Sıfır bacak açmak ve bekaret

paranoid90

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
4
0
6
34
Ankara
Küçük yaşta bale yapmışlığım var ve arkadaşlar arasında girdiğimiz bir iddia sonucu yere sıfır bacak açmaya çalıştım eve gittiğimde iç camasirimda kan damlaları gördüm endiselendim reşit değilim vajinal muayene olursam ailem öğrenir mi? Ailemin bu durumda benden şüphelenmemesi anormal olur gideceğim jinekolog yaşımdan dolayı aileme haber verir mi?

Muhafazakar bir aileyiz ve biriyle birlikte oldugumu dusunmeleri muhtemel ki bu benim icin hic iyi olmaz

dr böle bişii yapmaz cnm:) için rahat olsun git için rht olsun ama o byk ihtimal ordan gelmemiştir öle herşeyde yırtılmazz o.yok bisikletten düştüm yırtıldı falan hurafe onlar:)

dr böle bişii yapmaz cnm:) için rahat olsun git için rht olsun ama o byk ihtimal ordan gelmemiştir öle herşeyde yırtılmazz o.yok bisikletten düştüm yırtıldı falan hurafe onlar:)

Ama iki gündür otururken hafif de olsa ağrıyor, muayene olmadan rahat edemeyeceğim ama aileme gitmemesi önemli bir detay

annen neden inanmasin,sabikali deilsen inanmasi lazim sana
farzetki istemedigin yerden gelmi$ dedi dr, o zaman napacaksin ..

Canım muhtemelen bişey olmamıştır farzetki oldu ilerde özgürlüğünü , reşitliğini eline alınca başından böyle bir olay geçmişti deyip kontrol ettirirsin şimdi gidip kendini zora sokmanın biralemi yok sanırım
kafana takıp canını sıkma

Ama iki gündür otururken hafif de olsa ağrıyor, muayene olmadan rahat edemeyeceğim ama aileme gitmemesi önemli bir detay

Otururken ağrı var hmmm.... o zaman kızlık zarı değilde Bacak açarken anal fissür olmuş ordan gelmişte olabilir büyük tuvaletten sonra bir peçeteyi bastırarak kontrol et.

Son düzenleme:
Otururken ağrı var hmmm.... o zaman kızlık zarı değilde Bacak açarken anal fissür olmuş ordan gelmişte olabilir büyük tuvaletten sonra bir peçeteyi bastırarak kontrol et.

yirtilmadansa zedelenmis olmasını umut ediyorum, tuvaletten sonra herhangi bi sorun cikmadi ama ilk gun aksamina bir kac damla daha kan geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…