sıfır beden hatunlar

kronick

bize her yer TRABZON:)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.807
29
44
arkadaşlar işte sıfır beden çılgınlığı.....iğrenç görünüyorlar...
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

ya çok merak ettim ama bendede görünmüyo."bu sayfayı görme yetkiniz yok" diyor

alla allaaa ben görüyorum amaa:rolleyes2: niye göremiyosunuz acaba...:cool2:

Çarpıların üstüne sağ tıklayıp özelliklere gelin, orda resmin yüklendiği adres yazıyo.. kopyalayıp herhangi bir web sayfasının adres çubuğuna yapıştırın ve enterlayın.. resimler gözükür...

Artıııı bu resimler gerçek değil kiii... Photoshop yapılmış.. Böyleleri afrikada bilem yok...Zaten kafa farkından anlaşılıyo photoshop olduğu :KK70:

ya niye sinirleniyorsunuz ki kronik demiyor mu "0" beden diye. "0" oldugu icin gorunmuyorlar. hihhi :laugh:

Çarpıların üstüne sağ tıklayıp özelliklere gelin, orda resmin yüklendiği adres yazıyo.. kopyalayıp herhangi bir web sayfasının adres çubuğuna yapıştırın ve enterlayın.. resimler gözükür...

Artıııı bu resimler gerçek değil kiii... Photoshop yapılmış.. Böyleleri afrikada bilem yok...Zaten kafa farkından anlaşılıyo photoshop olduğu :KK70:

photoshop diil hayatım.ben defiledede izlemiştim bunları...yani maalesef gerçek bunlar...

Krocum kendini teselli mi ediyorsun? Tamam onlar çok zayıflar senden o kadarını beklemiyoruz ama yine de bu resimler senin biraz kilo vermen gerektiği gerçeğini değiştirmiyor di mi:laugh:

Krocum kendini teselli mi ediyorsun? Tamam onlar çok zayıflar senden o kadarını beklemiyoruz ama yine de bu resimler senin biraz kilo vermen gerektiği gerçeğini değiştirmiyor di mi:laugh:

:mymeka: ne vuruyon laa yüzümee....zaten çok diil 3-5 kilo versem aynı bunlar gibi olucam...:Roflol:

allahıma binlerce kez şükür....tmm kilomun fazla oluşundan şikayetçiyim ama bölelerini görünce kiloma şükr ediyorum

Krocum dersini heç eyi çalışmıyon.Bu daha önce bilmem kaç kez verildi. Sayfada görünmüyo ama Carmin'in dediği gibi yaptım. Anca o zaman görülebildi. Bak senin güzel hatrın için uğraştım o kadar.:laugh: :laugh:

Krocum dersini heç eyi çalışmıyon.Bu daha önce bilmem kaç kez verildi. Sayfada görünmüyo ama Carmin'in dediği gibi yaptım. Anca o zaman görülebildi. Bak senin güzel hatrın için uğraştım o kadar.:laugh: :laugh:

saol canımmmm.:wink: ..aradım ama bulamadım kk'da..:rolleyes2: .kusuruma bakma abulaaa...bi daa iyi ararım..:bigrazz: .döövme noolurrrrr...vurmaaaa:smilewinkgrin:

Ya bunlar gerçekse nası hayatta kalabiliyolar kii bide podyumda yürüolar yaaa... Şimdi var ya haberlerde falan seda sayana çıkıyo hatta haticemiydi neydi kızın adı.. 20 kilo ayol.. bide beğeniyomuş bu halini...kız ölümden döndü, bunlar nası mankenlik yapıyo...Anlamıyorum walla..

[/SIZE]

bak kendinde gördün 20 kiloluk kızı.ama photoshop diyodun .var maalesef bööleleri....bi tanesi hatta geçenlerde ilk çıktığı defilenin kulisinde kalp krizinden ölmüş...

0 Beden Olunca Görümülar Sanirim Valla Bende Bakiom Bakiom Ama Göremiom:)

X