattı öyle bişeyde benim hesabım kapalı olurdu onun değil bebek eşyaları için birde allahtan korkar haram lokma yemem ben asla bu kadın başka bi nickle beni dolandırıp bunu açtı ama adminler anladı kim ne düşünürse düşünsün allah biliyor kimin ne olduğunu
Üstelik bu kıyafetler S sare isimli arkadaşıma satılmıştır kargoda şuan yarın elinde olur kendisiyle yarın irtibata gecmençzi tavsiye ederim

Cnm ya umarım ürünlerin gelir vicdana gelir gönderirler çok üzüldüm
InsaAlllah :(
Boyle bir kul hakkina nasil girebiliyorlar.. Nasil bir vicdan bu anlamis degilim.. Bilmiyotlar mi ki bu dunyanin obur dunyasi da oldugunu..
Kazananin kendisi oldugunu saniyor.. Yazik.. Cok yazik..
Allah herkesin karsisina iyi insanlar durust insanlar cikarsin..

Cnm kusura bakma Haklısın eğer Dediğin gibiyse.hakkını helal et inandık hemen başkada kim yalan söylüyor ve burdan insanları dolandırıyorsa o para ayağına dolanır ama bu sebepten dolandığını bilmez belki ama onuda diğer Dünya'da öğrenir.

Hakkımda konuşan sizlerin hepinizin allah belasını versin çocuklarınız var yapmayın

C
InsaAlllah :KK43:
Boyle bir kul hakkina nasil girebiliyorlar.. Nasil bir vicdan bu anlamis degilim.. Bilmiyotlar mi ki bu dunyanin obur dunyasi da oldugunu..
Kazananin kendisi oldugunu saniyor.. Yazik.. Cok yazik..
Allah herkesin karsisina iyi insanlar durust insanlar cikarsin..
Cnm bak hanım efendi iftiraya uğradığını ürünlerinizde yarın elinde olacağını söylüyor çok sevindim senin adına

Cnm kusura bakma Haklısın eğer Dediğin gibiyse.hakkını helal et inandık hemen başkada kim yalan söylüyor ve burdan insanları dolandırıyorsa o para ayağına dolanır ama bu sebepten dolandığını bilmez belki ama onuda diğer Dünya'da öğrenir.

Gerçekten mantıklı olan insanlar önce bi düşünür bu mesajı ortaya atan kadın neden hesabı pasiftir diye niye benim değilde onun!!! Gerçekten şuan çöl sinirlerim bozuldu ben ürünleri Sare nickli üyeye sattım bi bunlar var zaten başka satcak bseyim yok bu kadın beni dolandırdı bunun yüzünden alışveriş yapacagm kişilere güvenemedim ben şimdide beni karalamak için bu nickle üye olmuş ama allahtan sayfa sahibi anlamış teşekkür ederim .

C
Hakkımda konuşan sizlerin hepinizin allah belasını versin çocuklarınız var yapmayın
cnm Haklısın eğer söylediğin gibiyse ama gerçekten iyi niyetimizden bir insanın bir Başkasına böyle bir iftira atacağı aklımdan geçmedi ben Allah'tan korkan insanım o yüzden inandım ama lütfen Hakk'ını helal et her Söylenene inanmamamız gerektiğini anladım lütfen Allah Aşkın'a o bedduanı al geri gece gece asla uyuyamam artık

Back